Yarın tekrar verecekmisin?Evet 5. Gün embriyosu canım . İğneyi yarım bile değil çeyrek yaptım . Perşembe günü tekrar yapcam testi . İnşallah değer artmıştır . İnan sevinemedim bile
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarın tekrar verecekmisin?Evet 5. Gün embriyosu canım . İğneyi yarım bile değil çeyrek yaptım . Perşembe günü tekrar yapcam testi . İnşallah değer artmıştır . İnan sevinemedim bile
Yok perşembe günü kan testi yaparım . Asıl test günüm perşembeydi zaten. Son olarak da cumartesi yapcam . Sen yarın kaçta teste gideceksin ?Yarın tekrar verecekmisin?
Sabah gidip vercem heyecanlıyım birazYok perşembe günü kan testi yaparım . Asıl test günüm perşembeydi zaten. Son olarak da cumartesi yapcam . Sen yarın kaçta teste gideceksin ?
Canım negatif sonuçlandı.Kizlar @pokemonn1 transfer olmuştu sonucu ne oldu bilginiz var mı?
Hesabı da kapalı merak ettim
Hadi yaa hayırlısı artık inşallah çok üzülmemiştirCanım negatif sonuçlandı.
Güzel heyecanlar bunlarSabah gidip vercem heyecanlıyım biraz
Hayırlısı olsun.ben transfer olmadan araştırmadım bana doktorumda söylemedi.cok heycanlıyım kızlar yarın transfer için gidiyorum hastaneye midem de kelebekler ucuyor desem yerıdır
Çok üzüldüm.Canım negatif sonuçlandı.
Hayırlısı olsun.ben transfer olmadan araştırmadım bana doktorumda söylemedi.
Ama parfüm duş jeli deodarant, yumuşatıcı falan kullanmayın bunlar embriyonun yapısını bozabiliyormuş.
özellikle ilk 12 gün duş alırken mümkün olduğu kadar ılık suyla duş almak gerekliymiş. Sıcak su embriyonun tutunmasını engelleyip, kanalları açıyormuş.
Ben bunları transferimin 6. Gününde öğrendim ilk gün ılık duş yaptım. Ben hep sıcak değil kaynar su ile yıkanırdım. Bugünde sıcak su ile duş yaptım. Parfümüde el alışkanlığı sıkıp gitmiştim. Ne kadar etkisi olur bilmiyorum ama sizler dikkat edin. Ben bilsem dikkat ederdim. Emeklerimize sahip çıkalım. Bende heyecandan uyuyamıştım hakkınızda hayırlısı olsun.
Zaten çok pozitif düşünmüyordu biliyorsun. Üzüldü tabi sanırım özele gidecek.Hadi yaa hayırlısı artık inşallah çok üzülmemiştir
Aynen. Bi kaç ay sonra özelde devam edecek sanırım.Çok üzüldüm.
Ümidini kaybetmesin yaşı çok genç
Hakkında hayırlısı olsun bidahakine güzel sonuçlar alır inşallahAynen. Bi kaç ay sonra özelde devam edecek sanırım.
Ben dee uyuyamadım hâlâ yarın test olacak olmanın heyecanı var sabah olsada gitsem hemen
Senin için de hayırlı olsun
Çok sevindim canım inşallah iki gün sonra o değer yükselmiş olacak idrar testinde de silik çizgiden belliydi pozitif olduğu . Ben de yarın tekrar yaptırcam inşallah artmıştır değerim . Bu arada testi sağlık ocağında mı yoksa hastanede mi yaptırdınız ?Kızlar pozitif çıktı ama biraz düşük 13 çıktı değerim. Muhtemelen iki günde bir tekrar isteyecek devam yine
Ya bana merkezdekiler dedi ki özelde yaptırın çünkü sağlık ocağındakiler kanı bekletiyorlar hemen işleme almıyorlar bende o yüzden özelde yaptırdımÇok sevindim canım inşallah iki gün sonra o değer yükselmiş olacak idrar testinde de silik çizgiden belliydi pozitif olduğu . Ben de yarın tekrar yaptırcam inşallah artmıştır değerim . Bu arada testi sağlık ocağında mı yoksa hastanede mi yaptırdınız ?