MART 2022 Tüp Bebek Transfer Olacak Arkadaşlar🍀

Kızlar trasnferım oldu. Orta kalote 2 adet.5.gün embrıyosu doktor tutunavılvek kalıtede dedı. Su an oldum. Yatıyorum
Hakkında hayırlısı olsun gülüm inşallah Allah'ım ikisinidin da sana tutunasını çok isterim inşallah sımsıkı tutunurlar ve çok güzel ssğlıklı bir gebelik geçiririisin sanki ben transfer oldum ne bu heyecan

Merhaba amh nız kac acaba bende sizinle aynı durumdayım tek yumurta olustu insallah döllenir ve transfer olur sizin gibi

Merhaba amh nız kac acaba bende sizinle aynı durumdayım tek yumurta olustu insallah döllenir ve transfer olur sizin gibi
Amh testini yapalı epey olmuştu inanın hiç hatırlamıyorum ama amh testinde bana sorun yok demişti. Öyle kötü bir sonuç dememişti. Ama en yazık ki böyle bir durum oluştu. Genç olmama rağmen böyle durum olunca doktor da şaşırdı.

Taze transfer olduğunuzda progesteron değeriniz kaç çıkmıştı acaba hatirliyormusunuz

Canım bu arada belirti olarak neler yaşıyorsun. Bizede anlat
Benim belirtim yok. Akıntım vardı o belirti mi bilmiyorum çünkü vajinal progestab kullanıyorum ı yapar demişti doktor. Bir de 1-2 kere regl sancım gibi sancım oldu. Deli gibi ağladım regl olcam diye. Yüzüm gözüm acayip sivilce çıktı kesin regl olucam dedim.

Canık benım allah razı olsun inşallah tesekkür guzel dileklerin için sıra sızlerde ınsallaj

Hiç bozma moralini, Rabbim ol derse olacak. Ben de çok düştüm ama kalktım, güçlü kaldım. Doktorlara kalsa hemen donasyon. O ihtimali hiç düşünmüyorduk. Rabbim sağlık sıhhat verdikçe deneyecektim vazgeçmeyecektim kararlıydım. O yumurtaya da sperme de can verecek Allah. Allahım hepimize sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri göstersin.

İnsallah sagolun. Bende 27 yasındayım ama benim 0.015ayda bir yumurta olustu ve adet olamıyorum asla

3. Gün embriyosu mu transfer gününü sayarsanız kaçıncı gününüz bugün

İnsallah sagolun. Bende 27 yasındayım ama benim 0.015ayda bir yumurta olustu ve adet olamıyorum asla
Beslenmene dikkat et. Düzenli spor en azından yürüyüş yapmaya çalış. Biz zor vakayız. Ama Allaha zor yok. O isterse olacak. Bir yumurtadan olduk hepimiz. Çok dua et, çok inan. Tek bir yumurta lazım bize. Bak benim tek embriyom var. Havuz yapalım dedim doktora. Kabul etmedi. O çileyi çektiremem sana senin yumurtaların kötü dedi. Bunu transfer edelim sonrasına bakarız dedi. Hep çok kötüydü yumurtam. 1 tane bazen 2 tane çıkıyordu.

Anladım canım. Bakalım inşallah darısı bizlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…