MART 2022 Tüp Bebek Transfer Olacak Arkadaşlar🍀

Amin inşaallah pozitifi görürüm Göztepe medikalparkta 4 nisanda yaptırdım on gün sonra kan testi yaptım çıkmadı adet olmayınca iki kere idrar testi yaptım kan testi sonucu yanlış çıkanları okudum adet oldum

Evvet. Yeniden sıfırdan tedaviye baslayacaktım. Histereskopi sonrası doğal hamile kaldım. Rabbim hepinize nasip etsin insallah.

Bir de 2 kez deneme yapanlar dondurulmuş tranfer olduğu için ne kadar ödediniz 1. Transferle aynı mı

Arkadaşlar herkese iyi akşamlar bir şey soracağım düşük ve ya pıhtılaşma sorunun yoksa bu kan sulandırıcıları neden kullanmak zorundayız kafama takıldı size sorayım
Benim düşük ihtimalim olduğu için kan sulandırıcı hapı kesti doktorum sadece iğneye devam ediyorum
Düşük riskinden verilmiyor kan sulandırıcı

Üç buçuk saat sürdü
Birşey olmaz Allahın izniyle canım. rabbime emanetler tevekkül ile
Kızlar sonucum negatif çıktı.
Kuzum benim ne diyeceğimi bilmiyorum
Rabbim gönlüne ferahlık , sonra da kalbine zihnine güç versin yeniden başlayabilesin
Ve bu gördüğün son negatif olsun
Diğeri hemen pozitif olsun inşallah
Bende bugün opu işlemi yaptırdım Perşembe günü transfer günüm çok korkuyorum
Canım neden korkuyorsun
Transfer işlemi en güzeli ve en basiti
Ve bebeğini ya da bebeklerini alıp evine gidiyorsun öyle düşün
İşin en güzel kısmı

Dondurulan her iki embriyo için 600 fark ödedik bende 4 embriyo donduruldu 1200 fark verdik
Kizlar merhaba,yarin dondurulmus ilk transferim olacak benim 21 tane var,ve bir tane transfer edilecek,geri kalanlari dondurmak icin embriyo başina mi dondurma ucreti aliniyor,eger oleyse yanmisim benn

Kizlar merhaba,yarin dondurulmus ilk transferim olacak benim 21 tane var,ve bir tane transfer edilecek,geri kalanlari dondurmak icin embriyo başina mi dondurma ucreti aliniyor,eger oleyse yanmisim benn

Gunaydın canım ben de ıkı embriyo kalmıstı bırı transfer oldu diğeri donduruldu embriyolok 250 tl aldı dondurma için sayısı önemlı degıl tek fıyat demıstı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…