MART 2022 Tüp Bebek Transfer Olacak Arkadaşlar🍀

Benimde hic bisey yok sadece bas agrısı var bide bel agrısı arada sırada o kadar ama cuma gunu gidecem ben kese görmeye insallah görülür cok heyecanlıyım ya off saglıklı dır degilmi görürüm dimi :KK43:
Görünür tabi hiç stres yapma zaman zaten hızlı geçiyor akışına bırakırsanız daha güzel geçer günleriniz ❤️🌸 ben bu arada bir yazı okudum ama ne kadar doğru bilemiyorum progestan takviye aldığımız için mide bulantısı yaşamayabilirmişiz yani progestan hormonu bulantıyı önlüyormuş. Kesin ve net bir ifade değildi okuduğum 🙄 ama sanki hiç bulantı yaşamayacakmışım gibi 😂😂

Görünür tabi hiç stres yapma zaman zaten hızlı geçiyor akışına bırakırsanız daha güzel geçer günleriniz ❤️🌸 ben bu arada bir yazı okudum ama ne kadar doğru bilemiyorum progestan takviye aldığımız için mide bulantısı yaşamayabilirmişiz yani progestan hormonu bulantıyı önlüyormuş. Kesin ve net bir ifade değildi okuduğum 🙄 ama sanki hiç bulantı yaşamayacakmışım gibi 😂😂
bende de hiç belirti yok. Hamile gibi hissetmiyorum kendimi.

Bende progestan fitil Coraspin ve estrofem folbiol folik asıt kullanıyorum ınsallah cuma günü keseyi görürüm

Bu testin kendi çizgisi gibi de duruyor..
Benimde böyleydi..
Ya belki kişiye göre değişiyordur bilmiyorum dünkü testte bu çizgi daha azdı bugün baya belli. Bide 3tane almıştım ilkini hamile değilken yaptım hiç çizgi falan yoktu bilmiyorum belkide negatiftir

Ya belki kişiye göre değişiyordur bilmiyorum dünkü testte bu çizgi daha azdı bugün baya belli. Bide 3tane almıştım ilkini hamile değilken yaptım hiç çizgi falan yoktu bilmiyorum belkide negatiftir
Koyulaştı ise pozitiftir ☺️

Gönderdiğim 8.gün testim. <2 çıktı.
Negatif oldu.
Ben 3. için cesaret topluyorum :KK70:
Ya hayırlısı olsun ben artık pes edecem üçüncüyü uzun bi süre düşünmüyorum hatta genel olarak düşünmüyorum. Tutarsa da hayırlısı tutmazsa da.. gerçekten kabullenmek istiyorum artık olmuuuşş olmuyo çünkü psikolojik olarak gerçekten çok zorlanıyoruz

Ya hayırlısı olsun ben artık pes edecem üçüncüyü uzun bi süre düşünmüyorum hatta genel olarak düşünmüyorum. Tutarsa da hayırlısı tutmazsa da.. gerçekten kabullenmek istiyorum artık olmuuuşş olmuyo çünkü psikolojik olarak gerçekten çok zorlanıyoruz
Kimyasala döndü ise demekki tutunuyor..
İrdeleyeceğin mesele artık tutması olmayacak..
Hiç öyle düşünme..
Kaçıncı denemede pozitif oldu topiğinde ne hikayeler var..
Bizim anneliği elde etmemiz zor olacak diye vazgeçmemeliyiz..
Bende 1.5 ay ara vermiş oldum ama tekrardan başlasam pozitif olur mu düşüncesi izin vermiyor..
Emin ol bıraktım artık diyemiyorsun…
Durakta otobüs beklemek gibi.. Ha geldi ha gelecek diye bekletsin, aklından geçer gitsem keşke diye ama ya gelirse diye düşünüp gitmez beklersin..
Aynen öyle..
Ben arabasını satıp tedaviye devam edenler nasıl yapıyor. Diyordum ama oluyor.. Başladın, girdin mi bu yola devamı geliyor..
Hele benim gibi tüp bebek dışında seçeneğin yoksa son yumurtaya kadar kullanmak istiyorsun☺️
İnş bebeğin senledir.. Hiç olumsuza hazırlama..

Kimyasala döndü ise demekki tutunuyor..
İrdeleyeceğin mesele artık tutması olmayacak..
Hiç öyle düşünme..
Kaçıncı denemede pozitif oldu topiğinde ne hikayeler var..
Bizim anneliği elde etmemiz zor olacak diye vazgeçmemeliyiz..
Bende 1.5 ay ara vermiş oldum ama tekrardan başlasam pozitif olur mu düşüncesi izin vermiyor..
Emin ol bıraktım artık diyemiyorsun…
Durakta otobüs beklemek gibi.. Ha geldi ha gelecek diye bekletsin, aklından geçer gitsem keşke diye ama ya gelirse diye düşünüp gitmez beklersin..
Aynen öyle..
Ben arabasını satıp tedaviye devam edenler nasıl yapıyor. Diyordum ama oluyor.. Başladın, girdin mi bu yola devamı geliyor..
Hele benim gibi tüp bebek dışında seçeneğin yoksa son yumurtaya kadar kullanmak istiyorsun☺️
İnş bebeğin senledir.. Hiç olumsuza hazırlama..
Yani şöyle eskiden şey diyodum ille olsun çok mutlu olcam iyileşecem artık üzülmeyecem her düşükte mahvoluyorum çünkü. Ama şimdi gerçekten mutlu olmak istiyorum belki hiç çocuğum olmayacak tamam ama mutlu olayım üzülmeyim. Belkide olacak hiç tahmin ettiğim gibi olmayacak yine de mutlu olayım. Psikolojik destek de alıyorum bunun için

Öyle tabiki. Ama predictor kendi ince kırmızı çizgisi var. Ondan koyu olunca gebelik var demek oluyor..
Benim 8.gün görüntüsü sonra kanda verdim negatif çıktı..
Bilmiyorum belki yanlış biliyorumdur..
Anladım canim bilmiyorum pek duymamıştım böyle çıkıp negatif olan .
Bu markanın böyle olabilir belki ben kullanmadım bu markayı.
Normal gebelik testinde transferden 10 gün sonra bundan da az gölgelik çıkmıştı resim cektigimde görünmüyordu ben yok diye çok üzülmüştüm .2 gün sonra kan testi verdiğimde 56 çıkmıştı sonucum.

Testin çizgisi mi yoksa hamilelik çizgisi mi nasıl anlayabiliriz ki ben hamile değilken yapmıştım ama hiç böyle hafif bile çizgi yoktu tamamen beyazdı
Ya bu testler gerçekten çok yanıltıyor bazen bende de bembeyazdı şuan o yüzden pek ciddiye alamıyorum testin pozitif çıkmasını

Mecbur kan testini bekleyeceğiz o zaman
Ama idrar tahlili böyle hafif çıkınca ümitlendim açıkçası İnşallah sonradan değişmez
Bir de bu dönemde regl gecikmesi normal mi yoksa hamilelik belirtisi mi biliyor musunuz

Yani şöyle eskiden şey diyodum ille olsun çok mutlu olcam iyileşecem artık üzülmeyecem her düşükte mahvoluyorum çünkü. Ama şimdi gerçekten mutlu olmak istiyorum belki hiç çocuğum olmayacak tamam ama mutlu olayım üzülmeyim. Belkide olacak hiç tahmin ettiğim gibi olmayacak yine de mutlu olayım. Psikolojik destek de alıyorum bunun için
Öyle tabiki.…
Çocuk bizim mutluluk sebebimiz değil..
Arzumuz hiç değil..
Sadece beklentimiz..
Hayatımızdaki bi engel.. Ve aşılabilir bir engel..
Sadece güçlü bir psikoloji , dirayet istiyor..
O da toplumsal olgulardan dolayı…
Nasıl burada konuşmaktan rahatsız olmuyorsak öyle bir olgu..
En Allah a inanan da inanmayan da bu yoldan geçiyor..
Çünkü çocuk hafıza..
Dünyaya bırkatığın bi iz..
Seni anlatan senden bi parça...
Doğup büyümek ve çoğalmak hayvani dürtülerimizden biri.. Allah'ın verdiği bir lütuf...
Gereklilik değil, ama istediğimiz..
Nasıl öss, kpss gibi sınavları daha iyi bir yaşantı ve ya hayal ettiğimiz şeyleri yaşamak için giriyorsak bu süreçte öyle..
Nasıl o sınavlarda istediğimizi elde edemeyince içimizde ukde kalıyorsa ve yarım hissediyorsak.. Bırakırsak da öyle olacaktır..
Hazır hissedince başlamak ayrı bir süreç yöntemi.. Rafa kaldırıp çocuk fikrini zihinden atmak apayrı..
Ama benim buradaki gördüğüm hikayelerden yumurta ve sperm olduğu sürece zihinden tamamen atmak mümkün değil.. Birgün olacağını bilmek bile bir dürtüsellik oluşturuyor...
Testin çizgisi mi yoksa hamilelik çizgisi mi nasıl anlayabiliriz ki ben hamile değilken yapmıştım ama hiç böyle hafif bile çizgi yoktu tamamen beyazdı
Gebelik planlayanlarda bi süre takılmıştım. Çok karşılaştık. Kendi çizgisi hayali bi kırmızı, gebelik net kırmızı.. Tereddüt bırakmıyor.. Hassasiyeti çok yüksek..

Öyle tabiki.…
Çocuk bizim mutluluk sebebimiz değil..
Arzumuz hiç değil..
Sadece beklentimiz..
Hayatımızdaki bi engel.. Ve aşılabilir bir engel..
Sadece güçlü bir psikoloji , dirayet istiyor..
O da toplumsal olgulardan dolayı…
Nasıl burada konuşmaktan rahatsız olmuyorsak öyle bir olgu..
En Allah a inanan da inanmayan da bu yoldan geçiyor..
Çünkü çocuk hafıza..
Dünyaya bırkatığın bi iz..
Seni anlatan senden bi parça...
Doğup büyümek ve çoğalmak hayvani dürtülerimizden biri.. Allah'ın verdiği bir lütuf...
Gereklilik değil, ama istediğimiz..
Nasıl öss, kpss gibi sınavları daha iyi bir yaşantı ve ya hayal ettiğimiz şeyleri yaşamak için giriyorsak bu süreçte öyle..
Nasıl o sınavlarda istediğimizi elde edemeyince içimizde ukde kalıyorsa ve yarım hissediyorsak.. Bırakırsak da öyle olacaktır..
Hazır hissedince başlamak ayrı bir süreç yöntemi.. Rafa kaldırıp çocuk fikrini zihinden atmak apayrı..
Ama benim buradaki gördüğüm hikayelerden yumurta ve sperm olduğu sürece zihinden tamamen atmak mümkün değil.. Birgün olacağını bilmek bile bir dürtüsellik oluşturuyor...

Gebelik planlayanlarda bi süre takılmıştım. Çok karşılaştık. Kendi çizgisi hayali bi kırmızı, gebelik net kırmızı.. Tereddüt bırakmıyor.. Hassasiyeti çok yüksek

X