MART 2022 Tüp Bebek Transfer Olacak Arkadaşlar🍀

Bilmiyorum ki 10 dakkadan sonrasi pek saglikli olmuyor galiba, cikmayinca da isterse 2 saat bekle hic cikmiyorkana kadar umudumu koruycam en azindan bu da birseydir bakalim❤
Bilmiyorum ki 10 dakkadan sonrasi pek saglikli olmuyor galiba, cikmayinca da isterse 2 saat bekle hic cikmiyorkana kadar umudumu koruycam en azindan bu da birseydir bakalim❤
O zaman inşallah güzel sonuç olur teste bakılırsa güzel haber

HANIMLAR şiddetli kabızlık için öneriniz var mı yardımcı olursanız çok sevinirim
Selam canım geçmiş olsun. Ben bol lifli gıdalar tükettim. Hergün 1 tane elma, armut, mutlaka bol yeşillikle zeytinyağlı salata. Zeytinyağlı yemek. Çorba. Yoğurtlu yulaf. Kahvaltıda 2 tane kuru kayısı. Yedim. Hamur işinden uzak durdum.Özellikle ev yoğurdu yedim çok şükür hiç kabız olmadım. Hiç zorlanmadım.

Embriyolar cook hassas olurlarmış koku ve kimyasallara karşı şurup falan alacak olursan doktoruna danış bence inşallah şifa bulursun

Ben gecen transferde cok kabizlik cekmistim ama bunda kalkar kalkmaz ac karnina 2 tane kuru kayisi yiyip uzerine su ictim hic kabizlik yasamadim canim tavsiye ederim

Ben gecen transferde cok kabizlik cekmistim ama bunda kalkar kalkmaz ac karnina 2 tane kuru kayisi yiyip uzerine su ictim hic kabizlik yasamadim canim tavsiye ederim
Ne güzel duyan arkadaşlara şifa olsun. Ben normalde yediklerime dikkat ederim kortizonlu hap kullandığım için tuzla tatlı hamur işi yemem transfere gideceğim gün kahvaltıda kayınvalidem börek pişi getirdi. Bende şifa olsun diye yedim. Normalde hiç yemem. Transferden döndüm. O midem de bir oturdu bende şişkinlik yaptı mı kabız olacağım diye bir korktum. Çok şükür zeytinyağ elma çözdü beni rahat geçirdim. Bir daha da yemedim.bende normalde kayısı yemem ama korkudan onu da ekledim cevizle ikisini ara öğün gibi de yedim.

Ay aynisi ben de oldu, transfere gitmeden gozleme ayran yedim, ne gerek var dimi bir gaz sancisi bayilicam akut gastrit var bende onu tetikledi, istifra ettim sodalar yuriryusler ttansferime 1 saat kala kendime geldim cok korkmustum islem iptal olacak diye burdan arkadaslarin da aklinda bulunsun transfer oncesi hamur isi ayran vs gaz yapabilecek hicbirsey yememek lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…