MART 2022 Tüp Bebek Transfer Olacak Arkadaşlar🍀

Oooooo transfer heeee yumurtalar ne alemde hiç yazmadım sonuç haber verecektin yaaa

Merhabalar hoşgeldiniz her zman dualar birdir inşallah en kısa zamanda güzel haberler almak umuduyla

Hemen yazıyorreeeee
Benı de yazar mısınız 32 yaş 7.deneme 5.gün embriyosu

Allah razı olsun kan verip kurtulucam
Bak sayfalarda senin gibi çok kanaması olup pozitifi görenler var hem öyle olmasa bile şükür ki tekrar denemek için belirli şartları taşıyoruz. Daha evlenemeden rahmi alınan anne olma şansını baştan kaybeden yada hiç böyle bir şansa sagip olmayan biçok insan var. O yüzden güçlü vr umutlu olmaya mecburuz canım kim bilir Rabbim kendiliğinden verir. Ama inşallah testte kanda pozitifi görüraün bunlara kalmadan

Aynen ömrümde bir kez kendi kendime bu sevinci yaşar mıyım acaba diyorum çocuğu başkası yapıyo testi başkası yapıyo halimize elhamdülillah. Ama bu kocama mutlulukları yaşamayı bizde istiyoruz tabii olarak. En büyük hayalim eşime bir çift patik göstererek müjdelemekti ama hastanelerden beri gelemiyoruz ki 8 yıldır. Olsa bile süpriz olmaz ahh ahh... Rabbim biliyo dualarımızı

Çok haklısın.

Progestan dex kullanıyorum ben benım suanda yoğun bı kahverengı kanamam war kan verıcem birazdan

Yaaaaaa çok sevindim klinik mi değiştirdin geçen sadece 1 yumurta üzüntüsü yaşamıştın sanırım..... Yaaaa Allah inşallah çifte çifter mutluluklar nasip eder çok sevindim senin adına
Evet canım 1 olgun yumurtam çıkmıştı bayağı korku dolu geçmişti. Aynı hastane ve doktordayım, değiştirmedim. Doktorum aydan aya değişir vericen yumurta sayısı demişti öyle oldu sanırım.
Ayyy az kalmış canım hadi inşallah
İnş canım benim
Evet ben ani karar verip tedaviye dalıyorum genelde inş hepimiz bu sefer güzel haberler alırız. Folowerden sonra en erken transfer benimki mi oluyor bu durumda topicte
Bayağı emek vermişsin, bahtın açık olsun inş

Çooooooookkk teşekkür ederim

İnşallah sizle başlar pozitif haberlerimiz ve devam eder

Evet canım nasipse inşallah. Folow dan sonra sensin benim normalde cuma kontrol vardı salıya kaydırdılar U Ufktugba ile benim ki haftaya belli olacak bi aksilik olmazsa

Benim en büyük düşüncem o bu sefer hastsneye değil hastaneyi eve getirecemmmm iğne vursunlar diyere
Sen yine hastaneye mi gidiyorsun ya iğne için. Totodan mı hala? Ne bitmez çileniz varmış totodan yiyorsunuz iğneleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…