- 29 Kasım 2019
- 1.060
- 2.835
- 31
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben transferden 1 gün sonra duş aldım ılık suyla şampuanla yıkadım saçımı ama duş jeli kullanmadım bir sorun olmadıKızlar duş olayını merak ediyorum bende
Sanırım transfere gelmeden bir gün önce duş alın gelin demişlerdi benim arkadaşıma
Acaba sonrasında nasıl oluyor
Transferden sonra kaçıncı gün duş almak lazım
Bide şampuan falan sıkıntı oluyormu acaba
Sonuçta kaçarsa içeriye
Sonuçta yapmak zorundayız ama beyaz sabunlamı yıkamak gerek
Kızlar duş olayını merak ediyorum bende
Sanırım transfere gelmeden bir gün önce duş alın gelin demişlerdi benim arkadaşıma
Sonuçta kaçarsa içeriye
Sabah 10:30 da verdim hiç bu kadar gecikme ol olmamıştı.Ayni durumdayimgozlerim basim agridi e nabizi yoklamaktan
Aayy iyi bişey mi kötü bişey mi bu bulantı bende kilomdan şikayetçiyim şimdiden aldım bikaç kiloKeşke bemimde mide bulantısı olsa iştahım açık, kilo almak için erken Oğlumda 9 ay mide bulantısı çektim, hiçbişey yeyemedim. 8 kg verdim toplamda. Oğlum 4 kg doğmuştu
Teşekkürler canımmBen transferden 1 gün sonra duş aldım ılık suyla şampuanla yıkadım saçımı ama duş jeli kullanmadım bir sorun olmadı
Ayy kıyamam sana ben görseydim cevap verirdim. Transferden Ilık su ile banyo yapabilrsiniz. Sıcak su kasları gevşettiğini için embriyo tutulmasını engelleyebilirmiş.Ya bende dun sormustum ama cevap alamamıstım sadece saçlarımı yıkadım ondan oturdum yere havlu koydum da kuvete yaslandım kuafor gibi eşim yıkadı saçımı vucudumu da banyo da bez ıslattım bezle temızledım
Birşey olmuyormuş canımYa bende dun sormustum ama cevap alamamıstım sadece saçlarımı yıkadım ondan oturdum yere havlu koydum da kuvete yaslandım kuafor gibi eşim yıkadı saçımı vucudumu da banyo da bez ıslattım bezle temızledım
Sonuçta kaçarsa içeriye
İnşallah canım
Şimdiden iki kilo almışsan iyi bişey bulanması sen biraz frenle kendini, son aylarda fazlasıyla alacan zaten. Allahım o günleride göstersin inşallahAayy iyi bişey mi kötü bişey mi bu bulantı bende kilomdan şikayetçiyim şimdiden aldım bikaç kilo
Ay hadi inşallah yüksek beta hcg ler görürsün.Ayyyy kızlae testim Hala çıkmadı sabah devlet hastanesinde poliklinikten giriş yapıp kan verdim. Akşam 6 oldu çıkmadı hala. Şimdi özelin acilden giriş yaptım yine kan verdim. E nabıza bakmaktan başıma ağrı girdi.
Sonuçta kaçarsa içeriye
Sonuçta yapmak zorundayız ama beyaz sabunlamı yıkamak ge
Bana transferden iki gün sonra duş alabilirsiniz dedilerKızlar duş olayını merak ediyorum bende
Sonuçta kaçarsa içeriye
Benim de carsamba gunu transferim,çerkezkoye donecegim ben de,o kadar uzak mesafe satilmaz edirne de bence..Şehir dışından gelenler iki gün sonra dönebilir yazıyor ama ben işlem sonrası istanbuldan edirneye döndüm
Bana iki saat aralıkla dinlenirseniz dönebilirsiniz dedilerBenim de carsamba gunu transferim,çerkezkoye donecegim ben de,o kadar uzak mesafe satilmaz edirne de bence..
Evet belirginlesto baya bakalim yarin tekrar yapicam hayirlisi artik❤❤Canımmm Ben goruyorum cizgiyi