Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ikinizinde ilk tranferimiydi..tebrik ediyorum hayirlisiyla saglikla kavusun insallahHadi güzel haberlerini bekliyoruz
Sonucum çıktı şükür katlanmış 200lerde çok şükürHadi güzel haberlerini bekliyoruz
Benim ilk transferimdi amin inşallah bekleyen isteyen herkes sağlıkla kavuşsunIkinizinde ilk tranferimiydi..tebrik ediyorum hayirlisiyla saglikla kavusun insallah
Çok sevindim canım kese görmeye çağırdılarmı?Sonucum çıktı şükür katlanmış 200lerde çok şükür
Benim 3.5 yaşında bir oğlum var kısmet olursa şimdi de 2. Veya 3. De olacakIkinizinde ilk tranferimiydi..tebrik ediyorum hayirlisiyla saglikla kavusun insallah
Sağol canmmİlk sonuç çıktığında çağırmışlardı cumartesi gününe ama ben pazartesi gidebilirimÇok sevindim canım kese görmeye çağırdılarmı?
İnşallahHiç olumsuz düşünme, günden güne değerin yükselecek inşallah
Ben cumartesi gidecem kese görmeye. Kalp atımı dünlemek için çağırmıştı tüp bebek doktorum ay sonu. Ama ben diğer kadın doğumcuma randevu aldım kese görmek için. Tekmi çiftmi çok merak ediyorum.Sağol canmmİlk sonuç çıktığında çağırmışlardı cumartesi gününe ama ben pazartesi gidebilirim
Sabahtan beri iğne etkisi ne kadar sonuç çıkarır diye araştırıyorum teşekkür ederimİğne bu kadar etkilemez umarım güzel sonuçlar olur
1 nisanda tranfer oldum yarın kan testim var ama bekleyemiyorum artık hemen ne olduysa öğrenmek istiyorumBiz aynı gün mü transfer olduyduk bence gayet net
Sonucunuz hayırlı olsun umarım katlanarak artar İğne etkisini doktorunuza sordunuz mu? En doğru bilgiyi doktor verir ancak zaten asıl test gününüzü bekleyecektir.Sabahtan beri iğne etkisi ne kadar sonuç çıkarır diye araştırıyorum teşekkür ederim
Çok teşekkür ederim. Doktoru aramadım çünkü test günüm iki gün sonra . Erken yapmışsın test gününü bekle diyecektir kesin. İşte insan dayanamıyor . İğnenin tamamını yapmadım çeyrek dozunu yapmıştım üstünden de 6 gün geçti ya acaba etkisi bu kadar olmaz mı diye düşünüyorum . Bilgisi olan arkadaşlarımız varsa beni bilgilendirirlerse çok sevinirimSonucunuz hayırlı olsun umarım katlanarak artar İğne etkisini doktorunuza sordunuz mu? En doğru bilgiyi doktor verir ancak zaten asıl test gününüzü bekleyecektir.
Çift olabilir seninkiBen cumartesi gidecem kese görmeye. Kalp atımı dünlemek için çağırmıştı tüp bebek doktorum ay sonu. Ama ben diğer kadın doğumcuma randevu aldım kese görmek için. Tekmi çiftmi çok merak ediyorum.
Döllenen yumurtan var hiç kafana takma bende iki tanesi ile devam ettim onca yumurtadan ikiside kaliteli çıktıArkadaslar simdi aradilartup bebek merkezinden 5 yumurtadan 4u olgun cikmis 2si dollenmis 2si henuz dollenmemis takip ediyoruz yine bilgi verecegiz dediler. Dollenmeyenlerin dollenme ihtimali olabjlirmi acaba.. kafamda deli sorular..
Amin insallahBenim ilk transferimdi amin inşallah bekleyen isteyen herkes sağlıkla kavuşsun
Benim 5 tanecik cikti onca ilac kullanmama ragmen.. belki 2 tanesi sonradan dollenebiliyormus o sekilde soylediler... insallah en azindan 2 tanesi 5.gun embriyosu olur..Döllenen yumurtan var hiç kafana takma bende iki tanesi ile devam ettim onca yumurtadan ikiside kaliteli çıktı
İnşallah çok çok istiyorum. Allahım önce sağlıklı sıhhatli evlat veya evlatlar versin tüm isteyenlere de bize de. Hayırlısı neyse kabulümüz inşallah İyi ki çalışıyorum yoksa zaman geçmezdi vallahiÇift olabilir seninki
Hayırlısı olsun canım . Bilmiyorud döllenirmi sonradan. Muhtemelen döllenme ihtimali var ki takipdeyiz dediler. İçini rahat tut. Benim de 4 tane döllenmişti. En iyi kalite olan oğlumdu zaten. Kalan 3 ün bir tanesi kötüydü. İki tanesinide şimdi transfer ettiler bana. Ve pozitifi yine gördüm. Sana ne teşhisi koydular?Arkadaslar simdi aradilartup bebek merkezinden 5 yumurtadan 4u olgun cikmis 2si dollenmis 2si henuz dollenmemis takip ediyoruz yine bilgi verecegiz dediler. Dollenmeyenlerin dollenme ihtimali olabjlirmi acaba.. kafamda deli sorular..