Benı de yazar mısınız 32 yaş 7.deneme 5.gün embriyosuOooooo transfer heeee yumurtalar ne alemde hiç yazmadım sonuç haber verecektin yaaa
Merhabalar hoşgeldiniz her zman dualar birdir inşallah en kısa zamanda güzel haberler almak umuduyla
Hemen yazıyorreeeee
Bak sayfalarda senin gibi çok kanaması olup pozitifi görenler var hem öyle olmasa bile şükür ki tekrar denemek için belirli şartları taşıyoruz. Daha evlenemeden rahmi alınan anne olma şansını baştan kaybeden yada hiç böyle bir şansa sagip olmayan biçok insan var. O yüzden güçlü vr umutlu olmaya mecburuz canım kim bilir Rabbim kendiliğinden verir. Ama inşallah testte kanda pozitifi görüraün bunlara kalmadanAllah razı olsun kan verip kurtulucam
Inşallah tutunur ,kucağınıza da almak nasip etsin rabbim ..dualarım sizinle...Benı de yazar mısınız 32 yaş 7.deneme 5.gün embriyosu
Aynen ömrümde bir kez kendi kendime bu sevinci yaşar mıyım acaba diyorum çocuğu başkası yapıyo testi başkası yapıyo halimize elhamdülillah. Ama bu kocama mutlulukları yaşamayı bizde istiyoruz tabii olarak. En büyük hayalim eşime bir çift patik göstererek müjdelemekti ama hastanelerden beri gelemiyoruz ki 8 yıldır. Olsa bile süpriz olmaz ahh ahh... Rabbim biliyo dualarımızıBenimde bacaklarım sızlıyor canım biraz kasık batması oldu oda çok kısa adet mi olucaz ne olacaksak bilemedik arafda kaldık leke gelse bi dert gelmese başka dert hala dün ki testin etkisinden çıkamadm valla araştırmakdan beynim yandı bazısında çıkıo bazılarında çıkıo silik çizgi çıkan o kadar çok ki yemin ediyorum şu silik çizgiyi ölmeden bi görsem ya yerle bir etti beni resmen
Çok haklısın.Aynen ömrümde bir kez kendi kendime bu sevinci yaşar mıyım acaba diyorum çocuğu başkası yapıyo testi başkası yapıyo halimize elhamdülillah. Ama bu kocama mutlulukları yaşamayı bizde istiyoruz tabii olarak. En büyük hayalim eşime bir çift patik göstererek müjdelemekti ama hastanelerden beri gelemiyoruz ki 8 yıldır. Olsa bile süpriz olmaz ahh ahh... Rabbim biliyo dualarımızı
Progestan dex kullanıyorum ben benım suanda yoğun bı kahverengı kanamam war kan verıcem birazdan
Hadi bakalım heyecanla bekliyoruz burda seni kahverengi ise herşey olabilirProgestan dex kullanıyorum ben benım suanda yoğun bı kahverengı kanamam war kan verıcem birazdan
Ay ınsallah kızlar ınsallah cok heyecanlıyım
Allah gönlünüze göre verir inşallah her zaman haktan hayırlısı olsunBenı de yazar mısınız 32 yaş 7.deneme 5.gün embriyosu
Yoğun olması normal degıl benceHadi bakalım heyecanla bekliyoruz burda seni kahverengi ise herşey olabilir
Hakkında hayırlısı olsun canımProgestan dex kullanıyorum ben benım suanda yoğun bı kahverengı kanamam war kan verıcem birazdan
Evet canım 1 olgun yumurtam çıkmıştı bayağı korku dolu geçmişti. Aynı hastane ve doktordayım, değiştirmedim. Doktorum aydan aya değişir vericen yumurta sayısı demişti öyle oldu sanırım.Yaaaaaa çok sevindim klinik mi değiştirdin geçen sadece 1 yumurta üzüntüsü yaşamıştın sanırım..... Yaaaa Allah inşallah çifte çifter mutluluklar nasip eder çok sevindim senin adına
İnş canım benimAyyy az kalmış canım hadi inşallah
Evet ben ani karar verip tedaviye dalıyorum genelde
Bayağı emek vermişsin, bahtın açık olsun inşBenı de yazar mısınız 32 yaş 7.deneme 5.gün embriyosu
ÇooooooookkkEvet canım 1 olgun yumurtam çıkmıştı bayağı korku dolu geçmişti. Aynı hastane ve doktor değiştirmedim. Doktorum aydan aya değişir vericen yumurta sayısı demiiti öyle olsu sanırım.
İnş canım benim
Evet ben ani karar verip tedaviye dalıyorum geneldeinş hepimiz bu sefer gğzel haberler alırız. Folowerden sonra en erken transfer benimki mi oluyor bu durumda topicte
Bayağı emek vermişsin, bahtın açık olsun inş
Benı de yazar mısınız 32 yaş 7.deneme 5.gün embriyosu
İnşallah sizle başlar pozitif haberlerimiz ve devam ederEvet canım 1 olgun yumurtam çıkmıştı bayağı korku dolu geçmişti. Aynı hastane ve doktordayım, değiştirmedim. Doktorum aydan aya değişir vericen yumurta sayısı demişti öyle oldu sanırım.
İnş canım benim
Evet ben ani karar verip tedaviye dalıyorum geneldeinş hepimiz bu sefer güzel haberler alırız. Folowerden sonra en erken transfer benimki mi oluyor bu durumda topicte
Evet canım nasipse inşallah. Folow dan sonra sensin benim normalde cuma kontrol vardı salıya kaydırdılarEvet canım 1 olgun yumurtam çıkmıştı bayağı korku dolu geçmişti. Aynı hastane ve doktordayım, değiştirmedim. Doktorum aydan aya değişir vericen yumurta sayısı demişti öyle oldu sanırım.
İnş canım benim
Evet ben ani karar verip tedaviye dalıyorum geneldeinş hepimiz bu sefer güzel haberler alırız. Folowerden sonra en erken transfer benimki mi oluyor bu durumda topicte
Ayyyyyyy çok aminler olsunİnşallah sizle başlar pozitif haberlerimiz ve devam eder
Sorun kaynağı neydi sizde merak ettim sorun olmazsaÇooooooookkkteşekkür ederim
Benim en büyük düşüncem oGeç olsun da olsun yeterki. İmanım gevredi yine iğnelerden
Sen yine hastaneye mi gidiyorsun ya iğne için. Totodan mı hala? Ne bitmez çileniz varmış totodan yiyorsunuz iğneleriBenim en büyük düşüncem obu sefer hastsneye değil hastaneyi eve getirecemmmm iğne vursunlar diyere