Kızlar merkezden aradılar şimdi 2 tane olgunlaşmış yumurtam vardı 2side döllenmiş inşallah 2side sağlıklı bir şekilde bölünüp 5.güne ulaşır
Ben daha transfer olmadım canımMerhaba kan sonucun ne oldu canım inşallah guzel haberle gelırsın
Teşekkür ederim . ama transfer olmadan embyolar gelişimini durdurduHayırlısı olsun inşallah
Merhaba, 22 martta transfer olmuştum ilk denememizdi ve çok şükür sonucumuz pozitif olduİnşaallah teşekkür ederim transferiniz pozitif mi
Çok geçmiş olsunTeşekkür ederim . ama transfer olmadan embyolar gelişimini durdurdu
Geçmiş olsunhanımlar iyi günler. Bir sorum olacaktı transfer sonrası ilk adeti aşırı sancıyla geçiren oldu mu ben 3 gündür sancı çekiyprım 3 parol almama rağmen
Sağolun size de geçmiş olsun inşallah tez zamanda güzel sonuçlar alırızGeçmiş olsunBen de pazar günü negatif olduğunu öğrendim adet olmayı bekliyorum doktor 2-3 güne olur demişti ama henüz yok. Sancılı bir adet mi oluyor acaba? Ben de merak ediyorum. Gerçi rahim kalınlaştı hormonlar kan sulandırıcılar vs zor olacağını tahmin ediyorum
iki defa tüp bebek denemesi tutmadı .sperm dna hasarı ile kanda kromozom anomalisi testleri istendiSizin sorun ne ne zaman yaptıracaksınız
Ben ilaçları bırakalı yedi gün oldu hala adet olmadımSağolun size de geçmiş olsun inşallah tez zamanda güzel sonuçlar alırızben Şahsen çok ağrılı geçirdim hala da öyle normalde ilk gün sancı olur parol alırım geçerdi ama 3 parol aldım asla geçmedi . İlaçları bıraktıktan iki üç gün sonra adet olursun merak etme
Amin inşaallahMerhaba, 22 martta transfer olmuştum ilk denememizdi ve çok şükür sonucumuz pozitif olduUmarım sizin de pozitif olur.
İnşaallah istediğiniz sonucu alırsınıziki defa tüp bebek denemesi tutmadı .sperm dna hasarı ile kanda kromozom anomalisi testleri istendi
ERerSağolun size de geçmiş olsun inşallah tez zamanda güzel sonuçlar alırızben Şahsen çok ağrılı geçirdim hala da öyle normalde ilk gün sancı olur parol alırım geçerdi ama 3 parol aldım asla geçmedi . İlaçları bıraktıktan iki üç gün sonra adet olursun merak etme
Çok olmuş ya demek ki kişiye göre değişiyorBen ilaçları bırakalı yedi gün oldu hala adet olmadım
Evet ben de bugün yarın diye bekliyordum ama daha da uzayabiliyor demekÇok olmuş ya demek ki kişiye göre değişiyor
Doktorunuz ile görüştünüz mü? Birşey söyledi mi?Ben ilaçları bırakalı yedi gün oldu hala adet olmadım
Hangi testi istediler canım biz de eşimle genetik testleri devlette yaptırdık 1 ayda çıkıyor 1.5 ayı bulabiliyor. Karyotip analizi o daha erken çıkıyor 1 ayda. Ama randevu kolay bulunmuyor maalesef devletteKızlar toplantı sonrası aradılar bir sürü test istediler ve bu testleri galiba devlet hastanesinde yaptırdığımızda sonuçların çıkması uzun sürüyormuş
Stres yapma canım elbet olursun biraz daha bekle kekik çayı adaçayı iç. Egzersiz, esneme hareketleri falan yap. Stres olduğumuzdan da olmuyorBen ilaçları bırakalı yedi gün oldu hala adet olmadım