Amin inşaallah pozitifi görürüm Göztepe medikalparkta 4 nisanda yaptırdım on gün sonra kan testi yaptım çıkmadı adet olmayınca iki kere idrar testi yaptım kan testi sonucu yanlış çıkanları okudum adet oldumHayırlısı böyle imiş. İnşallah sizin de en kısa zamanda tatlı bebişleriniz olur. Hatta tüp bebeğe bile gerek kalmadan doğal yollardan olur. Siz daha önce idrar testi yapmış mıydınız? Sizin transferiniz hangi hastanede yapıldı?
Çok mantıklı sizin test gününüz ne zamanAntalya akdeniz üniversitesi tıp fakültesi şafak hocaya gidiyorum canım ben transfer sonrası hemsıre ilaç kullanım eğitimi veriyor o zaman soyledıler
Kızlar sonucum negatif çıktı.
Üzülme desem elde değil ama güçlü kal zamanı var belki yeter ki sağlıkla gelsin tez zamanda inşalahKızlar sonucum negatif çı
Çok mantıklı sizin test gününüz ne zaman
Evvet. Yeniden sıfırdan tedaviye baslayacaktım. Histereskopi sonrası doğal hamile kaldım.Canım inşallah rabbim aratmadan birden kucagını doldururmerve diye bir arkadas var burda tüp bebek negatıf gördü ıkıncı transfere hazırlandıgı sure de hamıle oldugunu ogrendı diye hatırlıyorum
İnşaallah istediğin sonucu alırsın13 nisan transfer oldum canım 22 nisan kan test günüm
Benim düşük ihtimalim olduğu için kan sulandırıcı hapı kesti doktorum sadece iğneye devam ediyorumArkadaşlar herkese iyi akşamlar bir şey soracağım düşük ve ya pıhtılaşma sorunun yoksa bu kan sulandırıcıları neden kullanmak zorundayız kafama takıldı size sorayım
Bende bugün opu işlemi yaptırdım Perşembe günü transfer günüm çok korkuyorum
Anladım teşekkür ediyorumBenim düşük ihtimalim olduğu için kan sulandırıcı hapı kesti doktorum sadece iğneye devam ediyorum
Düşük riskinden verilmiyor kan sulandırıcı
Teşekkür ederim şimdi rahatladımEstrofem kullandığımız için artan östrojen hormonuna karşılık damar tıkanıklığını en az riske indirmek
Birşey olmaz Allahın izniyle canım. rabbime emanetler tevekkül ileÜç buçuk saat sürdü
Kuzum benim ne diyeceğimi bilmiyorumKızlar sonucum negatif çıktı.
Canım neden korkuyorsunBende bugün opu işlemi yaptırdım Perşembe günü transfer günüm çok korkuyorum
Allahım güzel sonuçlar nasıp etsınBende bugün opu işlemi yaptırdım Perşembe günü transfer günüm çok korkuyorum
Dondurulan her iki embriyo için 600 fark ödedik bende 4 embriyo donduruldu 1200 fark verdikBir de 2 kez deneme yapanlar dondurulmuş tranfer olduğu için ne kadar ödediniz 1. Transferle aynı
Daha guzel bir zamani bekliyor demekki sizin olmak içinKızlar sonucum negatif çıktı.
Kizlar merhaba,yarin dondurulmus ilk transferim olacak benim 21 tane var,ve bir tane transfer edilecek,geri kalanlari dondurmak icin embriyo başina mi dondurma ucreti aliniyor,eger oleyse yanmisim bennDondurulan her iki embriyo için 600 fark ödedik bende 4 embriyo donduruldu 1200 fark verdik
Kizlar merhaba,yarin dondurulmus ilk transferim olacak benim 21 tane var,ve bir tane transfer edilecek,geri kalanlari dondurmak icin embriyo başina mi dondurma ucreti aliniyor,eger oleyse yanmisim benn