MART 2022 Tüp Bebek Transfer Olacak Arkadaşlar🍀

Yani böyle olup birden artanlar var bence bekle tutunmamış henüz ama dolanıyor içerde
Moralim çok bozuk. Ne yapacağımı bilmiyorum. İki gün bu üzüntüyle nasıl bekleyeceğimi de bilmiyorum . Bütün umudum bitti

Moralim çok bozuk. Ne yapacağımı bilmiyorum. İki gün bu üzüntüyle nasıl bekleyeceğimi de bilmiyorum . Bütün umudum bitti
Ya canım niye umudun bitsin niye durup dururken niye moralin bozulsun değerin 0 çıkmamış 5 in altında değil. 36 düşük bir değer değil daha iyi olacak bebiş hala seninle sen kendini kolla ağır taşıma uzanma ani hareket etme. Sıcak su ile duş alma ılkk su ile yıkan. Herşey Güzel olacak 😊😊

Selam kızlar bi sorum olucak sizlere? 3. Gün embriyosuyla 5. Gün embriyosu arasındaki fark nedir acaba? 3. Gün embriyosu neden 5. Güne bekletilmeden dondurulur, süreçte yeniyim 😞

Ya hayır hiç üzülme bekle bakalım nolacak tesbih Çek sürekli iyi düşün

Ya canım niye umudun bitsin niye durup dururken niye moralin bozulsun değerin 0 çıkmamış 5 in altında değil. 36 düşük bir değer değil daha iyi olacak bebiş hala seninle sen kendini kolla ağır taşıma uzanma ani hareket etme. Sıcak su ile duş alma ılkk su ile yıkan. Herşey Güzel olacak 😊😊
İki gün boyunca değer hiç artmamış ona moralim bozuluyor . Normalde iki katı olmalıydı aynı kalmış. Teşekkür ederim güzel dileklerin için ama elimde değil. Bazen diyorum neden erken test yaptım ki . Normal test günüm bugündü . Acaba 10. Günden önceki sonuçlar yanıltıcı olabiliyor mu ?

Hamilelikten olmasın o uyuku halleri 🥰 ben de iyiyim. İlaçlardan olsa gerek., göbeğim çıktı. Birkaç pantolonu giyemez oldum. Oğlumda ilk aydan böyle olmamıştım.
Al benden de o kadar öyle bi şiştim ki. Göğüslerim de acayip sızlıyor. Ben ben değilim sanki😍

20 Nisan’a transfer tarihi aldım kızlar. Muhtemelen bayramın 1. günü test günüm olacak. Benim 3. denemem bu denemede eşim dışında kimse bilmiyor istemedim söylemek çok üzdüler bizi çünkü. Eğer Allah nasip ederde tutarsa 3. Aya kadar kimseye söylemicem bu sefer 🙏🏻 Ama bayramı gizli saklı nasıl geçireceğim onu düşünmeye başladım şimdiden hayırlısı bakalım 🤭

İki gün boyunca değer hiç artmamış ona moralim bozuluyor . Normalde iki katı olmalıydı aynı kalmış. Teşekkür ederim güzel dileklerin için ama elimde değil. Bazen diyorum neden erken test yaptım ki . Normal test günüm bugündü . Acaba 10. Günden önceki sonuçlar yanıltıcı olabiliyor mu ?
Bugün 12. Günün se hiç dert etme doktorlar 12 gün diyorsa vardır bir bildikleri benim 10. Günle ilgili fikrim yok ama evham yapma. Motivasyonunu düşürme. Arkadaşların tecrübelerinden bildiğim kadarıyla 12. Günden sonra % 60 gibi bir değer oluyor. Muhakkak seninde öyle olacak.

Bu arada transfer öncesi hazırlık surecinde kasık ağrınız oldu mu hiç kızlar ? İlk iki denemede sanki böyle ağrılarım olmamıştı şimdi iki tarafa da arada hafif sancılar giriyor

20 Nisan’a transfer tarihi aldım kızlar. Muhtemelen bayramın 1. günü test günüm olacak. Benim 3. denemem bu denemede eşim dışında kimse bilmiyor istemedim söylemek çok üzdüler bizi çünkü. Eğer Allah nasip ederde tutarsa 3. Aya kadar kimseye söylemicem bu sefer 🙏🏻 Ama bayramı gizli saklı nasıl geçireceğim onu düşünmeye başladım şimdiden hayırlısı bakalım 🤭
Hayirlisi.olsun simdiden insallah😇 kimseye soylemedigin cok daha iyi etrafimizdaki insanlarin bu surecte her lafi batıyo.ki bazilari bunu bilerek yapiyor benimde kimse bilmez sürecimi😀

Yaa kıyamam iyi yapmışsın strese girmeden rahat rahat tedavi sürecini tamamlarsın inşallah. Bence arefe günü covid olduğunu söyle kimse size gelmesin ve gelmenizi beklemesinler kimseyide kırmamış olursunuz hem ilgi üzerinizde olur😊

X