MART 2022 Tüp Bebek Transfer Olacak Arkadaşlar🍀

Benim kan testi sonucum yarın çıkacakmış hâlâ bekliyorum 13 gün bu gün kadar uzun sürmemişti ben de test yaptım fazla kalmıştı bir tane böyle çıktı bakalım hayırlısı
Demekki var hadi hayırlı olsuuuunn 🌸🌸

Çok uyku hali ve halsizlik var bende progestan ilaçları yapıyor sanırım sende durumlar nasıl 🙈🙈 merak edenim de varmış😍🥰🥰😘
Hamilelikten olmasın o uyuku halleri 🥰 ben de iyiyim. İlaçlardan olsa gerek., göbeğim çıktı. Birkaç pantolonu giyemez oldum. Oğlumda ilk aydan böyle olmamıştım.

Ikiz olma ihtimali yuksek ozaman heyecanla bizde bekliyoruz hayirlisi olsun insallah🤲
İkizde ihtimal yüzde 10-15 dedi doktor bana.ben de 2 attırıcam.yaştan dolayı tek yumurtaya kıyasla 2 yumurta atıp birinin tutma ihtimali daha yüksek dedi o yüzden

Benim kan testi sonucum yarın çıkacakmış hâlâ bekliyorum 13 gün bu gün kadar uzun sürmemişti ben de test yaptım fazla kalmıştı bir tane böyle çıktı bakalım hayırlısı
Yaaaa ne guzel bebegin kendını gostermıs

Ya bilmiyorum inşallah bu sefer herşey değişir kırılma noktam gelmiştir inşallah da bu sefer bebeğim doğru yere tutunur 🤲🏻
Hatırlı olsun..
Hiç öyle yüksek veya düşük diye düşünme..
Yavaş yavaş artacaktır..
Hatta 8 ile başlayan vardı aralık grubunda sadece keseyi görmesi uzun sürdü ama gördü ve sağlıkla ilerledi..
İnş bebeğin sana tutunacaktır.. Sende sıkıca sar onu💕

Günaydın. Betül testte resmen pozitifsin😍 kan testi ile de kesinleştiririz inşallah 💕🙏
Bu testin markası ne? Erken test mi ucuz olanlardan mı?
Ben sabah yaptım tek çizgi cıktı. Ucuz olanlardan almıştım.

Sakıncası yoksa şimdi neden olmuyor?benim de ilki normal yollarla oldu 2.de doğal yolla kimyasal oldu.yaş da 37 olunca doktor tüp bebek yapalım dedi
Gecen yil doktora gittim 3 yildir cocuk istiyoruz olmuyor dedim oda amh tetsi yaptir dedi..amh im 0.87 cikti. Esimden sperm testi istedi hizli hareket edenler az cikti yani normal yolla cocuk sahibi olmaniz zor gozukuyor dedi..benimde yasim 36 bugun 3.gun ebriyolar icin arayacaklar bakalim..

Kızlar 8. Günündeyim idrar testi negatif hala umut olabilir mi?

Eklentiler

• F6153B99-B1EB-4C29-B3C6-9DA869003E2D.jpeg
    F6153B99-B1EB-4C29-B3C6-9DA869003E2D.jpeg
    70,9 KB · Görüntüleme: 50
X