Ne güzel bir haberrr hadi inşallah devamı gelsinKızlar merhaba sabah erken gebelik testi yaptım silik çıktı transfer hariç 6.günüm bugun hemen kan verdim 34,7 çıktı sizce nasıl
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne güzel bir haberrr hadi inşallah devamı gelsinKızlar merhaba sabah erken gebelik testi yaptım silik çıktı transfer hariç 6.günüm bugun hemen kan verdim 34,7 çıktı sizce nasıl
Şimdi şöyle ilk tüp bebekte de aynı böyle çıktı 2gün sonra beta değerim 6çıktı o yüzden kesin var demiyorum en azından bişiler var galiba. İlk tüp bebekte az arttı kimyasal gebelik oldu.
maşallah guzel artışların olsun canımKızlar merhaba sabah erken gebelik testi yaptım silik çıktı transfer hariç 6.günüm bugun hemen kan verdim 34,7 çıktı sizce nasıl
Sonradan biraz daha netleşti ay inşallah yaaCizgi gorunuyor hafıften canım benegın senınle bırlıkte sıkıcı kalplerınız bır olsun
16nisan test günüm 5.gün embriyosuSizin test günü ne zaman sizde mi 3 gün embriyosu transfer oldunuz ?
2.denenme bu benim16nisan test günüm 5.gün embriyosu
Benimke ikinci denemem . 3 gün embiyosu 04.04 de transfer oldum belki bende 15 nisanda kaset test veya erken gebelik testi yaparım2.denenme bu benim
Bende düşünüyorum acikcasi erken gebelik testi yapmayi ama cesaretim de yokBenimke ikinci denemem . 3 gün embiyosu 04.04 de transfer oldum belki bende 15 nisanda kaset test veya erken gebelik testi yaparım
Merhaba canım keyifler orta şekerli sonuç bekliyoruz :) moralini bozma iyi düşün iyi olsunnKızlar napıyorsunuz nasılsınız keyifler nasıl ?
Transfer öncesi aranızda tam kan tahlilleri yaptıran oldu mu ? Muhtemelen 10 gün sonra transferim olacak başka bir rahatsızlığımdan dolayı tüm kan tahlillerimi verdim demirim sıfırlanmış vücutta kan değerlerim çok kötü çıktı. Demirimizin fazla olması gerekiyor bu süreçte hemen Demir serum aldım belki 1-2 tane daha alicam transfere kadar biraz moralim bozuldu ama neyse olacakta her şekilde bizi bulacak mucizelerimiz
Bu testin kendi çizgisi gibi de duruyor..Şimdi şöyle ilk tüp bebekte de aynı böyle çıktı 2gün sonra beta değerim 6çıktı o yüzden kesin var demiyorum en azından bişiler var galiba. İlk tüp bebekte az arttı kimyasal gebelik oldu.
Kendi kuruma çizgisi saatlerce bekleyince çıkıyor diye biliyorum. ilk yarım saat içinde çıkıyorsa genelde hamilelik çıkıyor gün gün koyuluyor o çizgiler HCG arttıkca.Bu testin kendi çizgisi gibi de duruyor..
Benimde böyleydi..
Yarınmı Çok geçmiş. Ben yaptım. Sonucum çıktı , değerim katlanmış doktor 28 ine gün verdi. Kalp atımı için.Bugün sağlık ocağında verdim akşam yada yarın çıkarmış sen yaptın mı
Ben yaptırmadım ama ilk negatif deneme sonrası doktor tüm tahlillerime bakmıştı . Moralleri nasıl bozmayacaz keşke bir formülü olsaKızlar napıyorsunuz nasılsınız keyifler nasıl ?
Transfer öncesi aranızda tam kan tahlilleri yaptıran oldu mu ? Muhtemelen 10 gün sonra transferim olacak başka bir rahatsızlığımdan dolayı tüm kan tahlillerimi verdim demirim sıfırlanmış vücutta kan değerlerim çok kötü çıktı. Demirimizin fazla olması gerekiyor bu süreçte hemen Demir serum aldım belki 1-2 tane daha alicam transfere kadar biraz moralim bozuldu ama neyse olacakta her şekilde bizi bulacak mucizelerimiz
Öyle tabiki. Ama predictor kendi ince kırmızı çizgisi var. Ondan koyu olunca gebelik var demek oluyor..Kendi kuruma çizgisi saatlerce bekleyince çıkıyor diye biliyorum. ilk yarım saat içinde çıkıyorsa genelde hamilelik çıkıyor gün gün koyuluyor o çizgiler HCG arttıkca.
Hakkında hayırlısı olsun canım . Sağlık çok önemli transfere eksiksik girmekte öyle . İnşallah toparlarsın bi an önce ama her değerinin iyi olduğundan emin ol . Ben bi hafta kala transfere iptal olan serüvenim 6 ay sonunda yeni tamamladım şükür transferde oldum . Önemli olan sağlık .Kızlar napıyorsunuz nasılsınız keyifler nasıl ?
Sende 5 gün embriyosu kesin çıkar incede olsa bi çizgi canım ama önemli olan kendini hazır hissetmenBende düşünüyorum acikcasi erken gebelik testi yapmayi ama cesaretim de yok
Evet çizgi görünüyor çarşamba günü İnşallah güzel haberler alırız :) cok heyecanlıŞimdi şöyle ilk tüp bebekte de aynı böyle çıktı 2gün sonra beta değerim 6çıktı o yüzden kesin var demiyorum en azından bişiler var galiba. İlk tüp bebekte az arttı kimyasal gebelik oldu.
Sorun ordaki hiç hazır değilimmSende 5 gün embriyosu kesin çıkar incede olsa bi çizgi canım ama önemli olan kendini hazır hissetmen
Ben belirtiye pek inanmıyorum sadece 2 gün kasıkta batma oldu ama ondan sonra ne lekelenme ne de bir belirtim olmadı hiç belirti olmayan bir cok kişi hamile çıkıyor ondan umudunu kaybetmePek umudum yok benim bu cuma yapsam çıkar varsa . Bugün 7 günüm adet ağrıları çekiyorum belimde bacaklarımda 2 adet 3 gün embriyosu transfer oldum bu kez ama pozitif olan herkeste kasıklarda batmalar vs var bende mağlesef yok .