Defne transfer hariç 6. Gün ne demek. Transfer olalı kaç gün oldu? Bulantı, kasık ağrısı herhangi birsey hissediyor musun.Kızlar merhaba sabah erken gebelik testi yaptım silik çıktı transfer hariç 6.günüm bugun hemen kan verdim 34,7 çıktı sizce nasıl
Transfer günün ertesi günden hasap yapılır yani transfer hününü sayarsa 7 olur .Defne transfer hariç 6. Gün ne demek. Transfer olalı kaç gün oldu? Bulantı, kasık ağrısı herhangi birsey hissediyor musun.
Sorun ordaki hiç hazır değilimm
Öyle ama .. insan ister istemez arıyor. En azından benBen belirtiye pek inanmıyorum sadece 2 gün kasıkta batma oldu ama ondan sonra ne lekelenme ne de bir belirtim olmadı hiç belirti olmayan bir cok kişi hamile çıkıyor ondan umudunu kaybetme
hahahah ben ilk negatiften sonra direk eşimle yaktım bi tane o anki moral bozukluğuyla ama davem etmedim sonra içmeyedert ortağım ahahaha bende bende benimkiler 3 gün belli olmaz diye avutuyorum kendimi ama bir tarafımda ağa be erken gebelik testi yapsan bi umut diyor . Sigarayı bırakalı 2 buçuk sene oluyor . İlk negatifmden sonra sigara aradım yana yakıla oteldeydik buldum ama içmedim şimdi evdeyim yine sigara istedi canım heycandan bu kez .
Tedaviye başlamadan önce ilk tedavimizden önce bıraktık . Ve ogün bugündür içmiyoruz 2,5 sene oldu ama işte en çok top noktası o ilk negatitimi aldığımda ağlıyorum bi taraftan eşim uyuyacağım dedi ben çıkmıştım yanlızda kalıp ağlamak istiyordum ah ah . Güneşli bir cuma günüydühahahah ben ilk negatiften sonra direk eşimle yaktım bi tane o anki moral bozukluğuyla ama davem etmedim sonra içmeyebazen banada geliyo öyle strese bağlı ama sonra geçiyoo valla bu sürecin en stresli kısmı bu 12 gün bence
Benimde ilk negatif sonucum 14 eylüldu cok agladim ama sonra kabul etmek gerekiyo napalim bizimde sinavimiz buymuşTedaviye başlamadan önce ilk tedavimizden önce bıraktık . Ve ogün bugündür içmiyoruz 2,5 sene oldu ama işte en çok top noktası o ilk negatitimi aldığımda ağlıyorum bi taraftan eşim uyuyacağım dedi ben çıkmıştım yanlızda kalıp ağlamak istiyordum ah ah . Güneşli bir cuma günüydü
AnladımTransfer günün ertesi günden hasap yapılır yani transfer hününü sayarsa 7 olur .
24.09.2020 benimde eylüldü . 5 gün embriyosu 6 gün test verip negatif öğrendim sonra hiç pozitif olmadı .Benimde ilk negatif sonucum 14 eylüldu cok agladim ama sonra kabul etmek gerekiyo napalim bizimde sinavimiz buymuşbu defa hayirli haberler aliriz insallah unuturuz tüm kötü günleri
Fark ettimAnladımben daha farklı birsey kurgulamıştım
Bu defa olacak ama allahın izniyleee24.09.2020 benimde eylüldü . 5 gün embriyosu 6 gün test verip negatif öğrendim sonra hiç pozitif olmadı .
transfer gününü saymadan hesaplama yaptım o günü hesaplarsam 7.gün oluyor pek belirtim olmadı sadece bügün ara ara kasıkta ani bir ağrı oluyorDefne transfer hariç 6. Gün ne demek. Transfer olalı kaç gün oldu? Bulantı, kasık ağrısı herhangi birsey hissediyor musun.
Embriyo günleri söyleniyor ya 3. , 5. Gün gibi o günlere ek mi yapılıyor gibi düşündümFark ettimtam anlamadım ne düşündünüz ama anladım tam örtüşmediğinin tarihlerin
Yok hayırEmbriyo günleri söyleniyor ya 3. , 5. Gün gibi o günlere ek mi yapılıyor gibi düşündüm
4nisanda transferim yapıldı 2 gun izin kullandim sonra is basi yaptim evdede normal ev işlerini kendimi zorlamayacak sekilde yaptim . Agir kaldirma bir yere uzanma ani sert hareketler yapma yani zorlama kendini yeterli zaten doktorlarda gündelik yasamina dönebilirsin diyorlar . Allahin izniyle güzel haberler bekliyoruzTransferin 5. Günündeyim. Transfer olan ya da daha önce tecrübeli arkadaşlar işe ne zaman başladınız. Ev işi falan yaptınız mı? Benim İlk olduğu için Korka korka bugün ev süpürdüm. Kovayı kaldırmadan paspas yaptım. Biraz Ütü yaptım. Evham yapıp Evden dışarı daha çıkmadım.
Ayy maşallahh senin ilk değer de çok iyiydiYarınmıÇok geçmiş. Ben yaptım. Sonucum çıktı , değerim katlanmış doktor 28 ine gün verdi. Kalp atımı için.
Sonradan biraz daha netleşti ay inşallah yaa
Selam canim kesenin gozukmesi icin 1000-3000 hcg degerleri arasinda olmali kan degerin.. normal yani..Ben dün keseyi göremedim. Normal mi
Ben ilk transferimde 3. Gün işe başlamıştım . Bu sefer bir hafta gitmedim bugün 7. Gün başladım. İlk transferde dikkat etmeye çalıştım ama yine de çok dikkat etmediğimi farkettim ve stresli bir dönem geçirmiştim. Şimdi daha temkinli davrandım ilk 2 gün genelde uzandım dinlendim yemek ev işi yapmadım . 5. Günden sonra dışarıya çıktım evde de ağır iş yapmadım ama ufak ufak işlerimi yemeğimi yaptım . Bakalım fark olacak mıTransferin 5. Günündeyim. Transfer olan ya da daha önce tecrübeli arkadaşlar işe ne zaman başladınız. Ev işi falan yaptınız mı? Benim İlk olduğu için Korka korka bugün ev süpürdüm. Kovayı kaldırmadan paspas yaptım. Biraz Ütü yaptım. Evham yapıp Evden dışarı daha çıkmadım.