MART 2022 Tüp Bebek Transfer Olacak Arkadaşlar🍀

Sabah aile hekiminde kan tahlili verdim ben de. Benim doktorum izinliymiş başka bir doktora durumu anlattım, sonra bana diyor ki değeriniz yüksek de çıksa çok umutlanmayın, 5 haftaya kadar kesin değildir hatta 12. Haftaya kadar kesin tüp bebekte gebeyim gözüyle bakmamak lazım falan diye bir sürü şey saçmaladı😕 dayanamadım artık ne diyorsunuz siz dedim bir test vericem, bu kadar yoruma ne gerek var şimdi.. pişman oldum verdiğime 😕

Canim erken gebelik testi yap ben ondan yaptim
Daha erken bence umut hep var, bekle 10.güne kadar en

Suan kan gününü bekleyeceğim üzüleceksem tek bir gün üzüleyim. Eşim benden daha istekli heyecanlı Pazartesi’ye kadar günlerini ziyan etmeyeyim. Suan benimde modumda düştü ilaçları bile içesim yok.

Ama sizlerin pozitif haberlerinizle modum yükseliyor mutlu oluyorum. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.🌸

Hatırlı olsun..
Hiç öyle yüksek veya düşük diye düşünme..
Yavaş yavaş artacaktır..
Hatta 8 ile başlayan vardı aralık grubunda sadece keseyi görmesi uzun sürdü ama gördü ve sağlıkla ilerledi..
İnş bebeğin sana tutunacaktır.. Sende sıkıca sar onu💕
Amin inşallah bende görürüm artık o günleri hepimize nasip olsun inşallah 🤲🏻

Sabah aile hekiminde kan tahlili verdim ben de. Benim doktorum izinliymiş başka bir doktora durumu anlattım, sonra bana diyor ki değeriniz yüksek de çıksa çok umutlanmayın, 5 haftaya kadar kesin değildir hatta 12. Haftaya kadar kesin tüp bebekte gebeyim gözüyle bakmamak lazım falan diye bir sürü şey saçmaladı😕 dayanamadım artık ne diyorsunuz siz dedim bir test vericem, bu kadar yoruma ne gerek var şimdi.. pişman oldum verdiğime 😕
Çok biliyorlar:sinirli: burda nelerle mücadele edip bebek için uğraşıyoruz bi umut kan vermeye gidiyosunuz tepkiye bak anında insanın modunu çekiyorlar aşağıya ve bunu yapanda doktor :sinirli:hayret bişey ..
bırak duyma takılma canım benim kendi doktorunu dinle gitsin..

12 haftanın 3 aya denk geldiğinin farkında mı? 3 ayda minimumda 2 kere adet görülür. 3 ayda gebelik nasıl anlaşılmaz. Çok saçmalamış. Sonuç düşük çıkar kimyasal gebelik olur onu hepimiz biliyoruz. Zaten 2 yada 4 gün sonda test tekrarlanacak. Hiç kafana takma konuşmak için konuşmuş. Güzel haberlerini bekliyoruz 💕💕

Kızlar kan testi sonucum 38.63 . Neredeyse hiç artmamış . Anlamadım ben hiçbir şey . İki gün önce 36 şimdi 38

Çok sinirlendim.. evet doğru 12 haftaya kadar çok fazla kaybetme riski var ama bu tüm hamileliklerde var ki.. bozma moralini sakın 💕

X