MART 2022 Tüp Bebek Transfer Olacak Arkadaşlar🍀

Artar inşallah, ne olur bozmayın moralinizi, sürecin başından beri nelere sabrettiniz, 2 gün de çabucak geçer Allah ın izniyle, güzel haberler alırız sizden de
İnşallah iki gün sonra artmış olur. Bu ikinci denememdi donmuş embriyo da kalmadı. Olumsuz olma ihtimalinde ne yaparım bilmiyorum . Böyle durum yaşayan yok mu acaba

Gerçekten bunları okuyunca biraz olsun içime su serpiliyor . Bugün 10. Günüm . Normalde ilk testi bugün yapmam gerekiyordu . Ben dayanamadım 8. Gün test yaptım . Doktora sordum şu anda hamile görünüyorsun ama iki gün sonra yapacağın testle kesinleşir 8. Günü dikkate alma dedi

Canım hiç üzülme
2 seçenek var bence
Eğer kanı farklı bir merkezde verdiysen o da farkettiriyor
İkinci seçenek te eğer 2 embriyo konduysa biri devam etmiyor o yüzden de değerin 1 embriyoya göre artmış olabilir
Yani hiç üzülme bende bebiş seninle

Selam kızlar bi sorum olucak sizlere? 3. Gün embriyosuyla 5. Gün embriyosu arasındaki fark nedir acaba? 3. Gün embriyosu neden 5. Güne bekletilmeden dondurulur, süreçte yeniyim
Eğer toplanan yumurta fazlaysa risk alıp 5. Güne gidiyor doktorlar.5. Güne kadar yaşayan embriyonun transferden sonra da turna ihtimali yüksek diye.ama az yumurta toplandıysa risk almıyorlar çünkü 5. Güne gitmezse işlem boşa gitmiş oluyor.onlar da 3. Günde transfer ediyorlar dışarda ya Yaşar ya yaşamaz ama rahimde yaşama ihtimali dışardakine göre daha yüksek diye

Ağzınızdan bal damlıyor inşallah dediğiniz gibi olmuştur. İki gün sonraki değer her şeyi belirleyecek ama ben dayanamam ki acaba yarın da mı yaptırsam

8. Günü idrar testi yaptın mı ? Benim de bugün 8 günüm idrar testim negatif çıktı 18.de kan testini bekleyeceğim. Ne güzel doktor da öyle söylemişse bugünü ve bugünden sonrasını dikkate alalımmm

Hayır idrar testi hiç yapmadım bu sefer. Çünkü ilk transferde idrar pozitif kan negatif çıkmıştı . Kendime söz vermiştim idrar testi yapmamak için . Bu sefer kan testi bile kesin sonucu vermedi . Doktor bana umut vermek için söylemiyorsa tabi.

Evet bence de . Bir gün içinde de biraz artış varsa içim rahatlayacak . Saatler bile geçmiyor
Evde gebelik testi yapmışmıydın canım
Eğer yaptıysan gece idrarını tutup bir kes daha yapabilirsin , orada da belli oluyor koyulaşma aslında
En son ne zaman yapmıştın evde ?

Evde gebelik testi yapmışmıydın canım
Eğer yaptıysan gece idrarını tutup bir kes daha yapabilirsin , orada da belli oluyor koyulaşma aslında
En son ne zaman yapmıştın evde ?
Evde hiç test yapmadım . Kan testi verdim iki kez . Bugün evde test yapsam pozitif çıkar bence çünkü beta 38 . Peki normal şartlarda 10. Gün için 38 iyi bir değer mi acaba

Evde hiç test yapmadım . Kan testi verdim iki kez . Bugün evde test yapsam pozitif çıkar bence çünkü beta 38 . Peki normal şartlarda 10. Gün için 38 iyi bir değer mi acaba
Canım ozaman evde test yapma daha önce yapmadıysan aynen
Tabikide güzel bir değer yaa 38
Bak kendini üzme ne olur
Biliyosun bu süreçte bizi etkileyen şeylerden en büyüğü stres
Yarın yeniden verirsin ve arttığını görürsün sen hiç merak etme
Güzel güzel vaktini geçir
Biliyorum düşünmemek imkansız ama meditasyon müzikleri dinle , birşeyler izle kafan dağılsın olurmu canım

Çok teşekkür ederim . Çevremdeki bir çok insandan daha iyi moral veriyorsun. Şu an işteyim zaten çalışmaya da konsantre olamıyorum . İnsanların yanında üzüntümü bile yaşayamıyorum . Yarın yine kan vercem

Benim de 20 sinde transferim 1.gunu mu test oluyor?benim ilk denemem de tam bilmiyor test ne zaman yapiliyor,dr da henuz soylemedikendi anneme babama soyledim,yakin gordugum arkadaslarima bir de,seni uzen kisilere soylememekle iyi yapmişsin en yakinlari olsa bile,umarim çifte bayram yaşarizallahim hayirlisini versin

Vaktini geçirmeye odaklı ol canım olurmu
Kendini sakın üzme
Yarın zaten hemencik gelecek , kan verip rahatlayacaksın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…