MART 2022 Tüp Bebek Transfer Olacak Arkadaşlar🍀

Ben transferden 1 gün sonra duş aldım ılık suyla şampuanla yıkadım saçımı ama duş jeli kullanmadım bir sorun olmadı

Ya bende dun sormustum ama cevap alamamıstım sadece saçlarımı yıkadım ondan oturdum yere havlu koydum da kuvete yaslandım kuafor gibi eşim yıkadı saçımı vucudumu da banyo da bez ıslattım bezle temızledım

Keşke bemimde mide bulantısı olsa iştahım açık, kilo almak için erken Oğlumda 9 ay mide bulantısı çektim, hiçbişey yeyemedim. 8 kg verdim toplamda. Oğlum 4 kg doğmuştu
Aayy iyi bişey mi kötü bişey mi bu bulantı bende kilomdan şikayetçiyim şimdiden aldım bikaç kilo

Ayy kıyamam sana ben görseydim cevap verirdim. Transferden Ilık su ile banyo yapabilrsiniz. Sıcak su kasları gevşettiğini için embriyo tutulmasını engelleyebilirmiş.

Birşey olmuyormuş canım
Daha anne olmadan başlıyor bizlerin telaşı

Transferden 1 gün sonra ılık su ile duş alabiliyorsunuz. Sıcak su kasları gevşettiği için embriyo tutunmasına zarar verebilirmiş.

Bana hastane şampuan parfüm kokusuna birşey demedi ama transfer günü şampuan parfüm duş jeli deodarant kullanmayın embriyolar kokudan etkileniyormuş. Ben bunu bilmiyordum transferden sonra öğrendim. Ben herseyi sıkıp gittim. Bu konuda hastaneye çok kızgınım. Sizler dikkat edin.

Ayakta duş yaptığın sürece içeriye birsey kaçmaz küvete su doldurup falan girme. Yada oturarak yıkanmayın.

Aayy iyi bişey mi kötü bişey mi bu bulantı bende kilomdan şikayetçiyim şimdiden aldım bikaç kilo
Şimdiden iki kilo almışsan iyi bişey bulanması sen biraz frenle kendini, son aylarda fazlasıyla alacan zaten. Allahım o günleride göstersin inşallah

Ay hadi inşallah yüksek beta hcg ler görürsün.

Bana transferden iki gün sonra duş alabilirsiniz dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…