Amin hepimize inşallah canımSana bebeğini yada bebeklerini getirsin yumoşların canım
allahım emeklerimizi boşa çıkarmasınAmin hepimize inşallah canımcuma kontrolde 6-7 tane gözüküyordu bugün 9 tane toplanmış diğer olgunlaşmayanlar da laboratuvar ortamında olgunlaşıcakmış onlara da döllenme işlemi yapılacakmış
5. Gün embriyosu taze transfer tutmadı canımYok taze . Her şey yolunda gidiyordu taze yaptılar ama tutmadı doktorlar beklentimiz yüksek demişti onlar da şaşırdı benim gibi olan var mı çok merak ediyorum
Amin inşallah canımKızlar
allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın
güzrl sonuçları alırsın inş canım
Sebebi neydi canım bu hafta toplantı yapılacakmış konuşup yeni testler. İsteyebiliriz dediler bilmiyorum bakalım hepimiz için hayırlısı inşallah5. Gün embriyosu taze transfer tutmadı canım
Bir çok sebebi olabilir dedi doktor tekrar opu yapılıp dondurulacak sonra transfer yapılacak dedi doktor yaş 34 amh 0.52 senin sorunun ne canım hangi doktora gidiyorsunSebebi neydi canım bu hafta toplantı yapılacakmış konuşup yeni testler. İsteyebiliriz dediler bilmiyorum bakalım hepimiz için hayırlısı inşallah
İnşaallah pozitif sonucu alırsın canım evde test yapmadım test günü negatifi görünce kötü oldum inşaallah çocuğumu kucağıma almak nasip olurKızlar yarın test günüm ama
transferin 5. Ve 7. Günlerinde idrar testi yapmıştım negatıftı
Korkuyorum yarın negatif sonuçla yuzleşmeye
İnşaallah pozitif sonucu alırsın canım evde test yapmadım test günü negatifi görünce kötü oldum inşaallah çocuğumu kucağıma almak nasip olur
İnşallah canımİnşaallah pozitif sonucu alırsın canım evde test yapmadım test günü negatifi görünce kötü oldum inşaallah çocuğumu kucağıma almak nasip olur
bizim problemimiz eşimin morfoloji düşüktü çok iyi değildi ama tedavide zaten en iyiler seçilmiş . Onun dışında şükür iyiydi her şey ama olmadı ttmadı. Brüksel tüp bebeğe gidiyorum canım doktorum alanında Prof ama olmadıBir çok sebebi olabilir dedi doktor tekrar opu yapılıp dondurulacak sonra transfer yapılacak dedi doktor yaş 34 amh 0.52 senin sorunun ne canım hangi doktora gidiyorsun
Çok geçmiş olsunbizim problemimiz eşimin morfoloji düşüktü çok iyi değildi ama tedavide zaten en iyiler seçilmiş . Onun dışında şükür iyiydi her şey ama olmadı ttmadı. Brüksel tüp bebeğe gidiyorum canım doktorum alanında Prof ama olmadışaşkınım
Teşekkür ederimÇok geçmiş olsundna hasarına baktırdınız mı acaba??
Üst üste negatif tüp bebek ya da düşük olmadığı sürece istemiyorlarTeşekkür ederimhenüz öyle bir şey İstenmedi ama sanırım toplantı sonrası isteyebilirler görüşmeden sonra Yeni testler isteyebiliriz demişti doktor ilk denemem olduğ için çok bilmiyorum sorgusuz sualsiz istedikleri her şeyi yapıyoruz
Gozunuz aydın çok güzelKızlar merkezden aradılar şimdi 2 tane olgunlaşmış yumurtam vardı 2side döllenmiş inşallah 2side sağlıklı bir şekilde bölünüp 5.güne ulaşır
Gozunuz aydın çok güzel
Teşekkür ederimGozunuz aydın çok güzel
Çok teşekkür ederim bilmiyordum mutlaka dikkate alacağım soracağım doktora . Söylediğin şey genetik testi değiş miÜst üste negatif tüp bebek ya da düşük olmadığı sürece istemiyorlarAma morfoloji düşük olduğunda dna hasarı olma ihtimali epey yüksek. Benim arkadaşım yaşadığı için biliyordum, tüp bebeğe başlamadan zorla baktırdım ve %16 çıktı. 10 üstü olursa tehlike ihtimali varmış ve eşim ekstra ilaca başladı. Doktorların protokolleri var ama siz isterseniz bakarlar.
Yok genetik test değil. Sperm Dna Hasar Testi olarak geçiyor. Sperm örneği alınarak yapılıyor. Her bir spermin dnasında % olarak kaç dna hasarlı ona bakıyorlar. Varikosel durumunda dna hasarı oluşabiliyor, doktor bize benzinli denizde bakıklar yüzerse dnaları nasıl etkilenirse spermlerin de varikoselde kirli kandan etkilenir oksijeni azalır diye anlatmıştı. Aslında vitamin bazen de hormonla düzeltiliyor. Eğer hasar varsa bebeğin tutması imkansız, tutsa da ilerli zamanda düşüyormuş.Çok teşekkür ederim bilmiyordum mutlaka dikkate alacağım soracağım doktora . Söylediğin şey genetik testi değiş mi
Benim 3. denemem. İlki kimyasal oldu. İkinci de kalp atışı duyamadık kürtaj oldum. Maalesef neden olduğunu bilinmiyor. Embriyolar hep çok iyiydi. Embriyoyu genetiğe yolladık temiz geldi. Eşimle ikimiz genetik test yaptırdık temiz çıktı. Sadece benim pıhtılaşmaya yatkınlığım olduğu ortaya çıktı aslında 2. denemede coraspin kullanmıştım. Bu sefer hem coaspin kullanıyorum hem de kan sulandırıcı iğne her gün. Transfer öncesi bir paket antibiyotik veriyor doktor. Yani kullanılabilecek her türlü ilacı kullanıyorum. İnşallah olur bu seferHanimlar daha önce tüp bebek yaptirip kimyasal gebelik geçiren oldu mu? Sebepleri neler, tüpte sıvı birikimi şüphesi vardi ve çikolata kisti var ben de sebep bunlar olabilir mi ya da genetik mi oluyor daha çok sebebi?