Güzel sonuçlarınız olsun inşallahMrb benimde test günüm 25 nisan
Cuma transfer oldum
Nasıl geçiyor hissediyormusunuz bişeyler?
Ya çizgi var amaa canım burdaaKaset testte de boyle gozukuyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Güzel sonuçlarınız olsun inşallahMrb benimde test günüm 25 nisan
Cuma transfer oldum
Ya çizgi var amaa canım burdaaKaset testte de boyle gozukuyor
Amin canım hepimize inşGüzel sonuçlarınız olsun inşallah
Haklısın canımAmin canım hepimize inş
Bugün 3. Gün iğne ve ilaç kullanıyorum etkisi vardır mutlaka o nedenle belirtiye yoramıyırum
Evet ilk idrarla yaprigim erken gebelilte cikmadi sonra gidip eczaneden kaset test aldim boyle ciktiyarin tekrar yapicam ayni testle carsambada kan vericem zaten hayirlisi bakalimGüzel sonuçlarınız olsun inşallah
Ya çizgi var amaa canım burdaa
Yaa kıyamam gelmiş geçmiş olsun. Çok haklısın transfere gitmeden hafif kahvaltı ya da az yağlı sulu yemekler tercih etsinler.Ay aynisi ben de oldu, transfere gitmeden gozleme ayran yedim, ne gerek var dimi bir gaz sancisi bayilicam akut gastrit var bende onu tetikledi, istifra ettim sodalar yuriryusler ttansferime 1 saat kala kendime geldim cok korkmustum islem iptal olacak diye burdan arkadaslarin da aklinda bulunsun transfer oncesi hamur isi ayran vs gaz yapabilecek hicbirsey yememek lazim
Aynen, tesekkur ederimYaa kıyamam gelmiş geçmiş olsun. Çok haklısın transfere gitmeden hafif kahvaltı ya da az yağlı sulu yemekler tercih etsinler.
İlaçları bıraktım beş gündür adet olmadımHangi ilaçları alıyorsun bilmiyorum ama östrojen be progestonu bırakınca2, 3 güne falan adet görebilirsin.
Adeti geciktiren progeston diye biliyorum hatta bu adet geciktirici ilaçlardada progeston hormonu vardır. Bırakınca 3,4 güne gelir ama tabi başka ilaç verildi mi veya bünyeye göre değişir mi bilmiyorum.İlaçları bıraktım beş gündür adet olmadım
Canım çıktımı sonucun ?Adeti geciktiren progeston diye biliyorum hatta bu adet geciktirici ilaçlardada progeston hormonu vardır. Bırakınca 3,4 güne gelir ama tabi başka ilaç verildi mi veya bünyeye göre değişir mi bilmiyorum
Çok haklisin dediklerinde,tabi de,ben de senin gibi dikkat ederim yediklerime,gel gör ki asiri kilolu veya zayif arkadaslarim var yediklerine dikkat etmeyen hemen hamile kalabiliyorlaryeterki embriyo tutunmak istesin,aşiri hassas olmak da zarar verebiliyor,suriyelilere bak,ahhh ah sinavimiz buymus demek bizimSelam canım geçmiş olsun. Ben bol lifli gıdalar tükettim. Hergün 1 tane elma, armut, mutlaka bol yeşillikle zeytinyağlı salata. Zeytinyağlı yemek. Çorba. Yoğurtlu yulaf. Kahvaltıda 2 tane kuru kayısı. Yedim. Hamur işinden uzak durdum.Özellikle ev yoğurdu yedim çok şükür hiç kabız olmadım. Hiç zorlanmadım.
Embriyolar cook hassas olurlarmış koku ve kimyasallara karşı şurup falan alacak olursan doktoruna danış bence inşallah şifa bulursun
Hea bide hamileler kullanabiliyor şurubu,prospektüste yaziyor,ama yine de dr una sor tabi.Çok haklisin dediklerinde,tabi de,ben de senin gibi dikkat ederim yediklerime,gel gör ki asiri kilolu veya zayif arkadaslarim var yediklerine dikkat etmeyen hemen hamile kalabiliyorlaryeterki embriyo tutunmak istesin,aşiri hassas olmak da zarar verebiliyor,suriyelilere bak,ahhh ah sinavimiz buymus demek bizim
Estoferm oksapar kullanıyordum doktor iki ay sonra tüp bebek yapabileceğimi söyledi bana argifertil f eşime de argifertil m kullanmamızı söyledi takviye gıda hakkında öneriniz var mıAdeti geciktiren progeston diye biliyorum hatta bu adet geciktirici ilaçlardada progeston hormonu vardır. Bırakınca 3,4 güne gelir ama tabi başka ilaç verildi mi veya bünyeye göre değişir mi bilmiyorum.
kabizlikla ilgili olarak tavsiyelerin kesinlikle dogru yemekle ile ilgiliSelam canım geçmiş olsun. Ben bol lifli gıdalar tükettim. Hergün 1 tane elma, armut, mutlaka bol yeşillikle zeytinyağlı salata. Zeytinyağlı yemek. Çorba. Yoğurtlu yulaf. Kahvaltıda 2 tane kuru kayısı. Yedim. Hamur işinden uzak durdum.Özellikle ev yoğurdu yedim çok şükür hiç kabız olmadım. Hiç zorlanmadım.
Embriyolar cook hassas olurlarmış koku ve kimyasallara karşı şurup falan alacak olursan doktoruna danış bence inşallah şifa bulursun
Bu yemek veya yememek ilgili olarak değil kabızlık ve ıkınma hareketi ile embriyolar düşer korkusuyla yediklerime özen gösterdim.Çok haklisin dediklerinde,tabi de,ben de senin gibi dikkat ederim yediklerime,gel gör ki asiri kilolu veya zayif arkadaslarim var yediklerine dikkat etmeyen hemen hamile kalabiliyorlaryeterki embriyo tutunmak istesin,aşiri hassas olmak da zarar verebiliyor,suriyelilere bak,ahhh ah sinavimiz buymus demek bizim
Yumurta toplandı mı?Estoferm oksapar kullanıyordum doktor iki ay sonra tüp bebek yapabileceğimi söyledi bana argifertil f eşime de argifertil m kullanmamızı söyledi takviye gıda hakkında öneriniz var mı
Slm canım, ben de çok sıkıntı yaşadım hala daha yaşıyorum, gün de 3-3.5 litre su içiyorum,40dk yürüyorum sebze meyve lifli gıdalar ağırlıklı besleniyorum ama çok fayda etmedi bu süreçte. Progestoron hormonu arttıkça kabızlık artıyor. Duphalac kullanıyorum artık yemekten önce, doktorum verdi zaten gebelik boyunca da kullanılabiliyor. Doktoruna sorup başlayabilirsin belki.HANIMLAR şiddetli kabızlık için öneriniz var mı yardımcı olursanız çok sevinirim
Öyle ya bende de kasık ağrısı gitti mide bulantısı geldi. Yarın gideceğim inşallah. Bugün test verdim 3 binlerde çıktı. Birde enfeksiyon çıktı antibiyotik kullanıcamella1 nasılsın cnm? Gittinmi doktora? Bugünde benim hiç ağrım sızım yok. Acaba içerde durumlar nasıl diye düşünüyorum. Kafayı yemezsek iyidir.
Transferim oldu onuncu gün test yaptım negatif çıktı iki ay sonra tekrar yapacağımYumurta toplandı mı?