Evet belirginlesto baya bakalim yarin tekrar yapicam hayirlisi artik❤❤
Teşekkürler canımBenim transfer sonrası yapmam gerekenler listesi ekte
Çok aşırı derecede sarsılmadığı sürece hiçbirşey olmaz canımŞehir dışından gelenler iki gün sonra dönebilir yazıyor ama ben işlem sonrası istanbuldan edirneye döndüm
Testmi yapmayı düşünüyorsun canımSelam hanımlar 5.gün embriyosu altıncı günde testte çıkar mı ?
Evet düşünüyorm açıkçası . Ama doğru söylüyorsun Çarşamba yapayım en iyisi olduysa silik de olsa çıkar diye düşünüyorumTestmi yapmayı düşünüyorsun canım
Bence çok erken
Bi 8. Gün olsun bence
Evet canımEvet düşünüyorm açıkçası . Ama doğru söylüyorsun Çarşamba yapayım en iyisi olduysa silik de olsa çıkar diye düşünüyorum
Üç buçuk saat sürdüTeşekkürler canım
Çok aşırı derecede sarsılmadığı sürece hiçbirşey olmaz canım
Ne kadar sürdüki yolculuk
Sonuç çıkıyor ama sisteme gec giris yapiliyor sanirimSabah 10:30 da verdim hiç bu kadar gecikme ol olmamıştı.
Elinde barkod varsa hastanenin kendi sitesinden labaratuar sonuclarina bakabilirsin bir de oyle dene istersen canimSabah 10:30 da verdim hiç bu kadar gecikme ol olmamıştı.
Insallah canim❤daha da koyulaşır yarın benm de hafıf ıkıncı cızgı var çarşamba yapıcam bir daha
Insallah canimdaha da koyulaşır yarın benm de hafıf ıkıncı cızgı var çarşamba yapıcam bir daha
Hayirlisi boyleymis canim, kendini uzme diycem ama biliyorum oyle olmuyor, sadece kendini cabuk toparlamaya ve önüne bakmaya calis, o bebekler buraya gelecek Allahin izniyleKızlar sonucum negatif çıktı.
Benim de negatif çıktı inşaallah pozitifi görürüzKızlar sonucum negatif çıktı.
Hangi doktora yaptırdınız bana söylemedilerAdet olsanda test gunu gelmen gerekıyor kan ıcın demıslerdı bana adet mı yoksa baska bsey mı bakarız demıslerdı
İnşallah en kısa zamanda pozitifi görürsün.daha önce idrar testi yapmışmıydın? Hangi hastanede transfer oldun?Kızlar sonucum negatif çıktı.
Hayırlısı böyle imiş. İnşallah sizin de en kısa zamanda tatlı bebişleriniz olur. Hatta tüp bebeğe bile gerek kalmadan doğal yollardan olur. Siz daha önce idrar testi yapmış mıydınız? Sizin transferiniz hangi hastanede yapıldı?Benim de negatif çıktı inşaallah pozitifi görürüz
Estrofem kullandığımız için artan östrojen hormonuna karşılık damar tıkanıklığını en az riske indirmekArkadaşlar herkese iyi akşamlar bir şey soracağım düşük ve ya pıhtılaşma sorunun yoksa bu kan sulandırıcıları neden kullanmak zorundayız kafama takıldı size sorayım dedim
Hangi doktora yaptırdınız bana söylemediler