Kızlar bu rapor dediğiniz nasıl bir uygulamaSanırım rapor geciyor diye biliyorum
Canım hayırlısı olsun bende senin sonucunu merak ermiştim.çok emek verdiğimiz süreç ne kadar hayırlısını dilesekte umutlanıyoruz. Bie kaç güne daha iyi olursunİnşallah canım
Dondurulmuşlarin varsa,oyle denersin bir de canim,dondurulmuştadir belki kismetin canimYok taze . Her şey yolunda gidiyordu taze yaptılar ama tutmadı doktorlar beklentimiz yüksek demişti onlar da şaşırdı benim gibi olan var mı çok merak ediyorum
Allah razı olsunCanım hayırlısı olsun bende senin sonucunu merak ermiştim.çok emek verdiğimiz süreç ne kadar hayırlısını dilesekte umutlanıyoruz. Bie kaç güne daha iyi olursuninşallah bir sonra ki denemelerimiz olumlu olur birbirimize müjdeli haberler veririz.
İnşallah canım inşallah yaDondurulmuşlarin varsa,oyle denersin bir de canim,dondurulmuştadir belki kismetin canimallahim uygun zamanda sağliklisini versin,olmadiginda da vardir bir hayir
5 mayis canim benim test tarihim,çarşamba transferim oldu,beklemedeyiz bakalim hayirlisiylaİnşallah canım inşallah yasen ne yaptın sonuç alabildin mi
hadi hayırlısı olsun müjdeler olsun inşallah stres yapma üstünde çok durma çok düşünmekten stres oluyoruz Allah büyük5 mayis canim benim test tarihim,çarşamba transferim oldu,beklemedeyiz bakalim hayirlisiyla
Çok düşünmemeye,ilgi alanimi başka yöne degistirmeye çalisiyorum ben de canim,allahim hayirlisini ve sağliklisini versinhadi hayırlısı olsun müjdeler olsun inşallah stres yapma üstünde çok durma çok düşünmekten stres oluyoruz Allah büyük
Evet duymuştum kitabı fırsat olursa tabiki okurum teşekkürlerÇok düşünmemeye,ilgi alanimi başka yöne degistirmeye çalisiyorum ben de canim,allahim hayirlisini ve sağliklisini versindeniz erten in kiyamet diye bir kitabi var tavsiye ederim,seri gerçi bu ilk kitabı
Belli şartlar isteniyor tüp bebek raporu cikartiyosun devlet sanirim ilaçların bir kismini bu rapor ile karşılıyor benimde pek bilgim yok açıkçasıKızlar bu rapor dediğiniz nasıl bir uygulama
Kaç tane toplandı canımKızlar Opudan şimdi çıktım.
9 yumurta toplandı, 2 tanesi olgunlaşmış,3 tanesi boş, 2 tanesi olgunlaşmamış ama laboratuvar ortamında olgunlaşıcakmış, 2 tanede düşük kalite dedilerKaç tane toplandı canım
Bilgi verdilermi?
3 denemeye kdar karsiliyor sanirim ilk %30 2.de 25 3.de 20,arastirma hastanesi olmasi gerekiyor,2tane aşilama,hatirladiklarim.sgk nin sayfasinda okumstum şartları,en detayli ordan ulasabilirsin,Belli şartlar isteniyor tüp bebek raporu cikartiyosun devlet sanirim ilaçların bir kismini bu rapor ile karşılıyor benimde pek bilgim yok açıkçası
Ben rapor çıkartmadım şartlarına dahi çok bakmadim baktigim kadarıyla bize uymuyordu zaten ben direk bahceciye gittim3 denemeye kdar karsiliyor sanirim ilk %30 2.de 25 3.de 20,arastirma hastanesi olmasi gerekiyor,2tane aşilama,hatirladiklarim.sgk nin sayfasinda okumstum şartları,en detayli ordan ulasabilirsin,
Sana bebeğini yada bebeklerini getirsin yumoşların canım9 yumurta toplandı, 2 tanesi olgunlaşmış,3 tanesi boş, 2 tanesi olgunlaşmamış ama laboratuvar ortamında olgunlaşıcakmış, 2 tanede düşük kalite dediler
Pardon canim ben gunisigi88 e yazmak istemistim sana yazmisimBen rapor çıkartmadım şartlarına dahi çok bakmadim baktigim kadarıyla bize uymuyordu zaten ben direk bahceciye gittim
Olsun hic sorun degilPardon canim ben gunisigi88 e yazmak istemistim sana yazmisim