Yaa bi bakar mısınız Çok silik çıktı ama pozitiftir dimi ben yanlış görmüyorumEvet sanirim ayni gündü transferimiz 4 nisan benide siz cesaretlendirdiniz sabah hemen yaptim testi❤❤hadi insallah sizden de bekliyoruzzzz
Ay maşallah baya baya belliKizlar az once erken gebelik testi yaptım 2.cizgide ciktikan testime 4 gün var
Bence de gayet net silik falan değilEki Görüntüle 3046205
Yaa bi bakar mısınız Çok silik çıktı ama pozitiftir dimi ben yanlış görmüyorumdaha önce hiç çıkmıyordu bu ikinci çizgi çünkü
ayyyyy hadiii gözün aydınnnnEki Görüntüle 3046205
Yaa bi bakar mısınız Çok silik çıktı ama pozitiftir dimi ben yanlış görmüyorumdaha önce hiç çıkmıyordu bu ikinci çizgi çünkü
Gayet güzel görünüyor ikinci çizgi hayırlı olsunEki Görüntüle 3046205
Ay maşallah baya baya belli
ayyyyy hadiii gözün aydınnnngelsin bebişler hepimizee :))
Allaaah razı olsunGayet güzel görünüyor ikinci çizgi hayırlı olsun
Yaaa süpersinKizlar az once erken gebelik testi yaptım 2.cizgide ciktikan testime 4 gün var
amin inşallahYaaa süpersinrabbim tamamını nasip etsin.
Benim bugün 8. Günüm dayanamadım kan verdim . Sonuç 36 çıkmış sevinsem mi acaba ? Sizce bu değer iğne etkisi olamaz değil miYarın başka kim kan veriyo benimki de yarın
Bence de gayet görünüyor, hayırlısı olsun inşallah canım tebrik ederimEki Görüntüle 3046205
Bence sevin çünkü iğne etkisi bu kadar yüksek olmuyo benim bildiğimBenim bugün 8. Günüm dayanamadım kan verdim . Sonuç 36 çıkmış sevinsem mi acaba ? Sizce bu değer iğne etkisi olamaz değil mi
İnşallahBence sevin çünkü iğne etkisi bu kadar yüksek olmuyo benim bildiğim
Çok çok teşekkür ederim, kan sonucu da güzel çıkar inşallahBence de gayet görünüyor, hayırlısı olsun inşallah canım tebrik ederim
Tüp bebek merkezlerinin yanındaki eczanelere sorun ya da doktorunuza hastanenize sorun hastanelerin anlaşmalı olduğu eczaneler oluyor. Bir yakınlıkları ortaklıkları olabiliyor. Onlara sanırım ayırıyorlar.İnş hepimiz pozitifi görürüz. Benim de transferim haftaya olacak inşallah. Estroferm kullanıyorum şimdi. İlaç da stok sıkıntısı varmış çevre illerden son ibr kutu bulduk. Bulamazsak me yapacağız bilen var
Şükür diyelim gözünüz aydın daha ben olsunEki Görüntüle 3046205
Hiç olumsuz düşünme, günden güne değerin yükselecek inşallahBenim bugün 8. Günüm dayanamadım kan verdim . Sonuç 36 çıkmış sevinsem mi acaba ? Sizce bu değer iğne etkisi olamaz değil mi
Hadi güzel haberlerini bekliyoruzAminnYok çıkmadıı yarına kaldı heralde hastaneye gitmediğime pişman oldum Sonuç beklemek ne zor
İğne bu kadar etkilemez umarım güzel sonuçlar olurHiç olumsuz düşünme, günden güne değerin yükselecek inşallah