- 18 Şubat 2020
- 1.656
- 1.421
5.gün embriyosu canım. 2 adet embriyo konuldu bana. Benimde ilk günden beri vardı ama bugün aşırı sık batmalar yaşıyorum 15dk da bir nerdeyseBenim ilk günden beri oluyo canım ilaçların etkisi sanırım seninki kaçıncı gün embriyosuydu
Ben ümidimi kaybettim yaşadığım streslerden dolayı ….. o stresler olmadan önce dedim ki neden olmasın tutacak…tutmaması için Allahtan başka sebep yok dedim ama öyle böyle değil çok sinir krizi geçirdim size de anlatmıştım. Söylediğin gibi test günü gelsin dedik dedik ama yaklaştıkça yapmasam mı diyorum kalbim küt küt atıyor test yapacağımı düşününce içimde şimşekler çakıyor
Ben adet oldum bıldıgınız su hayatta neyı çok ıstedıysem ordan vuruldum
Anlamıyorum ki bu durumuBen adet oldum bıldıgınız su hayatta neyı çok ıstedıysem ordan vuruldum
Bana yarına kadar bekle dedı beklıcek ne warkı mucıze mı olmasını beklıyım bıldıgın adet başka ne olacak bana öyle bısey demedı ılaclar adetı kesıyor dıye benım bütün hayalım yıkıldıAnlamıyorum ki bu durumuilaçlardan dolayı bile adet olmamanız lazım sonuçta hatta doktor negatif olunca bırakın ilacı diyor çünkü ilacı bırakınca adet olunuyor , evet söylediklerinize katılıyorum en çok istediğimiz şeyden imtihan oluyoruz. Rabbim bize devam etme gücü versin inşallah
Sen zaten elinden geleni yaptın , sadece son bir gün daha yap lütfen bırakma ilacıBana yarına kadar bekle dedı beklıcek ne warkı mucıze mı olmasını beklıyım bıldıgın adet başka ne olacak bana öyle bısey demedı ılaclar adetı kesıyor dıye benım bütün hayalım yıkıldı
Merhaba bende 1 ay klomen kullandım kist oldu doktor tehlikeli değil dedi sonra bi tüp bebek merkezine gittik orda da kist 8 cm dedi ginera verdi kullan dedi ilk defa kullanacam bebek isterkende kullanmak çok zor her doktor fatklı birşey dedi yorum bende gerçekten@pokemonn1 Ben geldim ve senin dondugunede cok sevindim ben suan regl bekliyorum. Sol tarafimda kist vardi dr yasmin verdi sali gunu ilacim bitti. Regl basladiginda transfer icin gidicen
Yaş 30, 2. Deneme 5.gün embriyosuCanımcımlar liste benden eksikleri yazmak sizden başka ne yazılmasını isterseniz söyleyin onu da yazayım
Bende hep vardı kuzum 9.gündryin hala var. zaten ağrı eşiğim de düşük herşeyi hissediyorum sanki. Bence rahat ol canmKızlar 4.gündeyim ve sabahtan beri ara ara kasık batmalarım oluyor yaşayan var mı?PonchiK canım sen yaşamış mıydın böyle bişey
Canım inşallah tutunmadandır yaa senin gibi görürüm çift çizgiyiBende hep vardı kuzum 9.gündryin hala var. zaten ağrı eşiğim de düşük herşeyi hissediyorum sanki. Bence rahat ol canm
Progesteron kullanırken adet olunmaz aslında ama ne olacağı da hiç belli olmuyorBen adet oldum bıldıgınız su hayatta neyı çok ıstedıysem ordan vuruldum
canim benim su an pozitif hic akintim yok. herkeste ayni belirti olmuyor benceSarı akıntı var demiştim size pek yok hatta hiç akıntı gelmiyor artık , sarı akıntı gelmesi veya akıntının hiç gelmemesi tutmadı diye biliyorum. Tutan arkadaşlar da diyor beyaz veya su gibi geliyor diye zaten tutanlarda hep öyle beyaz veya su diye görüyordum
Kadın ısrarla yarın kan ver dıyor yok işte bıttı benım hayalım neyını yaptırayım kı koca bı sıfır alıp gerı donmeyı mı göreyimProgesteron kullanırken adet olunmaz aslında ama ne olacağı da hiç belli olmuyor
Geriliyor gibi olması estrofemden kaynaklı galiba değil miBende hep vardı kuzum 9.gündryin hala var. zaten ağrı eşiğim de düşük herşeyi hissediyorum sanki. Bence rahat ol canm
Hiç mi akıntı gelmedi sizde . Sağlıkla hayırla kucağınıza alın inşallahhhcanim benim su an pozitif hic akintim yok. herkeste ayni belirti olmuyor bence
Olabilirmiş canım evet burada okumuştum bir de göğüs hassasiyeti yapıyorGeriliyor gibi olması estrofemden kaynaklı galiba değil mi
Canım benim de yaş 32, 4.deneme transfer günü belli değil henüzCanımcımlar liste benden eksikleri yazmak sizden başka ne yazılmasını isterseniz söyleyin onu da yazayım