- 30 Ocak 2016
- 573
- 619
Ah ah keşke,ama opu sonrası hiç bir araya gelemedik eşimle,önce ben sonra eşim sırayla covid olduk,çok çok düşük ihtimal. Olmadı yapayım sabah bir tane en azından elenmiş olur bu ihtimalBence kan testi yaptır ve hekiminle görüş canım herşey olabiliyor hayatta imkansız diye bişey yok
Hadi bakalım sabah bende çift çizgi atmak istiyorum yaaaYarın sabah yine test yapıcam canım kan da cuma günü inşallah
Hayırlı sonuçların olsun canım hoşgeldin aramızaİyi akşamlar kızlar. Benimde 8Martta 3.gün tek embriyo transferi oldum. Heyecanla bekliyorum
Çok bariz fark var arada tatlım maaiallah yaaaBi tık koyulaşmış dimi kızlar dün ile bugün bi bakar mısınız? Yoksa dünkü kurudu diye mi böyle
Çok geçmiş olsun canım inşallah transferden sonra alırsın güzel haberler yine de dr sormadan ilaç kullanma süreci etkileyebilirAh ah keşke,ama opu sonrası hiç bir araya gelemedik eşimle,önce ben sonra eşim sırayla covid olduk,çok çok düşük ihtimal. Olmadı yapayım sabah bir tane en azından elenmiş olur bu ihtimal
Teşekkür ederimHayırlı sonuçların olsun canım hoşgeldin aramıza
Çok teşekkür ederim canımÇok geçmiş olsun canım inşallah transferden sonra alırsın güzel haberler yine de dr sormadan ilaç kullanma süreci etkileyebilir
Evet canm 2 embriyo yalnz bişe dicem. Benim 1 martta 5.gün embryoları test günüm 11 mart iken senin 2 mart 3.gün nasıl 11 mart oluyo erken değil mi senin için?Çok bariz fark var arada tatlım maaiallah yaaa2 embriyo muydu senin kafam iyice çorbaya döndü
Hoş geldin hayırlı olsun tedavin inşallah. Kan tahlili kaçında? İlk zamanlar geçmiyo sona doğru da gergin geçiyo inşallah senin sürecin kolay geçer mutlu biterİyi akşamlar kızlar. Benimde 8Martta 3.gün tek embriyo transferi oldum. Heyecanla bekliyorum
Bilmiyorum ki bana da garip geldi sizinkileri duyuncaEvet canm 2 embriyo yalnz bişe dicem. Benim 1 martta 5.gün embryoları test günüm 11 mart iken senin 2 mart 3.gün nasıl 11 mart oluyo erken değil mi senin için?
Şöylede bişe var zaten çok sabırsızım istemeseler de ben yaptırırdım sanırımBilmiyorum ki bana da garip geldi sizinkileri duyuncaama doktorum böyle istedi kızımda da 3. Gün embriyosuydu ve 10. Günde sonuç istemişlerdi
Amin cümlemizin inşallah. Kan tahlili için 14 gün sonra dedi doktor. Ama evde erken gebelik testi 9 veya 10. Günde bakarım sanırım. Birde hep gördüğüm kadarıyla 5.gün embriyoları daha çok tutuyor. Benim de 3.gün olduğundan biraz modum düştü sankiHoş geldin hayırlı olsun tedavin inşallah. Kan tahlili kaçında? İlk zamanlar geçmiyo sona doğru da gergin geçiyo inşallah senin sürecin kolay geçer mutlu biter
Bilmiyorum ki bana da garip geldi sizinkileri duyuncaama doktorum böyle istedi kızımda da 3. Gün embriyosuydu ve 10. Günde sonuç istemişlerdi
Yaaa çok tatlısınŞöylede bişe var zaten çok sabırsızım istemeseler de ben yaptırırdım sanırım
O hiç belli olmuyor canım hatta bazen düşük kaliteli rmbriyolar daha çok tutabiliyor kısmet nasip tatlımAmin cümlemizin inşallah. Kan tahlili için 14 gün sonra dedi doktor. Ama evde erken gebelik testi 9 veya 10. Günde bakarım sanırım. Birde hep gördüğüm kadarıyla 5.gün embriyoları daha çok tutuyor. Benim de 3.gün olduğundan biraz modum düştü sanki
Evet öyle tabi. Sizin sanırım çift çizgi silikte olsa çıkmıştı. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bizlerede dua etO hiç belli olmuyor canım hatta bazen düşük kaliteli rmbriyolar daha çok tutabiliyor kısmet nasip tatlım
Benim de 8.gün silikti 5 gün embriyosu azcık daha sabret lütfen dediğin gibi ağrılar hep var kafayı takmamak lazım herşey olacağına varırBence iyiyce yerleşiyor canım ağrı eşiğin düşük bence mesela benimde ağrı eşiğim yüksek belim ağrıo ama az hissediyorum hatta ağrıo mu ya falan diyorum sonra bakıorm ağrıo 6. Gün bitti yarın 7. Gün İnşaAllah korkudan test yapamıyorum ya
Amin canım inşallah değer artışını görüp tamam gebeyim dediğim an buradaki tüm arkadaşlarıma yasin okuyup dua edicem inşallahEvet öyle tabi. Sizin sanırım çift çizgi silikte olsa çıkmıştı. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bizlerede dua et
Hiç modun düşmesin canım benim kızım da 3. Gün embriyosuydu şuan yanımda nasip bu işler ayrıca şimdi bana tutunmaya çalışan kuzucuklarım da 3. Gün embriyosuAmin cümlemizin inşallah. Kan tahlili için 14 gün sonra dedi doktor. Ama evde erken gebelik testi 9 veya 10. Günde bakarım sanırım. Birde hep gördüğüm kadarıyla 5.gün embriyoları daha çok tutuyor. Benim de 3.gün olduğundan biraz modum düştü sanki