İnşallah inşallahAmin canım inşallah değer artışını görüp tamam gebeyim dediğim an buradaki tüm arkadaşlarıma yasin okuyup dua edicem inşallah
Ah ne güzel umut oldu banada. Kaçıncı gündesiniz hiç test yaptınız mıHiç modun düşmesin canım benim kızım da 3. Gün embriyosuydu şuan yanımda nasip bu işler ayrıca şimdi bana tutunmaya çalışan kuzucuklarım da 3. Gün embriyosu
Benim 8. Gün bu gün sabah erken gebelik yaptım ama tabiki çıkmadıAh ne güzel umut oldu banada. Kaçıncı gündesiniz hiç test yaptınız mı
Canım bi ümitlendim bende bilmiyorum bugun bel ağrım var inşallah olumlu bir gelişmedir cuma 8. Günüm cuma sabahdan yada cumartesi yaparım die düşünüyorm. İlaçlarıma devam ediyorum elhamdülillah inşallah ikizler benimledirBenim de 8.gün silikti 5 gün embriyosu azcık daha sabret lütfen dediğin gibi ağrılar hep var kafayı takmamak lazım herşey olacağına varır
Canim embryoyami genetik test verildi ?Ben geçen ay genetik testi verdim onun sonucunu bekliyoruz iki aya çıkarmış sonuç hayırlısı olsun bakalım
Maşallah canım baya belli olmuş darısı bizlere şu çubukdan hahahaBi tık koyulaşmış dimi kızlar dün ile bugün bi bakar mısınız? Yoksa dünkü kurudu diye mi böyle
hosgeldin canimİyi akşamlar kızlar. Benimde 8Martta 3.gün tek embriyo transferi oldum. Heyecanla bekliyorum
İşte beklediğim motivasyonCanım bi ümitlendim bende bilmiyorum bugun bel ağrım var inşallah olumlu bir gelişmedir cuma 8. Günüm cuma sabahdan yada cumartesi yaparım die düşünüyorm. İlaçlarıma devam ediyorum elhamdülillah inşallah ikizler benimledir
Genetik olarak test yaptırdın mı canım kürtajlardan sonra? Benimde hep yumurtam çok çıkıyo ama sona sona az bişe kalıyo 17 yumurtam vardı 11i döllendi ve 3. Güne sadece 2 tanesi kaldı diğerlerinin gelişimi durdu ilk 3 gün gelişim durması yumurta kaynaklı oluyomuş 2. Kalite 2 embriyo transfer edildi şuan. Sonucu bekliyorum pekte umutlu değilim açıkçası. Eğer negatif olursa sonuç yumurta için araştırma yapmaya başlicam. K.külübünde bu konuyla ilgili yazışmalar var arı sütü gibi takviye gıdalar kullananlar olmuş. Bi bak istersen bende aynı durumda sayılırım ama henüz çözüm için bişey yapamıyorum
Çubuk aşkımızı kimse sorgulamasınMaşallah canım baya belli olmuş darısı bizlere şu çubukdan hahaha
3 gün embriyo için 8.gün erken sanırım birde 10.gün deneyinBenim 8. Gün bu gün sabah erken gebelik yaptım ama tabiki çıkmadı
10. Gün zaten kan istedi doktor3 gün embriyo için 8.gün erken sanırım birde 10.gün deneyinİnşAllah pozitifi görürsünüz
Ama erken konusunda hemfikiriz ya nabiicim yarın çıkmazsa sakın modunu düşürme kanda kesin çıkar allahın izniyle. Çünkü erken yani başka açıklaması yok10. Gün zaten kan istedi doktoryarın da elimdeki testi yapıp cuma kaderime yüricem artık
Benimki de kimyasala benzer bişey oldu . tam kimyasal da diyemem kese çok küçük de olsa oluşmuştu sanırım. ultrasonda nokta kadar bişey göründü kanamam da çok uzun sürdü.Ben geçen ay genetik testi verdim onun sonucunu bekliyoruz iki aya çıkarmış sonuç hayırlısı olsun bakalım
Ya açıkçası bana sadece kalitesi güzel dediler. Ama elime bir kağıt verdiler orda embriyo kalitesi 81 yazıyor ne anlama geliyor bilmiyorumhosgeldin canim
hayirli olsun embriyon:) hangi kalita transfer edildi biliyor musun
Hhahahahha aman sorma yemin ediyorum gözlerim şaş beş oldu kafama tükürem bi kaset test yaptım hayatım karardı hahhahahaÇubuk aşkımızı kimse sorgulamasınhoşgeldin tatlım pek sessizsin gözlerim seeni arıyoor neredesin seeen?
Hayırlısıyla pozitif olur inşAllah canım10. Gün zaten kan istedi doktoryarın da elimdeki testi yapıp cuma kaderime yüricem artık
Canımsın yaa moral dağıtıyosun bize resmen. Ahahahha o kadar piskopatlaştıkki kesin yaparım yaaa ssjajjsjsjAma erken konusunda hemfikiriz ya nabiicim yarın çıkmazsa sakın modunu düşürme kanda kesin çıkar allahın izniyle. Çünkü erken yani başka açıklaması yokkanda pozitifi gördükten sonra bol bol çubuk al ve kızart inşallah
Ay inşallah çok güzel tutunsunlar. Aynen yaa önce kist kontrol edilecek gitmişmi napmış diyeKuzu şimdi ne zaman doktors gidiceksin? Gösterceksin di mi kist geçmiş mi diye bakacaklar yine?
Yavru ben yine aniden girdim tedaviyepazartesi günü toplamam yapıldı kuzu. Bu sefer 5 yumurta verdim 3ü olgundu. Dün aradılar 3ü de döllenmiş. Yarın 3. Gün durumu için arayacaklar işte ordan haber alıcam bie aksilik olmazsa da cumartesi günü transfer oluyor.
Hoşgeldin canikom
İnşaAllah çıkar ya valla sabah sabah güzel haber alalım çıkmazsada Allah kerim ya çıkana kadar buradayıkkkk10. Gün zaten kan istedi doktoryarın da elimdeki testi yapıp cuma kaderime yüricem artık