Keşke 2 gün daha sabredebilsen. Lekelenmen de bugün oldu daha. Sen bilirsin tabiiBenım 5.gun embriyosu ama 8.gun. Bugün kan versem mı acaba korkuyorum suanda
Devamı gelır mi kanın bılmıyorum kı of beklesem mıKeşke 2 gün daha sabredebilsen. Lekelenmen de bugün oldu daha. Sen bilirsin tabii
Hiç deme, hele ben bayağıdır buralardayım kök saldım. Anne topicine geçeceğimiz günlere içelim
Bende öyle heleki bi çoğumuz Aralık ayından geldik yaaa o daha çok etkili sanırımBurası yeter yavrum ben burdan da bi haberdim. Hamileyken öğrendim burayı. Burda hepimiz aynı yolda beraber ilerliyoruz. Gerçekten birbirimize sevinip gerçekten üzülüyoruz. Ben şahsım adına konuşuyorum ben böyleyim yani
Yaptım aslında sadece bilgileriniz gerekli
Canımcımlar liste benden eksikleri yazmak sizden başka ne yazılmasını isterseniz söyleyin onu da yazayımO kadar çok topik açtık binbir türlü topiklere katıldık ama malesef henüz mutlu sonu yakalayamadık
şimdi ise yine yeniden deyip adımlar atıyoruzzz
hadi gelin kızlar yine emin adımlarla birlikte yürüyelim ne dersiniz...
(buradan bütün tanıdıklarımız Allah'ın izni ile pozitif gördü darısı bizlere bu topikte olsun inşallah)
İsim Yaş Deneme Transfer Sonuç
Sizler
@MaviSasa234 @Ufktugba Katre_g @Zecmel Iron Butterfly Dfn1903 @Aysnrxe @FlyingHummingbird @Glz1 @ShiningLife
Bence bekle canım tutunma kanamasıysa bile hcg salgılanıp kana karışması 1 gün sonra ancak şimdi kan versen bile negatif çıkar daha çok üzülürsünDevamı gelır mi kanın bılmıyorum kı of beklesem mı
canim benim de orta kalite 5. gun embriyosuydu. hicbir belirtim yoktu. hatta bende umutsuzliga kapildim once ama pozitif cikti bugun 8. gunum. bu arada ben ilk gun sadece uzandim onun disinda 2. gun kalkip ise geldim arac kullandim hic de yatmadim bir daha. sen yatiyorum diyenlere bakma saglikli gebelikse zaten tutuyor yatmayla falan olmuyor. tabiki kendini yorma ama ben normal hayatima devam ettim camasir bulasik vs. her gun ise gidiyorum zaten. yuregini ferah tut olacagi varsa olucak zatenMerhabalar kizlar pazartesi 5. Gün embriyosu düşük kalitede transferim oldu
Çok stres yapıyorum zaman geçmiyor hiç bir belirtim yok kendimi her zaman ki gibi hissediyorum ne zaman test yapmalıyım bazıları hep yattım demiş ben yerimde duramiyorum evin içinde boş boş gezerken buluyorum kendimi Dr 10 gun test yap dedi dayanabilecek miyim bilmiyorim hem yapıp öğrenmek istiyorum hemde negatif görüp umudum kırılsın istemiyorum sizde durumlar nasil
Bence yok çünki bende 2 tane yaptırdım ama sabah testim negatif çıktıKizlar bu pruluton Depot ignesinde beta HCG gibi hormon var mı yani testde iğne etkisiyle pozitif çıkar mi
Benim sorunum aslında çok başka 8 defa mol gebelik geçirdim genetik homozigot mutasyonum var %1.8 sağlıklı olma ihtimali var pgt ngs yaptiricaktik opu da 16 yumurtadan 6 tane işleme alındı 5. Güne sadece bir tane gitti oda düşük kalite tek olduğu için genetikde yaptırmadık umutlanmak istemiyorum ama anne olma duygusu ağır basıyorcanim benim de orta kalite 5. gun embriyosuydu. hicbir belirtim yoktu. hatta bende umutsuzliga kapildim once ama pozitif cikti bugun 8. gunum. bu arada ben ilk gun sadece uzandim onun disinda 2. gun kalkip ise geldim arac kullandim hic de yatmadim bir daha. sen yatiyorum diyenlere bakma saglikli gebelikse zaten tutuyor yatmayla falan olmuyor. tabiki kendini yorma ama ben normal hayatima devam ettim camasir bulasik vs. her gun ise gidiyorum zaten. yuregini ferah tut olacagi varsa olucak zaten
CheerssssHiç deme, hele ben bayağıdır buralardayım kök saldım. Anne topicine geçeceğimiz günlere içelim
Canım ben benimkileri söylim. Yaş 31 2. Deneme, transfer günü aksilik olmazsa 12.03.2022 olacakCanımcımlar liste benden eksikleri yazmak sizden başka ne yazılmasını isterseniz söyleyin onu da yazayım
Yaş 32. 2.deneme dondurulmuş 5.gün embriyoCanımcımlar liste benden eksikleri yazmak sizden başka ne yazılmasını isterseniz söyleyin onu da yazayım
Rabbim yüzünü güldürsün inşallahMerhaba ben yarın transfer olucam. Tabiii insallah dıyelım. Dondurulmus tedavısındeydım. 3 aylık menapoz iğnesi oldum. Kistten dolayı... Bu ay başladık tedavıyr ve yarın ınsallah trasferım olcak. Tabi embrıyolarım ıyıyse. Orta kalıte de 5 embrıyom var. Daha önceleri iyi kalıtelı embrıyolar transfer edıldı. 5 negatıf 1 düşük 1 kimyasal gebeleık yasadım.
Bana dua eder mısınız embrıyılarım ınsallah kendılerını bozmazlar. Transferım yarın ınsallah gerceklesır.herkesın allah yardımcısı olsun
Canım erken yapmışsın bence. Benim transferimin 8.günü ben daha yapmadım test. Benim de 3.gün embriyosuyduKızlar merhaba. Pozitif görenleri tebrik ediyorum Sağlıcakla kucaklarınıza alın inşallah
Benim 3. Gün taze transferdi. Bugün transfer gününü saymazsak 7. Gün. Kan testi yaptırdım. Kocaman 0 çıktı. Çok üzüldüm. Böyle olup sonradan pozitif gören var mı ya da duyan.
Amin hepımızın inşallahRabbim yüzünü güldürsün inşallah
anladim canim yine de allahtan umut kesilmiyor o ol derse olur. % 1.8 bile olsa bi ihtimal var mucizeler seninle olsun insallajBenim sorunum aslında çok başka 8 defa mol gebelik geçirdim genetik homozigot mutasyonum var %1.8 sağlıklı olma ihtimali var pgt ngs yaptiricaktik opu da 16 yumurtadan 6 tane işleme alındı 5. Güne sadece bir tane gitti oda düşük kalite tek olduğu için genetikde yaptırmadık umutlanmak istemiyorum ama anne olma duygusu ağır basıyor
Merhaba. Hayırlı olsun inşallah pozitif sonuç alırsınız. Yatmakla ilgisi yok bence. Benim doktorum da 4gün rapor verdi ama hiç yatmayıp pozitif gören çokMerhabalar kizlar pazartesi 5. Gün embriyosu düşük kalitede transferim oldu
Çok stres yapıyorum zaman geçmiyor hiç bir belirtim yok kendimi her zaman ki gibi hissediyorum ne zaman test yapmalıyım bazıları hep yattım demiş ben yerimde duramiyorum evin içinde boş boş gezerken buluyorum kendimi Dr 10 gun test yap dedi dayanabilecek miyim bilmiyorim hem yapıp öğrenmek istiyorum hemde negatif görüp umudum kırılsın istemiyorum sizde durumlar nasil
Oooooo transfer heeee yumurtalar ne alemde hiç yazmadım sonuç haber verecektin yaaaCanım ben benimkileri söylim. Yaş 31 2. Deneme, transfer günü aksilik olmazsa 12.03.2022 olacak
Merhabalar hoşgeldiniz her zman dualar birdir inşallah en kısa zamanda güzel haberler almak umuduylaMerhaba ben yarın transfer olucam. Tabiii insallah dıyelım. Dondurulmus tedavısındeydım. 3 aylık menapoz iğnesi oldum. Kistten dolayı... Bu ay başladık tedavıyr ve yarın ınsallah trasferım olcak. Tabi embrıyolarım ıyıyse. Orta kalıte de 5 embrıyom var. Daha önceleri iyi kalıtelı embrıyolar transfer edıldı. 5 negatıf 1 düşük 1 kimyasal gebeleık yasadım.
Bana dua eder mısınız embrıyılarım ınsallah kendılerını bozmazlar. Transferım yarın ınsallah gerceklesır.herkesın allah yardımcısı olsun
Hemen yazıyorreeeeeYaş 32. 2.deneme dondurulmuş 5.gün embriyo