MART 2022 Tüp Bebek Transfer Olacak Arkadaşlar🍀

Canım çok sağol şurup içmedim elimde yoktu ama bu dediklerimi dikkate alacağım mutlaka. Sabah affedesiniz ama zorlandım diyebilirim çok korktum embriyo zarar görür mü diye ama diğer arkadaşlar olmaz dediler sağolsunlar ama yine de tedirginim açıkçası . yulaf hurma çerez yedim kaç gündür özellikle tükettim ama ona rağmen oldu ya

Bu yemek veya yememek ilgili olarak değil kabızlık ve ıkınma hareketi ile embriyolar düşer korkusuyla yediklerime özen gösterdim.
Offf korktum şimdi ıkınma oldu sabah imşallah kötü bir şey olmamıştır çok yazı okudm zarar değil diye ama bilemedim şimdi kızlar hamur vs tüketmedim ona rağmen oldu çok şaşırdım

Evet çok arkadaş önerdirdi onu sağolsnlar ya dikkat etmeme rağmem böyle oldu zorlandım ıkınma da oldu öyle kendime geldim zarar mı bu embriyoya imşallah değildir

Offf korktum şimdi ıkınma oldu sabah imşallah kötü bir şey olmamıştır çok yazı okudm zarar değil diye ama bilemedim şimdi kızlar hamur vs tüketmedim ona rağmen oldu çok şaşırdım

Gönlünü ferah tut canım o kadarcık birsey olmaz. İster istemez ıkınmak gerekiyor çok ağır şekilde değilse sıkıntı olmaz hem senin kaç gün oldu

Progestoron hormonun kabızlık yaptığını ilk kez duydum. Demek ki o yüzden bol yeşillik lifli gıdalar diyorlar. Ben günde 4 fitil ve 16 gün boyunca göbekten progesteron iğne attım çok şükür kabızlık olmadı.

Ayyyy kızlae testim Hala çıkmadı sabah devlet hastanesinde poliklinikten giriş yapıp kan verdim. Akşam 6 oldu çıkmadı hala. Şimdi özelin acilden giriş yaptım yine kan verdim. E nabıza bakmaktan başıma ağrı girdi.

Kızlar duş olayını merak ediyorum bende
Sanırım transfere gelmeden bir gün önce duş alın gelin demişlerdi benim arkadaşıma
Acaba sonrasında nasıl oluyor
Transferden sonra kaçıncı gün duş almak lazım
Bide şampuan falan sıkıntı oluyormu acaba
Sonuçta kaçarsa içeriye
Sonuçta yapmak zorundayız ama beyaz sabunlamı yıkamak gerek

Bana hic sampuan dus jeli duş falan demediler, sadece gelirken krem deodorant parfum kolonya surmeyin dediler, 3. Gun sonrada dus alavilirsin demislerdi

canımm ya bazı devlet hastaneleri ne yazıkki e nabıza geç düşürüyor
Merak ettik bizde
Güzel sonuçlar olsun canım

Öyle ya bende de kasık ağrısı gitti mide bulantısı geldi. Yarın gideceğim inşallah. Bugün test verdim 3 binlerde çıktı. Birde enfeksiyon çıktı antibiyotik kullanıcam
Keşke bemimde mide bulantısı olsa iştahım açık, kilo almak için erken Oğlumda 9 ay mide bulantısı çektim, hiçbişey yeyemedim. 8 kg verdim toplamda. Oğlum 4 kg doğmuştu

Kasık ağrım olmadı göğüs hassasiyetide kan testinden sonra olmaya başladı
Şimdilik kanamam yok ama çarşambaya kadar yatacakmışım kalkmadan çarşamba bakacaklar

Ben transferden 2 gün sonra ılık, ayakta cok oyalanmadan duş aldim çıktım, doktor herhangi bir kisitlama soylemedi sampuan konusunda bana ama ben ne olur ne olmaz diye kimyasal içerikli seyleri minimumda tutuyorum ❤

Test sonucun negatif çıktı ama adet günümden bel gün geçmesine rağmen adet olmadım negatif olduktan kaç gün sonra adet olunuyor

Adet olsanda test gunu gelmen gerekıyor kan ıcın demıslerdı bana adet mı yoksa baska bsey mı bakarız demıslerdı

Kasık ağrım olmadı göğüs hassasiyetide kan testinden sonra olmaya başladı
Şimdilik kanamam yok ama çarşambaya kadar yatacakmışım kalkmadan çarşamba bakacaklar
Dikkat et kendine canım
Yerleşiyor güzel güzel
Ben transferden 2 gün sonra ılık, ayakta cok oyalanmadan duş aldim çıktım, doktor herhangi bir kisitlama soylemedi sampuan konusunda bana ama ben ne olur ne olmaz diye kimyasal içerikli seyleri minimumda tutuyorum ❤
Eğer zaten sıkıntı olsa söylerlerdi haklısın canım
Kimyasalı minimuma indirmek gerekli haklısın heleki pozitifi aldıktan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…