MART 2022 Tüp Bebek Transfer Olacak Arkadaşlar🍀

Ay kızlar benim bacaklarımda ağrımaya başladı sanırım ben kasım grubuna gidemicem 😞
Benim de bacaklarım çok ağrıyor hatta bi gece uyuyamadım. Ama en son pozitif gördüğümde de böyle bacaklarım ağrımıştı. Hatta o zaman grupta bir kişi daha öyle bacakları ağrıyıp pozitif görmüştü.

Oooooo transfer heeee yumurtalar ne alemde hiç yazmadım sonuç haber verecektin yaaa 😇😇😇

Merhabalar hoşgeldiniz her zman dualar birdir inşallah en kısa zamanda güzel haberler almak umuduyla ❣️❣️❣️

Hemen yazıyorreeeee😅😅😅😅
5in 3ü olgunmuş, 3ü de döllenmiş canım. Yarın 3. Günleri yine arayıp bilgi verecekler 🥰

5in 3ü olgunmuş, 3ü de döllenmiş canım. Yarın 3. Günleri yine arayıp bilgi verecekler 🥰
Yaaaaaa çok sevindim klinik mi değiştirdin geçen sadece 1 yumurta üzüntüsü yaşamıştın sanırım..... Yaaaa Allah inşallah çifte çifter mutluluklar nasip eder çok sevindim senin adına ☘️

Bıldıgın yoğun kanama var tutmadı
Üzülme canım herkes nasip biz elimizden geleni yaptık olmaz ise yola devam edicez bir şekilde umarım kanaman durur. Doktorunu dinle o bilir ilaçlar ile adet olmaman gerekiyor die biliyorum

Üzülme canım herkes nasip biz elimizden geleni yaptık olmaz ise yola devam edicez bir şekilde umarım kanaman durur. Doktorunu dinle o bilir ilaçlar ile adet olmaman gerekiyor die biliyorum
Progestan var sadece ben bugün kan verıcem ha yarın ha bugün degısen ne olacak soruyorum oturdum salak gıbı ağlıyorum anne olmayı çok ıstedım sadece ben

canim transfer gunu sayilmiyot diye biliyorum. ertesi gun 1. gun olarak sayiliyor. benim de test gunum cuma :)) dayanamadim ben yaptim. ama yapana kadar akla karayi sectim
hic bu kadar korkmamistim test yapmaktan
Hayırlı olsun Allah sağlıklı kucağınıza almak nasip etsit.
Sizin gittiğiniz merkez neresi acaba.
Benim bir negatifim var 3bb kalitedeydi demekki kaliteye bakmıyor bu iş.

Progestan var sadece ben bugün kan verıcem ha yarın ha bugün degısen ne olacak soruyorum oturdum salak gıbı ağlıyorum anne olmayı çok ıstedım sadece ben
Senin bugünkü leken yerleşme kanamasıydı Allahın izniyle. Bol bol estağfirullah Çek canım. Sabret 1-2 gün daha güzel sonuç alacaksın gör bak

Senin bugünkü leken yerleşme kanamasıydı Allahın izniyle. Bol bol estağfirullah Çek canım. Sabret 1-2 gün daha güzel sonuç alacaksın gör bak
Neyını beklıyım ki tutmadı işte otesı yokkı yogun sekılde gelıyor yanı başka ne açıklaması varkı bunun

Canım hepimiz aynı yoldayız yaklaşık 1 saat öncede ben ağladım valla bak sonra dedim. Rabbim nasip etmeyince ağlasak ne fayda dedim demekki vakti gelmemiş devam edicez inşallah bizimde mutlulukdan ağladığımız gün gelicek merak etme

Canım hepimiz aynı yoldayız yaklaşık 1 saat öncede ben ağladım valla bak sonra dedim. Rabbim nasip etmeyince ağlasak ne fayda dedim demekki vakti gelmemiş devam edicez inşallah bizimde mutlulukdan ağladığımız gün gelicek merak etme
Allah razı olsun kan verip kurtulucam

Merhaba. Hayırlı olsun inşallah pozitif sonuç alırsınız. Yatmakla ilgisi yok bence. Benim doktorum da 4gün rapor verdi ama hiç yatmayıp pozitif gören çok
İnşallah önce pozitifi görürüm sonrada sağlıklı olduğunu bu tüp bebeği keşke dememek için yaptık eğer olmazsa birakicagiz

Benim de bacaklarım çok ağrıyor hatta bi gece uyuyamadım. Ama en son pozitif gördüğümde de böyle bacaklarım ağrımıştı. Hatta o zaman grupta bir kişi daha öyle bacakları ağrıyıp pozitif görmüştü.
İnşallah öyledir genelde adet olacağım zaman bacaklarım sızlar hep test gününe varmadan ilaçları bırakmadan gelir mi ki adet bilemedim ya herşey çok karışık 🙄 A Ales67 sen depot iğne kullanıyor musun canım

İnşallah öyledir genelde adet olacağım zaman bacaklarım sızlar hep test gününe varmadan ilaçları bırakmadan gelir mi ki adet bilemedim ya herşey çok karışık 🙄 A Ales67 sen depot iğne kullanıyor musun canım
Benimde bacaklarım sızlıyor canım biraz kasık batması oldu oda çok kısa adet mi olucaz ne olacaksak bilemedik arafda kaldık leke gelse bi dert gelmese başka dert hala dün ki testin etkisinden çıkamadm valla araştırmakdan beynim yandı bazısında çıkıo bazılarında çıkıo silik çizgi çıkan o kadar çok ki yemin ediyorum şu silik çizgiyi ölmeden bi görsem ya yerle bir etti beni resmen

X