Canım seni merak etmiştim bendeArkadaşlar selam günlerdir yazmadım çünkü çok iyi değildim moral olarak ama şükür toparlandım . 5aa embriyom maalesef tutmadı. Çok üzüldüm çok ağladım çok dua ettim hep hayırlısını dilemiştim demek ki böylesi hayırlı olanmış. Bir süre dinlenmeye geçip Allah’ın izniyle devam edeceğim sizlere de bol şans
Canım en kısa zamanda güzel Rabbim bebeğini kucağına almayı nasip etsin İnşaallahArkadaşlar selam günlerdir yazmadım çünkü çok iyi değildim moral olarak ama şükür toparlandım . 5aa embriyom maalesef tutmadı. Çok üzüldüm çok ağladım çok dua ettim hep hayırlısını dilemiştim demek ki böylesi hayırlı olanmış. Bir süre dinlenmeye geçip Allah’ın izniyle devam edeceğim sizlere de bol şans
Allahım ne verirse hayırlısını verir seni çok iyi anlayabiliyorum burada hepimiz mücadele veriyoruz dertlerimizi tecrubelerimizi mutluluğumuzu huznumuzu paylaşıyoruzArkadaşlar selam günlerdir yazmadım çünkü çok iyi değildim moral olarak ama şükür toparlandım . 5aa embriyom maalesef tutmadı. Çok üzüldüm çok ağladım çok dua ettim hep hayırlısını dilemiştim demek ki böylesi hayırlı olanmış. Bir süre dinlenmeye geçip Allah’ın izniyle devam edeceğim sizlere de bol şans
Hangi ilEstrofem yine bulamıyoruz ya her defasında aynı sıkıntıyı yaşamaktan bıktım artık valla
İstanbul canım . Yine aramadığımız eczane kalmadı ya valla yazık bizlereHangi il
Ben ordu barda bulmak zor değil rahatlıkla temin Edebiliyorum buradaki eczanelerde isteseniz kargo yaparlarmı acabaİstanbul canım . Yine aramadığımız eczane kalmadı ya valla yazık bizlere
Çok teşekkür ederim imşallah sizin güzel haberlerinizi alırızCanım seni merak etmiştim bende
Rabbim en güzel zamanda sana mucizeni versin canım , üzülme
Amin Amin çok sağolun rabbim hepimizi güzel haberlerle Sevindirsin inşallahCanım en kısa zamanda güzel Rabbim bebeğini kucağına almayı nasip etsin İnşaallah
Evet gerçekten çok haklısınız bizler mücadeleye devam nasibimiz bizi bekliyor ... Allah razı olsun teşekkürlerAllahım ne verirse hayırlısını verir seni çok iyi anlayabiliyorum burada hepimiz mücadele veriyoruz dertlerimizi tecrubelerimizi mutluluğumuzu huznumuzu paylaşıyoruz
Elbet bizimde sevinecegımuz gün gelecek
Negatif düşüncelerini üzüntünü geride bırak
bir söz var çok severim
Bir şey olmuyorsa Ya daha iyisi olacağı için,Ya da gerçekten olmaması gerektiği için olmuyordur.
allahım ne verirse hayırlısını versin
Allahım kucağımızı boş bıraknasın
Dualarım hepimize canım
Canım var ben de başakşehşrdeyimm benİstanbul canım . Yine aramadığımız eczane kalmadı ya valla yazık bizlere
İstanbulda asla yok ya da vermiyorlarCanım var ben de başakşehşrdeyimm ben
Sözler onemini yitiriyor maalesef boyle anlarda,daha guzel bir zamani bekliyordur canimArkadaşlar selam günlerdir yazmadım çünkü çok iyi değildim moral olarak ama şükür toparlandım . 5aa embriyom maalesef tutmadı. Çok üzüldüm çok ağladım çok dua ettim hep hayırlısını dilemiştim demek ki böylesi hayırlı olanmış. Bir süre dinlenmeye geçip Allah’ın izniyle devam edeceğim sizlere de bol şans
İnşaallah teşekkür ederim transferiniz pozitif miArgifertil kullanmıştık biz de eşimle ben transfer gününe kadar yaklaşık 5,5 ay kullandım. Sonrasında bırakıyorsun zaten. Günde 3 adetti sabah öğlen akşam. Transferime pozitif etki edip etmediğini bilemiyorum ama bir umut kullanıyorsun. Size de pozitif etki eder inşallah bu takviyeler.
Hayırlı olsun canım darısı inşaallah başımıza
Dondurulmuş muydu canim?Arkadaşlar selam günlerdir yazmadım çünkü çok iyi değildim moral olarak ama şükür toparlandım . 5aa embriyom maalesef tutmadı. Çok üzüldüm çok ağladım çok dua ettim hep hayırlısını dilemiştim demek ki böylesi hayırlı olanmış. Bir süre dinlenmeye geçip Allah’ın izniyle devam edeceğim sizlere de bol şans
Yok taze . Her şey yolunda gidiyordu taze yaptılar ama tutmadı doktorlar beklentimiz yüksek demişti onlar da şaşırdı benim gibi olan var mı çok merak ediyorumDondurulmuş muydu canim?
İnşallah canımSözler onemini yitiriyor maalesef boyle anlarda,daha guzel bir zamani bekliyordur canim
Amin canım duaşarım sızlerleHayırlı olsun canım darısı inşaallah başımıza