MART 2022 Tüp Bebek Transfer Olacak Arkadaşlar🍀

Sağol canmmİlk sonuç çıktığında çağırmışlardı cumartesi gününe ama ben pazartesi gidebilirim
Ben cumartesi gidecem kese görmeye. Kalp atımı dünlemek için çağırmıştı tüp bebek doktorum ay sonu. Ama ben diğer kadın doğumcuma randevu aldım kese görmek için. Tekmi çiftmi çok merak ediyorum.

Sonucunuz hayırlı olsun umarım katlanarak artar İğne etkisini doktorunuza sordunuz mu? En doğru bilgiyi doktor verir ancak zaten asıl test gününüzü bekleyecektir.
Çok teşekkür ederim. Doktoru aramadım çünkü test günüm iki gün sonra . Erken yapmışsın test gününü bekle diyecektir kesin. İşte insan dayanamıyor . İğnenin tamamını yapmadım çeyrek dozunu yapmıştım üstünden de 6 gün geçti ya acaba etkisi bu kadar olmaz mı diye düşünüyorum . Bilgisi olan arkadaşlarımız varsa beni bilgilendirirlerse çok sevinirim

Arkadaslar simdi aradilartup bebek merkezinden 5 yumurtadan 4u olgun cikmis 2si dollenmis 2si henuz dollenmemis takip ediyoruz yine bilgi verecegiz dediler. Dollenmeyenlerin dollenme ihtimali olabjlirmi acaba.. kafamda deli sorular..

Arkadaslar simdi aradilartup bebek merkezinden 5 yumurtadan 4u olgun cikmis 2si dollenmis 2si henuz dollenmemis takip ediyoruz yine bilgi verecegiz dediler. Dollenmeyenlerin dollenme ihtimali olabjlirmi acaba.. kafamda deli sorular..
Döllenen yumurtan var hiç kafana takma bende iki tanesi ile devam ettim onca yumurtadan ikiside kaliteli çıktı

Döllenen yumurtan var hiç kafana takma bende iki tanesi ile devam ettim onca yumurtadan ikiside kaliteli çıktı
Benim 5 tanecik cikti onca ilac kullanmama ragmen.. belki 2 tanesi sonradan dollenebiliyormus o sekilde soylediler... insallah en azindan 2 tanesi 5.gun embriyosu olur..

Hayırlısı olsun canım . Bilmiyorud döllenirmi sonradan. Muhtemelen döllenme ihtimali var ki takipdeyiz dediler. İçini rahat tut. Benim de 4 tane döllenmişti. En iyi kalite olan oğlumdu zaten. Kalan 3 ün bir tanesi kötüydü. İki tanesinide şimdi transfer ettiler bana. Ve pozitifi yine gördüm. Sana ne teşhisi koydular?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…