- 14 Şubat 2021
- 8.420
- 22.372
Yaş 30, 2. Deneme 5.gün embriyosu
Canım benim de yaş 32, 4.deneme transfer günü belli değil henüz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaş 30, 2. Deneme 5.gün embriyosu
Canım benim de yaş 32, 4.deneme transfer günü belli değil henüz
Değişik insanlar yaa aman boşver kimseye iyilik olmuyoAmin canım ben de yakın yaşlarda olduğum bir iş arkadaşıma kendi durumumdan bahsettim, iyi niyetle sen de yaptırabilirsin bazı testler dedim tedbirli olmak açısından. Kii kırk kere de özür diledim, yanlış anlaşılmak istemem benzer yaşlardayız diye söylemek istedim dedim. Bu konuları konuşabileceğim bir arkadaşım sanıyordum. Bana kurumsal bir dille sana mı kaldı uyarmak demeye getirdi ağzımın payını aldım bir daha kimseye bahsetmem durumumdan. Ne güzel sen iş arkadaşınla bunları konuşabilmişsin
Hadi bakalım inşallah iyi sonuçlar gelirBen geçen ay genetik testi verdim onun sonucunu bekliyoruz iki aya çıkarmış sonuç hayırlısı olsun bakalım
Hoşgeldin canım Güzel sonuçlar olsun inşallahBen geçen ay genetik testi verdim onun sonucunu bekliyoruz iki aya çıkarmış sonuç hayırlısı olsun bakalım
Herşey güzel güzel ilerler inşallah canımKızlar durum güncellemesi yapıyorum ilacım bitti sonunda çok şükür Allahım Şimdi adet olcamdaaa kist gitmiş olacaktaaa rahim kalınlaşaktaaa transfer olcam ohoooo çok işim varmış
Amiiinn iki kere ertelendi bundan sonrası Allah KerimHerşey güzel güzel ilerler inşallah canım
Zamanı değilmiş doğru zaman gelecek öyle düşünAmiiinn iki kere ertelendi bundan sonrası Allah Kerim
Kızlar durum güncellemesi yapıyorum ilacım bitti sonunda çok şükür Allahım Şimdi adet olcamdaaa kist gitmiş olacaktaaa rahim kalınlaşaktaaa transfer olcam ohoooo çok işim varmış
Amaaaannnn Allah'ım kimleri görüyor gözlerim bakıp bakıp duruyordum profilineHellö kızlar
Kuzu şimdi ne zaman doktors gidiceksin? Gösterceksin di mi kist geçmiş mi diye bakacaklar yine?Kızlar durum güncellemesi yapıyorum ilacım bitti sonunda çok şükür Allahım Şimdi adet olcamdaaa kist gitmiş olacaktaaa rahim kalınlaşaktaaa transfer olcam ohoooo çok işim varmış
Yavru ben yine aniden girdim tedaviye pazartesi günü toplamam yapıldı kuzu. Bu sefer 5 yumurta verdim 3ü olgundu. Dün aradılar 3ü de döllenmiş. Yarın 3. Gün durumu için arayacaklar işte ordan haber alıcam bie aksilik olmazsa da cumartesi günü transfer oluyor.Katre_g kız sen şimdi naptın yumurta toplama oldumu çok karıştı kafam okurken kime nolmuş anlayamadım
Hoşgeldin canikomHellö kızlar
Bence iyiyce yerleşiyor canım ağrı eşiğin düşük bence mesela benimde ağrı eşiğim yüksek belim ağrıo ama az hissediyorum hatta ağrıo mu ya falan diyorum sonra bakıorm ağrıo 6. Gün bitti yarın 7. Gün İnşaAllah korkudan test yapamıyorum yaŞuan rahmime iğneler batırıp çekiyolar çok canım acıyo. Sinirlerim bozuldu
İyice yerleşiyor inşallah annesiŞuan rahmime iğneler batırıp çekiyolar çok canım acıyo. Sinirlerim bozuldu
Hoşgeldin hayırlı olsun tedavin canım bu gün benim 8. Gün ben evde yaptım benimki de boş çıktı üzme kendini 10. Güne belli olur çünki ancak 3. Gün embriyosu geç belli oluyo
Benim 5.gün embryosu 7.gün belli belirsizdi idrar testinde. Sen bence 2 gün daha beklemelisin çok erken kan vermişsin bence canm
Normalde test günüm pazartesi.Canım erken yapmışsın bence. Benim transferimin 8.günü ben daha yapmadım test. Benim de 3.gün embriyosuydu
Oooooo çok şükür canım inşallah güzel günlerimiz yakın bütün tanıdıklarım anne topiklerine geçmeye başladı darısı bizlere inşallahHeyyyoooben de 3.deneme için transfer aşamasına başladımmmSanki ilk gibi heyecan var iki adet 5.gün embriyo transfer edilecekHakkımızda hayırlısı inşallah