MART 2022 Tüp Bebek Transfer Olacak Arkadaşlar🍀

Ben ümidimi kaybettim yaşadığım streslerden dolayı ….. o stresler olmadan önce dedim ki neden olmasın tutacak…tutmaması için Allahtan başka sebep yok dedim ama öyle böyle değil çok sinir krizi geçirdim size de anlatmıştım. Söylediğin gibi test günü gelsin dedik dedik ama yaklaştıkça yapmasam mı diyorum kalbim küt küt atıyor test yapacağımı düşününce içimde şimşekler çakıyor ben bi de sigara içiyorum maalesef stres yüzünden onu da çoğalttım. İlk üç gün civarı çok iyiydi herşey her konuda ama bilmiyorum artık ….

Sarı akıntı var demiştim size pek yok hatta hiç akıntı gelmiyor artık , sarı akıntı gelmesi veya akıntının hiç gelmemesi tutmadı diye biliyorum. Tutan arkadaşlar da diyor beyaz veya su gibi geliyor diye zaten tutanlarda hep öyle beyaz veya su diye görüyordum

Ben adet oldum bıldıgınız su hayatta neyı çok ıstedıysem ordan vuruldum

Hepimiz bi tuaf olduk ha psikolojimiz alt üst test yapalım die bekledik test yapmakdan korkuyoruz artık vahh

Ben adet oldum bıldıgınız su hayatta neyı çok ıstedıysem ordan vuruldum
Anlamıyorum ki bu durumu ilaçlardan dolayı bile adet olmamanız lazım sonuçta hatta doktor negatif olunca bırakın ilacı diyor çünkü ilacı bırakınca adet olunuyor , evet söylediklerinize katılıyorum en çok istediğimiz şeyden imtihan oluyoruz. Rabbim bize devam etme gücü versin inşallah

Bana yarına kadar bekle dedı beklıcek ne warkı mucıze mı olmasını beklıyım bıldıgın adet başka ne olacak bana öyle bısey demedı ılaclar adetı kesıyor dıye benım bütün hayalım yıkıldı

Sen zaten elinden geleni yaptın , sadece son bir gün daha yap lütfen bırakma ilacı

@pokemonn1 Ben geldim ve senin dondugunede cok sevindim ben suan regl bekliyorum. Sol tarafimda kist vardi dr yasmin verdi sali gunu ilacim bitti. Regl basladiginda transfer icin gidicen
Merhaba bende 1 ay klomen kullandım kist oldu doktor tehlikeli değil dedi sonra bi tüp bebek merkezine gittik orda da kist 8 cm dedi ginera verdi kullan dedi ilk defa kullanacam bebek isterkende kullanmak çok zor her doktor fatklı birşey dedi yorum bende gerçekten

canim benim su an pozitif hic akintim yok. herkeste ayni belirti olmuyor bence

Progesteron kullanırken adet olunmaz aslında ama ne olacağı da hiç belli olmuyor
Kadın ısrarla yarın kan ver dıyor yok işte bıttı benım hayalım neyını yaptırayım kı koca bı sıfır alıp gerı donmeyı mı göreyim

Selam kızlar ben de aranıza yeni katıldım üçüncü gün embriyosu konuldu şu anda dördüncü gündeyim ama çok mutsuzum çünkü kalitesi iyi değildi dört yumurtam vardı 2 tanesi döllendi sadece. 1 i gelişimini durdurdu. Son kalanı da transfer ettiler. 6 hücreliydi. Yüzde 15 fragmantasyonu varmış. Kalitesiz bir embriyoymuş yani. Yaşım 28. O kadar üzülüyorum ki. Doktorlar yumurtalarımın kalitesiz olduğunu söylüyorlar. Daha önce 2 kere kendiliğimden hamile kalmıştım. İki bebek de genetik olarak anormal oldu. Kürtajlardan dolayı rahim yapışıklığı oldu. 2 kere ameliyat oldum. Sonra amh da düşük olunca tüpe başladık. Asla anne olamayacağım gibi hissediyorum kendimi.

Doktorumdan da hiç memnun değilim. Eray Çalışkan a gittim asla iletişim kurmuyor adam. Bana bir kere bile e2 ya da progesteron testi yapmadılar. Para tuzağı olduğunu söylediler. Transferden önce rahim kalınlığımı bile ölçmediler. Körü körüne tedavi oldum. Allah rızası için bana güzel bir doktor önerin kızlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…