Benim amh dusuk esimde hareketli sperm azligi var.. erken menapoza girebilirsin dediler.. hayirlisi olsun hakkimizda insallahHayırlısı olsun canım . Bilmiyorud döllenirmi sonradan. Muhtemelen döllenme ihtimali var ki takipdeyiz dediler. İçini rahat tut. Benim de 4 tane döllenmişti. En iyi kalite olan oğlumdu zaten. Kalan 3 ün bir tanesi kötüydü. İki tanesinide şimdi transfer ettiler bana. Ve pozitifi yine gördüm. Sana ne teşhisi koydular?
İki tane yumurtan kuvvetli dediler ve hemen döllendi madem korkma. Hareketli sperm azlığı engel değil tutmasına. Eşiminde çok süper değillerdi spermleri. Benim kendimde genetik sorum var. Bağışıklık sistemimle ilgili. Tanı konulduktan sonra ve gerekli ilaçlar başlandıktan sonra tutunabiliyor embriyoBenim amh dusuk esimde hareketli sperm azligi var.. erken menapoza girebilirsin dediler.. hayirlisi olsun hakkimizda insallahne guzel ilk transferlerde tutmus masallah kime gidiyorsunuz hangi merkez
Bende de bi korku var ya negatifse diye o yüzden öğrenesin yok inşallah pozitiftir1 nisanda tranfer oldum yarın kan testim var ama bekleyemiyorum artık hemen ne olduysa öğrenmek istiyorum
O korku bende de çok oldu . Şimdi biraz geçti ama şimdi de kafamda soru işaretleri çok. Ama senin idrar testinde silik çizgi vardı pozitif olma ihtimali var . Bir de şöyle düşündüm ben sabah. Bu sonuçla eninde sonunda yüzleşcem olursa güzel olur olmazsa da kendimi üzmeyecem dedim böyle şartlandırdım . İnşallah yarın pozitif güzel haberleri vereceksinBende de bi korku var ya negatifse diye o yüzden öğrenesin yok inşallah pozitiftir
Amiiinn inşallah pozitif olur. Pozitif olması bi dert sonra sürekli düşecekmi düye düşün dertO korku bende de çok oldu . Şimdi biraz geçti ama şimdi de kafamda soru işaretleri çok. Ama senin idrar testinde silik çizgi vardı pozitif olma ihtimali var . Bir de şöyle düşündüm ben sabah. Bu sonuçla eninde sonunda yüzleşcem olursa güzel olur olmazsa da kendimi üzmeyecem dedim böyle şartlandırdım . İnşallah yarın pozitif güzel haberleri vereceksin
Her aşaması ayrı dert . Çocuğu kucağımıza alsak bile o zaman da başka dertler olacakAmiiinn inşallah pozitif olur. Pozitif olması bi dert sonra sürekli düşecekmi düye düşün dert
İnşallah pozitiftir iyi düşünelim iyi olsunBende de bi korku var ya negatifse diye o yüzden öğrenesin yok inşallah pozitiftir
Ya inşallah yaa şu yarını atlatsam hayırlısıylaHer aşaması ayrı dert . Çocuğu kucağımıza alsak bile o zaman da başka dertler olacako yüzden her aşamayı en az stresle geçirmeye bakalım
sabah gidip verecem hemenİnşallah pozitiftir iyi düşünelim iyi olsun
Yarın saat kaç gibi kan vereceksin
ya sonucunu bilmiyorum ama yine telegram davaları olmuş ondan kapatıldı hesabı
İğnenin çeyrek dozunu vurmuştum 6 gün önce. Tamamını yapmamıştım bilmiyorum bir farkı var mı . İnşallah öyledir hepimiz için bugün çok dua ettim. Yaşadığımız korkular, tedirginlikler yerini sevince mutluluğa bıraksın inşallahiğneyi ne zaman vurmuştun. 36 Yüksek bir rakam bence iğnenin etkisi bu kadar yüksek olamaz. İnşallah hamilesindir
İnşallah bende hepimiz için Dua ediyorumİğnenin çeyrek dozunu vurmuştum 6 gün önce. Tamamını yapmamıştım bilmiyorum bir farkı var mı . İnşallah öyledir hepimiz için bugün çok dua ettim. Yaşadığımız korkular, tedirginlikler yerini sevince mutluluğa bıraksın inşallah
Ben de aynısının tıpkısıcok heycanlıyım kızlar yarın transfer için gidiyorum hastaneyemidem de kelebekler ucuyor desem yerıdır
Canım yaptığın iğne ovitrelle vvs mi ? Onlarda beta hnG oluyor ve en az 9 gün brklenilmesi öneriliyor etkisinin gitmesi için . İnşallah yanltıcı değildir ama sen bi kaç gün sonra tekrarla .Benim bugün 8. Günüm dayanamadım kan verdim . Sonuç 36 çıkmış sevinsem mi acaba ? Sizce bu değer iğne etkisi olamaz değil mi
Şimdi okudum yarısını yapmıssın iğnenin . Aslında ozaman etkisi geçmiş olabilir . 5 gün embriyosu mu ?İğnenin çeyrek dozunu vurmuştum 6 gün önce. Tamamını yapmamıştım bilmiyorum bir farkı var mı . İnşallah öyledir hepimiz için bugün çok dua ettim. Yaşadığımız korkular, tedirginlikler yerini sevince mutluluğa bıraksın inşallah
Hadi git bebişlerini al gelcok heycanlıyım kızlar yarın transfer için gidiyorum hastaneyemidem de kelebekler ucuyor desem yerıdır
Evet 5. Gün embriyosu canım . İğneyi yarım bile değil çeyrek yaptım . Perşembe günü tekrar yapcam testi . İnşallah değer artmıştır . İnan sevinemedim bileŞimdi okudum yarısını yapmıssın iğnenin . Aslında ozaman etkisi geçmiş olabilir . 5 gün embriyosu mu ?
Yok güzel değrr sevin bence hayırlısı allahtan ..Evet 5. Gün embriyosu canım . İğneyi yarım bile değil çeyrek yaptım . Perşembe günü tekrar yapcam testi . İnşallah değer artmıştır . İnan sevinemedim bile