MART 2022 Tüp Bebek Transfer Olacak Arkadaşlar🍀

Şimdi şöyle ilk tüp bebekte de aynı böyle çıktı 2gün sonra beta değerim 6çıktı o yüzden kesin var demiyorum en azından bişiler var galiba. İlk tüp bebekte az arttı kimyasal gebelik oldu.

Cizgi gorunuyor hafıften canım benegın senınle bırlıkte sıkıcı kalplerınız bır olsun

Kızlar napıyorsunuz nasılsınız keyifler nasıl ?
Transfer öncesi aranızda tam kan tahlilleri yaptıran oldu mu ? Muhtemelen 10 gün sonra transferim olacak başka bir rahatsızlığımdan dolayı tüm kan tahlillerimi verdim demirim sıfırlanmış vücutta kan değerlerim çok kötü çıktı. Demirimizin fazla olması gerekiyor bu süreçte hemen Demir serum aldım belki 1-2 tane daha alicam transfere kadar biraz moralim bozuldu ama neyse olacakta her şekilde bizi bulacak mucizelerimiz

Merhaba canım keyifler orta şekerli sonuç bekliyoruz :) moralini bozma iyi düşün iyi olsunn

Şimdi şöyle ilk tüp bebekte de aynı böyle çıktı 2gün sonra beta değerim 6çıktı o yüzden kesin var demiyorum en azından bişiler var galiba. İlk tüp bebekte az arttı kimyasal gebelik oldu.
Bu testin kendi çizgisi gibi de duruyor..
Benimde böyleydi..

Eklentiler

• 763BDEB0-54FD-4AD0-8064-32D048150B6F.jpeg
    52,3 KB · Görüntüleme: 47
Bu testin kendi çizgisi gibi de duruyor..
Benimde böyleydi..
Kendi kuruma çizgisi saatlerce bekleyince çıkıyor diye biliyorum. ilk yarım saat içinde çıkıyorsa genelde hamilelik çıkıyor gün gün koyuluyor o çizgiler HCG arttıkca.

Ben yaptırmadım ama ilk negatif deneme sonrası doktor tüm tahlillerime bakmıştı . Moralleri nasıl bozmayacaz keşke bir formülü olsa

Kendi kuruma çizgisi saatlerce bekleyince çıkıyor diye biliyorum. ilk yarım saat içinde çıkıyorsa genelde hamilelik çıkıyor gün gün koyuluyor o çizgiler HCG arttıkca.
Öyle tabiki. Ama predictor kendi ince kırmızı çizgisi var. Ondan koyu olunca gebelik var demek oluyor..
Benim 8.gün görüntüsü sonra kanda verdim negatif çıktı..
Bilmiyorum belki yanlış biliyorumdur..

Hakkında hayırlısı olsun canım . Sağlık çok önemli transfere eksiksik girmekte öyle . İnşallah toparlarsın bi an önce ama her değerinin iyi olduğundan emin ol . Ben bi hafta kala transfere iptal olan serüvenim 6 ay sonunda yeni tamamladım şükür transferde oldum . Önemli olan sağlık .

Evet çizgi görünüyor çarşamba günü İnşallah güzel haberler alırız :) cok heyecanlı

Ben belirtiye pek inanmıyorum sadece 2 gün kasıkta batma oldu ama ondan sonra ne lekelenme ne de bir belirtim olmadı hiç belirti olmayan bir cok kişi hamile çıkıyor ondan umudunu kaybetme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…