- 1 Ağustos 2016
- 652
- 786
AminnnnnnOooooo çok şükür canım inşallah güzel günlerimiz yakın bütün tanıdıklarım anne topiklerine geçmeye başladı darısı bizlere inşallah
Bu belirtiler de hem umut veriyo hem endişe benim de bacak bel ağrısı gitti kasıklarım batıyo şuan test yapıp ya o yana ya bu yana gelene kadar rahat yok wallaŞuan rahmime iğneler batırıp çekiyolar çok canım acıyo. Sinirlerim bozuldu
Canım şuan sinirli üzgün tabii olarak da gerginsin hepimiz bu süreçlerden geçiyoruz bi şekilde bunca emek vermişsin bunca emeğin için son kez bişey yap ilaçlarını bırakma ve kan testi yaptır sonra pişman olmamak için bu sayfalarda adet oldum deyip kanda pozitifi gören kişiler gördüm. Evet negatif olabilir ama en azından var mıydı acaba diye evham yapmazsın.Kadın ısrarla yarın kan ver dıyor yok işte bıttı benım hayalım neyını yaptırayım kı koca bı sıfır alıp gerı donmeyı mı göreyim
Nasipse haftaya Sali belli olacak inşallah canımAminnnnnnİnşallah be canımcımmm senin ne zaman gibi olur transfer
Genetik olarak test yaptırdın mı canım kürtajlardan sonra? Benimde hep yumurtam çok çıkıyo ama sona sona az bişe kalıyo 17 yumurtam vardı 11i döllendi ve 3. Güne sadece 2 tanesi kaldı diğerlerinin gelişimi durdu ilk 3 gün gelişim durması yumurta kaynaklı oluyomuş 2. Kalite 2 embriyo transfer edildi şuan. Sonucu bekliyorum pekte umutlu değilim açıkçası. Eğer negatif olursa sonuç yumurta için araştırma yapmaya başlicam. K.külübünde bu konuyla ilgili yazışmalar var arı sütü gibi takviye gıdalar kullananlar olmuş. Bi bak istersen bende aynı durumda sayılırım ama henüz çözüm için bişey yapamıyorumSelam kızlar ben de aranıza yeni katıldım üçüncü gün embriyosu konuldu şu anda dördüncü gündeyim ama çok mutsuzum çünkü kalitesi iyi değildi dört yumurtam vardı 2 tanesi döllendi sadece. 1 i gelişimini durdurdu. Son kalanı da transfer ettiler. 6 hücreliydi. Yüzde 15 fragmantasyonu varmış. Kalitesiz bir embriyoymuş yani. Yaşım 28. O kadar üzülüyorum ki. Doktorlar yumurtalarımın kalitesiz olduğunu söylüyorlar. Daha önce 2 kere kendiliğimden hamile kalmıştım. İki bebek de genetik olarak anormal oldu. Kürtajlardan dolayı rahim yapışıklığı oldu. 2 kere ameliyat oldum. Sonra amh da düşük olunca tüpe başladık. Asla anne olamayacağım gibi hissediyorum kendimi.
Doktorumdan da hiç memnun değilim. Eray Çalışkan a gittim asla iletişim kurmuyor adam. Bana bir kere bile e2 ya da progesteron testi yapmadılar. Para tuzağı olduğunu söylediler. Transferden önce rahim kalınlığımı bile ölçmediler. Körü körüne tedavi oldum. Allah rızası için bana güzel bir doktor önerin kızlar.
O zaman ben 1. gunden itibaren olanlari anlatiyimHiç mi akıntı gelmedi sizde . Sağlıkla hayırla kucağınıza alın inşallahhh. Başka ne yaşadınız siz anlatın okumaktan bıkmayız emin olun
canim sakin ol bugun bende de ayni adet sqncisi gbi sanci oldu karnim belimŞuan rahmime iğneler batırıp çekiyolar çok canım acıyo. Sinirlerim bozuldu
Off benim de bi gelip bi gidiyo o sancılar şimdi bu mesaja bakıp ümitlenmemek elde micanim sakin ol bugun bende de ayni adet sqncisi gbi sanci oldu karnim belim
agridi bi an adet olcam sandim ama bisey olmadi agrilar da gecti bir sure sonra. batmalar agrilar normal yaziuo her yerde ki sen pozitifi gordun zaten
bence agrilar normal okumadigimiz sey kalmadi nerdeyse her yerde adet belirtisi gbi agrilar normalOff benim de bi gelip bi gidiyo o sancılar şimdi bu mesaja bakıp ümitlenmemek elde mi
yani isin ozu hepimizde farkli belirtiler olabilir.Ya da olmayabilir. Kafaniza bunu takmayin lutfen belirti aramayin ozellikle bosverinbence agrilar normal okumadigimiz sey kalmadi nerdeyse her yerde adet belirtisi gbi agrilar normal
diyor. hatta ben bi ara hic agrim olmadi belirti falan yoktu o zaman uzuldum bende hic belirti yok
diyeherkesin kendine özel bi bedeni kendine özel bi Dnasi var tipki bebeklerimizin olacagi gibi. Sakin olun canim kadinlar bebeginiz icin guclu kalin
Ya kusura bakma çok kişi olunca karışıyo seninki kaçıncı gün embriyosu birde 8 gündü demi transferden bu günebence agrilar normal okumadigimiz sey kalmadi nerdeyse her yerde adet belirtisi gbi agrilar normal
diyor. hatta ben bi ara hic agrim olmadi belirti falan yoktu o zaman uzuldum bende hic belirti yok
diyeherkesin kendine özel bi bedeni kendine özel bi Dnasi var tipki bebeklerimizin olacagi gibi. Sakin olun canim kadinlar bebeginiz icin guclu kalin
5. gun embriyosu orta kalite 3bb bugun 8. gunum kan testi sonucum 87Ya kusura bakma çok kişi olunca karışıyo seninki kaçıncı gün embriyosu birde 8 gündü demi transferden bu güne
Maaşallah grubun ilk pozitifi sensin zaten içimizi açtın onu biliyorum benimki 3. Gün embriyosu geç belli oluyormuş biraz daha o yüzden sordum acaba 3 mü diye sabah test yapıcam yine ama erken gebelik kalmadı zaten kaset test napalım artık kadere boynumuz kıldan ince.5. gun embriyosu orta kalite 3bb bugun 8. gunum kan testi sonucum 87
Canim inan bende surekli merakla giriyorum test yapan oldu mu pozitif cikan var mi diye. burasi cokMaaşallah grubun ilk pozitifi sensin zaten içimizi açtın onu biliyorum benimki 3. Gün embriyosu geç belli oluyormuş biraz daha o yüzden sordum acaba 3 mü diye sabah test yapıcam yine ama erken gebelik kalmadı zaten kaset test napalım artık kadere boynumuz kıldan ince.
Bence kan testi yaptır ve hekiminle görüş canım herşey olabiliyor hayatta imkansız diye bişey yokHerkese merhaba arkadaşlar,dondurulmuş transfer olacağım,opu sonrası rahim dinlendirme sürecindeyim,ikinci adetimi bekliyorum fakat 5 gün geciktim,benim gibi olan var mı? Adet söktürücü falan kullandınız mı,kendiliğinden gelmesini mi beklediniz?Kaç gündür kasıklarım ağrıyor adet olamıyorum,bekleyince gelmiyor,beklemeyince tam tersi
Biçok kişi cumayı bekliyo burda artış olacak inşallah endişe etme hiç. Bende cuma kan vercem inşallahCanim inan bende surekli merakla giriyorum test yapan oldu mu pozitif cikan var mi diye. burasi cok
garip bi platform insan kendine sevinir gbi seviniyo pozitiflere umut oluyor gercekten. Asil buyuk gun cumaonemli olan duzenli artis olmasi
Yarın sende test yapıcak mısın canım senin kan hcg günün ne zamandıDoğru diyosunuz kızlar vallahi şaştık kaldık ağrısı sızısı akıntısı gazı belirtisi bi gına geldi. Şuan hiçbir ağrım yok çok şükür ama şaka gibi bi geliyor bi inletiyo korkutup gidiyo ya sabırrrr
Yarın sabah yine test yapıcam canım kan da cuma günü inşallahYarın sende test yapıcak mısın canım senin kan hcg günün ne zamandı