Benim de bacaklarım çok ağrıyor hatta bi gece uyuyamadım. Ama en son pozitif gördüğümde de böyle bacaklarım ağrımıştı. Hatta o zaman grupta bir kişi daha öyle bacakları ağrıyıp pozitif görmüştü.Ay kızlar benim bacaklarımda ağrımaya başladı sanırım ben kasım grubuna gidemicem
Test yapınca buraya yazmayı unutmayın☺Canım erken yapmışsın bence. Benim transferimin 8.günü ben daha yapmadım test. Benim de 3.gün embriyosuydu
Bıldıgın yoğun kanama var tutmadıBence bekle canım tutunma kanamasıysa bile hcg salgılanıp kana karışması 1 gün sonra ancak şimdi kan versen bile negatif çıkar daha çok üzülürsün
5in 3ü olgunmuş, 3ü de döllenmiş canım. Yarın 3. Günleri yine arayıp bilgi vereceklerOooooo transfer heeee yumurtalar ne alemde hiç yazmadım sonuç haber verecektin yaaa
Merhabalar hoşgeldiniz her zman dualar birdir inşallah en kısa zamanda güzel haberler almak umuduyla
Hemen yazıyorreeeee
Yaaaaaa çok sevindim klinik mi değiştirdin geçen sadece 1 yumurta üzüntüsü yaşamıştın sanırım..... Yaaaa Allah inşallah çifte çifter mutluluklar nasip eder çok sevindim senin adına5in 3ü olgunmuş, 3ü de döllenmiş canım. Yarın 3. Günleri yine arayıp bilgi verecekler
Üzülme canım herkes nasip biz elimizden geleni yaptık olmaz ise yola devam edicez bir şekilde umarım kanaman durur. Doktorunu dinle o bilir ilaçlar ile adet olmaman gerekiyor die biliyorumBıldıgın yoğun kanama var tutmadı
Progestan var sadece ben bugün kan verıcem ha yarın ha bugün degısen ne olacak soruyorum oturdum salak gıbı ağlıyorum anne olmayı çok ıstedım sadece benÜzülme canım herkes nasip biz elimizden geleni yaptık olmaz ise yola devam edicez bir şekilde umarım kanaman durur. Doktorunu dinle o bilir ilaçlar ile adet olmaman gerekiyor die biliyorum
Hayırlı olsun Allah sağlıklı kucağınıza almak nasip etsit.canim transfer gunu sayilmiyot diye biliyorum. ertesi gun 1. gun olarak sayiliyor. benim de test gunum cuma :)) dayanamadim ben yaptim. ama yapana kadar akla karayi sectim
hic bu kadar korkmamistim test yapmaktan
Senin bugünkü leken yerleşme kanamasıydı Allahın izniyle. Bol bol estağfirullah Çek canım. Sabret 1-2 gün daha güzel sonuç alacaksın gör bakProgestan var sadece ben bugün kan verıcem ha yarın ha bugün degısen ne olacak soruyorum oturdum salak gıbı ağlıyorum anne olmayı çok ıstedım sadece ben
Neyını beklıyım ki tutmadı işte otesı yokkı yogun sekılde gelıyor yanı başka ne açıklaması varkı bununSenin bugünkü leken yerleşme kanamasıydı Allahın izniyle. Bol bol estağfirullah Çek canım. Sabret 1-2 gün daha güzel sonuç alacaksın gör bak
Canım hepimiz aynı yoldayız yaklaşık 1 saat öncede ben ağladım valla bak sonra dedim. Rabbim nasip etmeyince ağlasak ne fayda dedim demekki vakti gelmemiş devam edicez inşallah bizimde mutlulukdan ağladığımız gün gelicek merak etmeProgestan var sadece ben bugün kan verıcem ha yarın ha bugün degısen ne olacak soruyorum oturdum salak gıbı ağlıyorum anne olmayı çok ıstedım sadece ben
Allah razı olsun kan verip kurtulucamCanım hepimiz aynı yoldayız yaklaşık 1 saat öncede ben ağladım valla bak sonra dedim. Rabbim nasip etmeyince ağlasak ne fayda dedim demekki vakti gelmemiş devam edicez inşallah bizimde mutlulukdan ağladığımız gün gelicek merak etme
Bencede sonucu bil gözyaşını sil ve hedefe doğru tekrar odaklan demekki her nasip vaktine esirdir zamanı varAllah razı olsun kan verip kurtulucam
Ayyy az kalmış canım hadi inşallahCanım ben benimkileri söylim. Yaş 31 2. Deneme, transfer günü aksilik olmazsa 12.03.2022 olacak
Amin canımanladim canim yine de allahtan umut kesilmiyor o ol derse olur. % 1.8 bile olsa bi ihtimal var mucizeler seninle olsun insallaj
İnşallah önce pozitifi görürüm sonrada sağlıklı olduğunu bu tüp bebeği keşke dememek için yaptık eğer olmazsa birakicagizMerhaba. Hayırlı olsun inşallah pozitif sonuç alırsınız. Yatmakla ilgisi yok bence. Benim doktorum da 4gün rapor verdi ama hiç yatmayıp pozitif gören çok
İnşallah öyledir genelde adet olacağım zaman bacaklarım sızlar hep test gününe varmadan ilaçları bırakmadan gelir mi ki adet bilemedim ya herşey çok karışıkBenim de bacaklarım çok ağrıyor hatta bi gece uyuyamadım. Ama en son pozitif gördüğümde de böyle bacaklarım ağrımıştı. Hatta o zaman grupta bir kişi daha öyle bacakları ağrıyıp pozitif görmüştü.
Benimde bacaklarım sızlıyor canım biraz kasık batması oldu oda çok kısa adet mi olucaz ne olacaksak bilemedik arafda kaldık leke gelse bi dert gelmese başka dert hala dün ki testin etkisinden çıkamadm valla araştırmakdan beynim yandı bazısında çıkıo bazılarında çıkıo silik çizgi çıkan o kadar çok ki yemin ediyorum şu silik çizgiyi ölmeden bi görsem ya yerle bir etti beni resmen