Tebrik ederim, sağlıkla gelsinBenim kan testi sonucum yarın çıkacakmış hâlâ bekliyorum 13 gün bu gün kadar uzun sürmemişti ben de test yaptım fazla kalmıştı bir tane böyle çıktı bakalım hayırlısı
Moralinizi bozmayın, bence de erken gebelik yapın ya da bekleyin. Kaçıncı gün transferi sizin ?Kızlar 8. Günündeyim idrar testi negatif hala umut olabilir mi?
Canim erken gebelik testi yap ben ondan yaptim
Daha erken bence umut hep var, bekle 10.güne kadar en
Amin inşallah bende görürüm artık o günleri hepimize nasip olsun inşallahHatırlı olsun..
Hiç öyle yüksek veya düşük diye düşünme..
Yavaş yavaş artacaktır..
Hatta 8 ile başlayan vardı aralık grubunda sadece keseyi görmesi uzun sürdü ama gördü ve sağlıkla ilerledi..
İnş bebeğin sana tutunacaktır.. Sende sıkıca sar onu
Bence çok iyi hayırlı olsunArkadaşlar sonuçlarım çıktı 460
Bu kadar yüksek olması iyi mi bilmiyorum ama pozitif
Ohh çok şükür, çok sevindim gözünüz aydın olsunArkadaşlar sonuçlarım çıktı 460
Çok biliyorlarSabah aile hekiminde kan tahlili verdim ben de. Benim doktorum izinliymiş başka bir doktora durumu anlattım, sonra bana diyor ki değeriniz yüksek de çıksa çok umutlanmayın, 5 haftaya kadar kesin değildir hatta 12. Haftaya kadar kesin tüp bebekte gebeyim gözüyle bakmamak lazım falan diye bir sürü şey saçmaladıdayanamadım artık ne diyorsunuz siz dedim bir test vericem, bu kadar yoruma ne gerek var şimdi.. pişman oldum verdiğime
Evet , bozmamaya çalışıyorumm. 8 gündeyim. Kan testini gününü bekleyeceğim.Moralinizi bozmayın, bence de erken gebelik yapın ya da bekleyin. Kaçıncı gün transferi sizin ?
gözün aydın canımmm hayırlı olsunnnnArkadaşlar sonuçlarım çıktı 460
Sabah aile hekiminde kan tahlili verdim ben de. Benim doktorum izinliymiş başka bir doktora durumu anlattım, sonra bana diyor ki değeriniz yüksek de çıksa çok umutlanmayın, 5 haftaya kadar kesin değildir hatta 12. Haftaya kadar kesin tüp bebekte gebeyim gözüyle bakmamak lazım falan diye bir sürü şey saçmaladıdayanamadım artık ne diyorsunuz siz dedim bir test vericem, bu kadar yoruma ne gerek var şimdi.. pişman oldum verdiğime
Arkadaşlar sonuçlarım çıktı 460
canım seninki çift embriyo muydu tek tutunca sonradan yükselebiliyorKızlar kan testi sonucum 38.63 . Neredeyse hiç artmamış . Anlamadım ben hiçbir şey . İki gün önce 36 şimdi 38
hayırlı olsun canım kaçıncı günün bugünArkadaşlar sonuçlarım çıktı 460
Çift embriyo transfer edildi . Normalde test günüm bugündü . Ben iki gün önce dayanamadım test yaptım . Neden artmamış olabilir normal mi acabacanım seninki çift embriyo muydu tek tutunca sonradan yükselebiliyor
bal gibi hamilesin canım maaşallah :)Kızlar 8. Günündeyim idrar testi negatif hala umut olabilir mi?
Çok sinirlendim.. evet doğru 12 haftaya kadar çok fazla kaybetme riski var ama bu tüm hamileliklerde var ki.. bozma moralini sakınSabah aile hekiminde kan tahlili verdim ben de. Benim doktorum izinliymiş başka bir doktora durumu anlattım, sonra bana diyor ki değeriniz yüksek de çıksa çok umutlanmayın, 5 haftaya kadar kesin değildir hatta 12. Haftaya kadar kesin tüp bebekte gebeyim gözüyle bakmamak lazım falan diye bir sürü şey saçmaladıdayanamadım artık ne diyorsunuz siz dedim bir test vericem, bu kadar yoruma ne gerek var şimdi.. pişman oldum verdiğime