MART 2022 Tüp Bebek Transfer Olacak Arkadaşlar🍀

Gunaydin kizlar dunku ve bugünkü testlerim, dun cizgi cok netken bugun gozle bile zor goruluyor kimsyasal geciriyo olabilir miyim?

Eklentiler

• 20220419_101505.jpg
    76,1 KB · Görüntüleme: 44
Gunaydin kizlar dunku ve bugünkü testlerim, dun cizgi cok netken bugun gozle bile zor goruluyor kimsyasal geciriyo olabilir miyim?
Canım eğer alabilirsen erken gebelik testi al onda daha net görürsün
Yarın test gününsw direkt kan da verebilirsin

Canım eğer alabilirsen erken gebelik testi al onda daha net görürsün
Yarın test gününsw direkt kan da verebilirsin
Yarin kan vericem direk ama simdi kimyasal mi acaba diye icim icimi yiyecek artikkimyasal olmasi icin dusuk bir deger cikmasi gerekiyor degilmi? Bir de bu testler kac beta hcg yi algiliyor biliyor musunuz?

Kizlar merhaba,yarin dondurulmus ilk transferim olacak benim 21 tane var,ve bir tane transfer edilecek,geri kalanlari dondurmak icin embriyo başina mi dondurma ucreti aliniyor,eger oleyse yanmisim benn
Bildiğim kadarıyla tüp olarak ücret alınıyor her tüp başına ücret ödüyorsun

Selam bir sorum olacaktı bugün transferin altıncı günü . İlk 3 Günlere göre duş olsun parfüm vs kullanıyorum bir de ıslak mendil kullanıyorım tuvalette falan saçma olacak ama altıncı gün olmasına rağmen embriyo bir şey olur mu özellikleı ıslak mendil kyllamdığım için

Yarin kan vericem direk ama simdi kimyasal mi acaba diye icim icimi yiyecek artikkimyasal olmasi icin dusuk bir deger cikmasi gerekiyor degilmi? Bir de bu testler kac beta hcg yi algiliyor biliyor musunuz?
Canım tam bilmiyorum ama sanırım 15-20 yi algılıyordu
Sen varsa akşama doğru yeniden yaparsın test iyice idrarını tutup
Üzülme lütfen Rabbime emanet ol

Canım birşey olmaz bence , eğer olsaydı mutlaka öncesinde bilgilendirme yaparlardı bence
Ama sen yine fe bu süreçte parfüm ve ıslak mendil kullanma bence kuzucum

Bir

Yok canım ya dün sadece gün boyu sağ böbrek mi bel mi desem sızı vardı bugün kalmadı başka da aynıyım ya anlamadım
Olsun kuzummm baak bir sürü belirtisiz kişi hamile
Hem o ağrı da bişeydir bence
Göğüslerde hassasiyet varmı peki canım?

Olsun kuzummm baak bir sürü belirtisiz kişi hamile
Hem o ağrı da bişeydir bence
Göğüslerde hassasiyet varmı peki canım?
Yumurta toplama işlemi sonrası göğüslerim o kadar şiş ve ağrılıydı ki hiç böylesini görmemiştim 1 hafta kadar çektim sonra geçti şimdi hassasiyet şişlik yok canım

Yumurta toplama işlemi sonrası göğüslerim o kadar şiş ve ağrılıydı ki hiç böylesini görmemiştim 1 hafta kadar çektim sonra geçti şimdi hassasiyet şişlik yok canım
Belirti olsa bu seferde neden oluyor deriz biz
Bence böylesi daha güzel canım
Ben kesin belirti yaşasam bu seferde neden oldu diye düşünürüm kendimi biliorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…