MART 2022 Tüp Bebek Transfer Olacak Arkadaşlar🍀

Bilmiyorum bazen erken yapıldığı içinde silik çıkabiliyormuş ama dediğiniz gibi olabilir belki de yoktur bilmiyorum kafam çok karıştı kan testini bekliyorum ama umudum azaldı
İnşallah herkes güzel sonuçlar alır

Senin testin nasıl çıktı resim atsana

Bu şekilde cok net değil silik en son cumartesi günü yapmıştım bir daha yapmadım

Eklentiler

• Screenshot_2022-04-09-12-45-25-253_com.miui.gallery.jpg
    51,1 KB · Görüntüleme: 58
Kizlar az once erken gebelik testi yaptım 2.cizgide ciktikan testime 4 gün var
Yaaaa çok sevindim hayırlı olsun Ben de sabah iğne için hastaneye gittim dayanamadım kan verdim . Sonucum 2-3 saate çıkacakmış. Bugün 8. Günüm kanda çıkar diye düşünüyorum

Ay hadi insallah guzel haber aliriz❤❤
İnşallah . Aslında hiç yapmak istemedim çok korkuyorum negatif görmekten . Kalp çarpıntım falan oluyor . Çünkü donmuş embriyo kalmadı. Bu sefer de negatif olursa ne yapacağımı bilmiyorum

İnşallah . Aslında hiç yapmak istemedim çok korkuyorum negatif görmekten . Kalp çarpıntım falan oluyor . Çünkü donmuş embriyo kalmadı. Bu sefer de negatif olursa ne yapacağımı bilmiyorum
Iyi düşün ki iyi olsun rabbim Insallah yüzümüzü güldürür ❤ benimde baska embriyom yokherşeyin hayirlisi olsun hepimiz icin

Iyi düşün ki iyi olsun rabbim Insallah yüzümüzü güldürür ❤ benimde baska embriyom yokherşeyin hayirlisi olsun hepimiz icin
Amiiin Benim test günüm 2 gün sonra aslında . 4 nisanda transfer olmuştum. Evde test yapmadım iğneden dolayı pozitif çıkar yanılırım diye . Acaba şimdi kanda değer çıkarsa iğne etkisi belli olur mu

Benimde 4 nisanda transferim yapıldı. Ama bahsettigin igne konusunu anlamadim testi yaptir istersen doktorunla paylas o zaten aciklama yapar ❤❤❤

Evet sanirim ayni gündü transferimiz 4 nisan benide siz cesaretlendirdiniz sabah hemen yaptim testi❤❤hadi insallah sizden de bekliyoruzzzz

İnş hepimiz pozitifi görürüz. Benim de transferim haftaya olacak inşallah. Estroferm kullanıyorum şimdi. İlaç da stok sıkıntısı varmış çevre illerden son ibr kutu bulduk. Bulamazsak me yapacağız bilen var mı

Malesef canım ilaç çok sıkıntı her yeri arıyorum yok.. depolarda yok diyor ama pek inanmıyorum yine ilaçlara zam fln gelecektir. ondan piyasaya çıkartmıyorlardır

Benimde 4 nisanda transferim yapıldı. Ama bahsettigin igne konusunu anlamadim testi yaptir istersen doktorunla paylas o zaten aciklama yapar ❤❤❤
6 gün önce ovıtrelle çatlatma iğnesi yaptım canım içeriğinde beta hcg olduğu için testte yalancı pozitif çıkıyor etkisi geçene kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…