MART 2022 Tüp Bebek Transfer Olacak Arkadaşlar🍀

Hiç modun düşmesin canım benim kızım da 3. Gün embriyosuydu şuan yanımda nasip bu işler ayrıca şimdi bana tutunmaya çalışan kuzucuklarım da 3. Gün embriyosu
Ah ne güzel umut oldu banada. Kaçıncı gündesiniz hiç test yaptınız mı

Benim de 8.gün silikti 5 gün embriyosu azcık daha sabret lütfen dediğin gibi ağrılar hep var kafayı takmamak lazım herşey olacağına varır
Canım bi ümitlendim bende bilmiyorum bugun bel ağrım var inşallah olumlu bir gelişmedir cuma 8. Günüm cuma sabahdan yada cumartesi yaparım die düşünüyorm. İlaçlarıma devam ediyorum elhamdülillah inşallah ikizler benimledir

İşte beklediğim motivasyon

Yaptırdım canım. Hatta dünyanın en kapsamlı testini yaptırdık. Whole exome sequencing deniyor adına. 7 ay sonuç bekledim. Bi kaç bi şey çıktı ama hiç biri bebeklerin anomalisini açıklamıyor denildi. İyi bir doktor önerebilecek olan var mı ? İstanbul’da

10. Gün zaten kan istedi doktor yarın da elimdeki testi yapıp cuma kaderime yüricem artık
Ama erken konusunda hemfikiriz ya nabiicim yarın çıkmazsa sakın modunu düşürme kanda kesin çıkar allahın izniyle. Çünkü erken yani başka açıklaması yok kanda pozitifi gördükten sonra bol bol çubuk al ve kızart inşallah

Ben geçen ay genetik testi verdim onun sonucunu bekliyoruz iki aya çıkarmış sonuç hayırlısı olsun bakalım
Benimki de kimyasala benzer bişey oldu . tam kimyasal da diyemem kese çok küçük de olsa oluşmuştu sanırım. ultrasonda nokta kadar bişey göründü kanamam da çok uzun sürdü.
Doktor araştırılacak dedi ama nelere bakacak bilmiyorum o günden sonra gitmedim .
Sizde neler bakıldı ?
Sonraki kalan embryolar ne kadar sağlıklı endişeleniyorum da biraz

Çubuk aşkımızı kimse sorgulamasın hoşgeldin tatlım pek sessizsin gözlerim seeni arıyoor neredesin seeen?
Hhahahahha aman sorma yemin ediyorum gözlerim şaş beş oldu kafama tükürem bi kaset test yaptım hayatım karardı hahhahaha
Araştırdım baktım valla sonuç test çok erken yapmışım abi yapıosun bari erkem test yap kaset test nedir. Bugun araştımalar ile geçti sonuç beklemek zorundayım bi kasıklarda kıpraşma var artık kafamdan atmıyorsam bi belim ağrıdı bugun daha değişti yani pazartesi test günüm ama cumartesi sabah erken teste varsa çıkar çünkü hem iki tane hemde 5. Gündü valla 5. Gün blastokist dedik umarım tutmuştur. Havasını attık foş çıkmaz umarım bari bi tane tutsun die ağlıodum en son kafa olmuş 1500

Canımsın yaa moral dağıtıyosun bize resmen. Ahahahha o kadar piskopatlaştıkki kesin yaparım yaaa ssjajjsjsj modum ilk 6 gün çok düşüktü 2 gündür bi haller oluyo bana iyice kafayı sıyırdım sanırımumarım kandan sonra hepten düşmez havalarda uçan bu moralim

Ay inşallah çok güzel tutunsunlar. Aynen yaa önce kist kontrol edilecek gitmişmi napmış diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…