MART 2022 Tüp Bebek Transfer Olacak Arkadaşlar🍀

0.64tü 2020 temmuz. Aralikta taze transfer oldum tek embriyom oldu işte diyorum ya 2. Tedaviye baslayacaktım diye. Sonra da regl oldum histereskopi planladık ocakta. Subatta histereskopi oldum. Martta hamile kaldım. Mart sonu 2. Tedaviye başlayacaktım.
Hsg rahim filmi demek.
Takviye de prowomen kullanıyordum Ekimde baslamıstım.
Histereskopiyi kaça çektiler acaba

bizim problemimiz eşimin morfoloji düşüktü çok iyi değildi ama tedavide zaten en iyiler seçilmiş . Onun dışında şükür iyiydi her şey ama olmadı ttmadı. Brüksel tüp bebeğe gidiyorum canım doktorum alanında Prof ama olmadı 😔 şaşkınım
Doktor histereskopi yapacak embriyo dondurduktan sonra transfer yapacağını söyledi siz de görüştükten sonra yazar mısınız

Histereskopi için 6 bin istediler doktor eşimden ve benden kromozom analizi istedi yaptıran var mı

Yok genetik test değil. Sperm Dna Hasar Testi olarak geçiyor. Sperm örneği alınarak yapılıyor. Her bir spermin dnasında % olarak kaç dna hasarlı ona bakıyorlar. Varikosel durumunda dna hasarı oluşabiliyor, doktor bize benzinli denizde bakıklar yüzerse dnaları nasıl etkilenirse spermlerin de varikoselde kirli kandan etkilenir oksijeni azalır diye anlatmıştı. Aslında vitamin bazen de hormonla düzeltiliyor. Eğer hasar varsa bebeğin tutması imkansız, tutsa da ilerli zamanda düşüyorm
Doktor histereskopi yapacak embriyo dondurduktan sonra transfer yapacağını söyledi siz de görüştükten sonra yazar mısınız
Tabiki yazarım buraya. Histereskopi nedir tam olarak. Sizin problem neydi canım. ?

Yok genetik test değil. Sperm Dna Hasar Testi olarak geçiyor. Sperm örneği alınarak yapılıyor. Her bir spermin dnasında % olarak kaç dna hasarlı ona bakıyorlar. Varikosel durumunda dna hasarı oluşabiliyor, doktor bize benzinli denizde bakıklar yüzerse dnaları nasıl etkilenirse spermlerin de varikoselde kirli kandan etkilenir oksijeni azalır diye anlatmıştı. Aslında vitamin bazen de hormonla düzeltiliyor. Eğer hasar varsa bebeğin tutması imkansız, tutsa da ilerli zamanda düşüyormuş.
Büyük ihtimalle bizden de isterler şimdi araştırdım söylediklerinizi gerçekten anlattığınız gibi geçiyor çok teşekkür ederim ayrıntılı Bilgi verdiğinz için 🙏 inşallah mücadelemizin karşılığını sağlıkla almak nasip olur ☺️🙏

Büyük ihtimalle bizden de isterler şimdi araştırdım söylediklerinizi gerçekten anlattığınız gibi geçiyor çok teşekkür ederim ayrıntılı Bilgi verdiğinz için 🙏 inşallah mücadelemizin karşılığını sağlıkla almak nasip olur ☺️🙏
Ne demek 🥰 yakın zamanda müjdeli haberler de veririz inşallah 💕

Arkadaşlar selam 👋 transfer planlar test yapanlar oldu mu yaptıysanız belirtilerinizi süreci bizimle de paylaşır mısmız dikkate ettiğiniz şeyler nedir ?

Merhaba arkadaşlar yarın kürtaj olacam bebek gelişmemiş t rahim ve darlık vardı bende doktor hiporoskopi yapalım sonra ameliyat yaparız dedi rahimi genişletiriz dedi başına böyle birşey gelen var mı ilk denememdi ama Allah’a şükür daha dondurulmuş embriyomuz var

Kızlar bugün opunun 2. Günü olduğum günü de sayarsak 3 bugün biraz sağ tarafımda ağrım var tam ağrı da değil aslında böyle baskı gibi bir his normal midir sizce

Kızlar bugün opunun 2. Günü olduğum günü de sayarsak 3 bugün biraz sağ tarafımda ağrım var tam ağrı da değil aslında böyle baskı gibi bir his normal midir sizce
Benim kasık değil ama inanılmaz göğüs ağrısı olmuşty kaç gün sonra geçti zaten

Kızçeler az önce merkezden aradılar 2.gün embriyosu 4 hücreli 2side istediğimiz şekilde devam ediyor, yarın 6 ile 8 arası hücreli olmasını bekliyoruz ondan sonra da şekillenmeye başlar dediler

Arkadaşlar selam günlerdir yazmadım çünkü çok iyi değildim moral olarak ama şükür toparlandım . 5aa embriyom maalesef tutmadı. Çok üzüldüm çok ağladım çok dua ettim hep hayırlısını dilemiştim demek ki böylesi hayırlı olanmış. Bir süre dinlenmeye geçip Allah’ın izniyle devam edeceğim sizlere de bol şans 🍀

Dualarım senınle canım

X