MART 2022 Tüp Bebek Transfer Olacak Arkadaşlar🍀

Değişik insanlar yaa aman boşver kimseye iyilik olmuyo

Kızlar durum güncellemesi yapıyorum ilacım bitti sonunda çok şükür Allahım Şimdi adet olcamdaaa kist gitmiş olacaktaaa rahim kalınlaşaktaaa transfer olcam ohoooo çok işim varmış

Katre_g kız sen şimdi naptın yumurta toplama oldumu çok karıştı kafam okurken kime nolmuş anlayamadım

Ben geçen ay genetik testi verdim onun sonucunu bekliyoruz iki aya çıkarmış sonuç hayırlısı olsun bakalım

Kızlar durum güncellemesi yapıyorum ilacım bitti sonunda çok şükür Allahım Şimdi adet olcamdaaa kist gitmiş olacaktaaa rahim kalınlaşaktaaa transfer olcam ohoooo çok işim varmış
Herşey güzel güzel ilerler inşallah canım

Kuzu şimdi ne zaman doktors gidiceksin? Gösterceksin di mi kist geçmiş mi diye bakacaklar yine?
Katre_g kız sen şimdi naptın yumurta toplama oldumu çok karıştı kafam okurken kime nolmuş anlayamadım
Yavru ben yine aniden girdim tedaviye pazartesi günü toplamam yapıldı kuzu. Bu sefer 5 yumurta verdim 3ü olgundu. Dün aradılar 3ü de döllenmiş. Yarın 3. Gün durumu için arayacaklar işte ordan haber alıcam bie aksilik olmazsa da cumartesi günü transfer oluyor.
Hoşgeldin canikom

Şuan rahmime iğneler batırıp çekiyolar çok canım acıyo. Sinirlerim bozuldu
Bence iyiyce yerleşiyor canım ağrı eşiğin düşük bence mesela benimde ağrı eşiğim yüksek belim ağrıo ama az hissediyorum hatta ağrıo mu ya falan diyorum sonra bakıorm ağrıo 6. Gün bitti yarın 7. Gün İnşaAllah korkudan test yapamıyorum ya

Hoşgeldin hayırlı olsun tedavin canım bu gün benim 8. Gün ben evde yaptım benimki de boş çıktı üzme kendini 10. Güne belli olur çünki ancak 3. Gün embriyosu geç belli oluyo

Benim 5.gün embryosu 7.gün belli belirsizdi idrar testinde. Sen bence 2 gün daha beklemelisin çok erken kan vermişsin bence canm

Canım erken yapmışsın bence. Benim transferimin 8.günü ben daha yapmadım test. Benim de 3.gün embriyosuydu
Normalde test günüm pazartesi.
Pazartesi ye kadar tekrar test yapmamayı düşünüyorum. Canım öyle sıkıldı ki. Olmadı diye düşünüyorum. Sonucumu pazartesi yazarım dua edin nolur

Heyyyoooben de 3.deneme için transfer aşamasına başladımmmSanki ilk gibi heyecan var iki adet 5.gün embriyo transfer edilecekHakkımızda hayırlısı inşallah

Heyyyoooben de 3.deneme için transfer aşamasına başladımmmSanki ilk gibi heyecan var iki adet 5.gün embriyo transfer edilecekHakkımızda hayırlısı inşallah
Oooooo çok şükür canım inşallah güzel günlerimiz yakın bütün tanıdıklarım anne topiklerine geçmeye başladı darısı bizlere inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…