- 14 Şubat 2021
- 8.420
- 22.372
Vallaha ölüyommm var ya eve gelene kadar şimdi normal ilaç alıyorum henüz başlamadım iğnelere ama alıştırıyorum kendimi şimdidenSen yine hastaneye mi gidiyorsun ya iğne için. Totodan mı hala? Ne bitmez çileniz varmış totodan yiyorsunuz iğneleri
Ben her gün hastaneye gitmem gerkse çok zorlanabilirdim. Evde yapabilmek bana çok büyük rahatlık sağlıyor.Vallaha ölüyommm var ya eve gelene kadar şimdi normal ilaç alıyorum henüz başlamadım iğnelere ama alıştırıyorum kendimi şimdiden
Geçenki transferde hep gittim geldim hastaneye yürüyerek... Ama şimdi kendi evimde kalacağım git gel yerine gerçekten ya hemşire ayarlayacapım yada geç saat alacağım kayıt ki eşim araba ile getirip götürsünBen her gün hastaneye gitmem gerkse çok zorlanabilirdim. Evde yapabilmek bana çok büyük rahatlık sağlıyor.
Ya kuzum 4. Günümdeyim pazartesi kan testi ama ben sanırım cuma günü idrar testi yapacağım. 6.günümde. Bugün tatile geldik. Sabahtan beri ara ara aşırı kasık batmam var ya? Neden acaba korktm
Sebepsız ınfertili ile ugrastım bu yıla kadar.Sorun kaynağı neydi sizde merak ettim sorun olmazsa
Benim de belim bacaklarım çok sızlıyo her an adet olcam sanki bu hikaye böyle bitmemeliydiYoğun olması normal degıl bence
Kasık batması genelde iyiyi işaret inşallah güzel haberler alırsın canıö Allah'ım gül yüzünü güldürsünYa kuzum 4. Günümdeyim pazartesi kan testi ama ben sanırım cuma günü idrar testi yapacağım. 6.günümde. Bugün tatile geldik. Sabahtan beri ara ara aşırı kasık batmam var ya? Neden acaba korktmumarım tutunmaya çalışıyolardır bebişlerim
Ahhhhh o sebepsiz sebep olan şeyler bir çoksa piyasayaSebepsız ınfertili ile ugrastım bu yıla kadar.
Bu sefer de cikolata kisti olustu.O kadar iğnelerın etkılısı sanırım. Nasıbımızde varsa olur. 6 tedavimde 1.kalıte embrıyolar transfer edıldı. Bu sefer orta kalıte dendı. Allahtan ümid kesılmez. Nasibimizde varsa rabbim can verır. Ama sebepsız cok zor. Denemekten baska care yok dıyor doktorum
Amin canım ınsallah.. Sebepsızın bulunamayan sebebı var. Allah kolaylık versın hepımızeKasık batması genelde iyiyi işaret inşallah güzel haberler alırsın canıö Allah'ım gül yüzünü güldürsün
Ahhhhh o sebepsiz sebep olan şeyler bir çoksa piyasayabenimde sürekli sebepsiz diyorlar 2018de başladım ben tedaviye yıl oldu 2022 ben son aydı transfer oldum tutmadı aaa nasip olursa bu ay olacak umut orta halli ama Rabbim daha çok yeşertsin inşallah hep birlikte güzel sonuçlar almaya
Öyle gerçekten de bende de eşimde de sıkıntı sorun yok ama olumlu sonuçta yok Allah yardımcımız olsunAmin canım ınsallah.. Sebepsızın bulunamayan sebebı var. Allah kolaylık versın hepımıze
Benim de belim bacaklarım çok sızlıyo her an adet olcam sanki bu hikaye böyle bitmemeliydi
Benim de belim bacaklarım çok sızlıyo her an adet olcam sanki bu hikaye böyle bitmemeliydi
Evet haklısın tek çare denemek, sorunu da bilemediğin için çözüme yönelik ekstra bir şey de yapamıyorsun haliyleSebepsız ınfertili ile ugrastım bu yıla kadar.
Bu sefer de cikolata kisti olustu.O kadar iğnelerın etkılısı sanırım. Nasıbımızde varsa olur. 6 tedavimde 1.kalıte embrıyolar transfer edıldı. Bu sefer orta kalıte dendı. Allahtan ümid kesılmez. Nasibimizde varsa rabbim can verır. Ama sebepsız cok zor. Denemekten baska care yok dıyor doktorum
Inşallah benim hikayem de buna benzer sonunda...
Benim ilk günden beri oluyo canım ilaçların etkisi sanırım seninki kaçıncı gün embriyosuyduKızlar 4.gündeyim ve sabahtan beri ara ara kasık batmalarım oluyor yaşayan var mı?PonchiK canım sen yaşamış mıydın böyle bişey