MART 2022 Tüp Bebek Transfer Olacak Arkadaşlar🍀

Yok taze . Her şey yolunda gidiyordu taze yaptılar ama tutmadı doktorlar beklentimiz yüksek demişti onlar da şaşırdı benim gibi olan var mı çok merak ediyorum
Dondurulmuşlarin varsa,oyle denersin bir de canim,dondurulmuştadir belki kismetin canim🙏allahim uygun zamanda sağliklisini versin,olmadiginda da vardir bir hayir🤗

Canım hayırlısı olsun bende senin sonucunu merak ermiştim.çok emek verdiğimiz süreç ne kadar hayırlısını dilesekte umutlanıyoruz. Bie kaç güne daha iyi olursun 💕inşallah bir sonra ki denemelerimiz olumlu olur birbirimize müjdeli haberler veririz.
Allah razı olsun 🙏😊 inşallah Allah yardımcımız olsun 🙏 sen de tekrar. Demeyecek misin canım

hadi hayırlısı olsun müjdeler olsun inşallah stres yapma üstünde çok durma çok düşünmekten stres oluyoruz Allah büyük 🙏🙏
Çok düşünmemeye,ilgi alanimi başka yöne degistirmeye çalisiyorum ben de canim,allahim hayirlisini ve sağliklisini versin🙏deniz erten in kiyamet diye bir kitabi var tavsiye ederim,seri gerçi bu ilk kitabı🤗

Çok düşünmemeye,ilgi alanimi başka yöne degistirmeye çalisiyorum ben de canim,allahim hayirlisini ve sağliklisini versin🙏deniz erten in kiyamet diye bir kitabi var tavsiye ederim,seri gerçi bu ilk kitabı🤗
Evet duymuştum kitabı fırsat olursa tabiki okurum teşekkürler😊 mutlu haberlerinzi bekliyoruz 🙏

Belli şartlar isteniyor tüp bebek raporu cikartiyosun devlet sanirim ilaçların bir kismini bu rapor ile karşılıyor benimde pek bilgim yok açıkçası 🙂🙂
3 denemeye kdar karsiliyor sanirim ilk %30 2.de 25 3.de 20,arastirma hastanesi olmasi gerekiyor,2tane aşilama,hatirladiklarim.sgk nin sayfasinda okumstum şartları,en detayli ordan ulasabilirsin,

3 denemeye kdar karsiliyor sanirim ilk %30 2.de 25 3.de 20,arastirma hastanesi olmasi gerekiyor,2tane aşilama,hatirladiklarim.sgk nin sayfasinda okumstum şartları,en detayli ordan ulasabilirsin,
Ben rapor çıkartmadım şartlarına dahi çok bakmadim baktigim kadarıyla bize uymuyordu zaten ben direk bahceciye gittim😍

QUOTE="Umayumayy, post: 71555880, member: 1040960"]
9 yumurta toplandı, 2 tanesi olgunlaşmış,3 tanesi boş, 2 tanesi olgunlaşmamış ama laboratuvar ortamında olgunlaşıcakmış, 2 tanede düşük kalite dediler
[/QUOTE]
Hadi hayirlisi olsun,bir tane kaliteli olsun sizin olsun🙏🥰

X