Yani böyle olup birden artanlar var bence bekle tutunmamış henüz ama dolanıyor içerdeKızlar kan testi sonucum 38.63 . Neredeyse hiç artmamış . Anlamadım ben hiçbir şey . İki gün önce 36 şimdi 38
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yani böyle olup birden artanlar var bence bekle tutunmamış henüz ama dolanıyor içerdeKızlar kan testi sonucum 38.63 . Neredeyse hiç artmamış . Anlamadım ben hiçbir şey . İki gün önce 36 şimdi 38
Moralim çok bozuk. Ne yapacağımı bilmiyorum. İki gün bu üzüntüyle nasıl bekleyeceğimi de bilmiyorum . Bütün umudum bittiYani böyle olup birden artanlar var bence bekle tutunmamış henüz ama dolanıyor içerde
Ya canım niye umudun bitsin niye durup dururken niye moralin bozulsun değerin 0 çıkmamış 5 in altında değil. 36 düşük bir değer değil daha iyi olacak bebiş hala seninle sen kendini kolla ağır taşıma uzanma ani hareket etme. Sıcak su ile duş alma ılkk su ile yıkan. Herşey Güzel olacakMoralim çok bozuk. Ne yapacağımı bilmiyorum. İki gün bu üzüntüyle nasıl bekleyeceğimi de bilmiyorum . Bütün umudum bitti
Ya hayır hiç üzülme bekle bakalım nolacak tesbih Çek sürekli iyi düşünMoralim çok bozuk. Ne yapacağımı bilmiyorum. İki gün bu üzüntüyle nasıl bekleyeceğimi de bilmiyorum . Bütün umudum bitti
İki gün boyunca değer hiç artmamış ona moralim bozuluyor . Normalde iki katı olmalıydı aynı kalmış. Teşekkür ederim güzel dileklerin için ama elimde değil. Bazen diyorum neden erken test yaptım ki . Normal test günüm bugündü . Acaba 10. Günden önceki sonuçlar yanıltıcı olabiliyor mu ?Ya canım niye umudun bitsin niye durup dururken niye moralin bozulsun değerin 0 çıkmamış 5 in altında değil. 36 düşük bir değer değil daha iyi olacak bebiş hala seninle sen kendini kolla ağır taşıma uzanma ani hareket etme. Sıcak su ile duş alma ılkk su ile yıkan. Herşey Güzel olacak
İki gün beklemek bana çok zor gelecek şimdi . Ama değerin artması gerekiyordu .Ya hayır hiç üzülme bekle bakalım nolacak tesbih Çek sürekli iyi düşün
canım dur hemen düşme belki daha çok erken dur bakalım sabret güzel olur inşallahMoralim çok bozuk. Ne yapacağımı bilmiyorum. İki gün bu üzüntüyle nasıl bekleyeceğimi de bilmiyorum . Bütün umudum bitti
Al benden de o kadar öyle bi şiştim ki. Göğüslerim de acayip sızlıyor. Ben ben değilim sankiHamilelikten olmasın o uyuku halleri ben de iyiyim. İlaçlardan olsa gerek., göbeğim çıktı. Birkaç pantolonu giyemez oldum. Oğlumda ilk aydan böyle olmamıştım.
Taze transferdi benimki ama donmuş transferle başarı oranları aynıSizin taze mi transfer oldu donmus muydu..
Maşallaah maşallaaah güzel haberler hepimize enerji veriyor. Siz bana umut, cesaret oluyorsunuzbenim de 6.gün 34 dü bugun verdim yani 9.günüm 218 çıktı çift embriyo transferi
Artar inşallah, ne olur bozmayın moralinizi, sürecin başından beri nelere sabrettiniz, 2 gün de çabucak geçer Allah ın izniyle, güzel haberler alırız sizden deİki gün beklemek bana çok zor gelecek şimdi . Ama değerin artması gerekiyordu .
Çok güzel canım sonucun Allah hepimize nasip etsin inşallahArkadaşlar sonuçlarım çıktı 460
Bu kadar yüksek olması iyi mi bilmiyorum ama pozitif
Aze transfer daha iyi aslina bakacak olursa mantiken de daha iyi cunku izledigim bi video da dondugjndq gametlerde kirilmalar oluyor diye soyluyorduTaze transferdi benimki ama donmuş transferle başarı oranları aynı
Bugün 12. Günün se hiç dert etme doktorlar 12 gün diyorsa vardır bir bildikleri benim 10. Günle ilgili fikrim yok ama evham yapma. Motivasyonunu düşürme. Arkadaşların tecrübelerinden bildiğim kadarıyla 12. Günden sonra % 60 gibi bir değer oluyor. Muhakkak seninde öyle olacak.İki gün boyunca değer hiç artmamış ona moralim bozuluyor . Normalde iki katı olmalıydı aynı kalmış. Teşekkür ederim güzel dileklerin için ama elimde değil. Bazen diyorum neden erken test yaptım ki . Normal test günüm bugündü . Acaba 10. Günden önceki sonuçlar yanıltıcı olabiliyor mu ?
Hayirlisi.olsun simdiden insallah kimseye soylemedigin cok daha iyi etrafimizdaki insanlarin bu surecte her lafi batıyo.ki bazilari bunu bilerek yapiyor benimde kimse bilmez sürecimi❤20 Nisan’a transfer tarihi aldım kızlar. Muhtemelen bayramın 1. günü test günüm olacak. Benim 3. denemem bu denemede eşim dışında kimse bilmiyor istemedim söylemek çok üzdüler bizi çünkü. Eğer Allah nasip ederde tutarsa 3. Aya kadar kimseye söylemicem bu sefer Ama bayramı gizli saklı nasıl geçireceğim onu düşünmeye başladım şimdiden hayırlısı bakalım
Yaa kıyamam iyi yapmışsın strese girmeden rahat rahat tedavi sürecini tamamlarsın inşallah. Bence arefe günü covid olduğunu söyle kimse size gelmesin ve gelmenizi beklemesinler kimseyide kırmamış olursunuz hem ilgi üzerinizde olur20 Nisan’a transfer tarihi aldım kızlar. Muhtemelen bayramın 1. günü test günüm olacak. Benim 3. denemem bu denemede eşim dışında kimse bilmiyor istemedim söylemek çok üzdüler bizi çünkü. Eğer Allah nasip ederde tutarsa 3. Aya kadar kimseye söylemicem bu sefer Ama bayramı gizli saklı nasıl geçireceğim onu düşünmeye başladım şimdiden hayırlısı bakalım
İnşallah öyle olur . Bilmiyorum her şey belirsiz kafamda .canım dur hemen düşme belki daha çok erken dur bakalım sabret güzel olur inşallah