MART 2022 Tüp Bebek Transfer Olacak Arkadaşlar🍀

teşekkür ederim evet 5.gün embriyosu bir delilik yapıp erken kan vereyim dedim:) sizin ne zaman test gününüz
Pek umudum yok benim bu cuma yapsam çıkar varsa . Bugün 7 günüm adet ağrıları çekiyorum belimde bacaklarımda 2 adet 3 gün embriyosu transfer oldum bu kez ama pozitif olan herkeste kasıklarda batmalar vs var bende mağlesef yok .

Amin inşallah buradaki tüm arkadaşlarımızın gönlüne göre olsun Bence mantıklı bir karar vermişsin bu kadar emek veriyoruz olsun da bir şekilde bakılır minnoşlara benim de 5. Gün iki embriyo transfer edildi bugün 7. Günüm. Seni görünce içimde bir test yapma isteği belirdi ama kendime hakim olmaya çalışıyorum biraz da korkuyorum. Daha önce negatif olduğu için biraz umutsuz ve tedirginim

Bence hiç öyle düşünme . Ben transferden beri bel ve bacak ağrısı çekiyorum, bu belirtiler belli olmuyor . O umutsuzluk bende de oluyor .

Hatta bugün göğüs hassasiyetim var adet öncesi böyle olur normalde . Biraz moralim bozuldu adet mi olcam diye ama bilemiyorum ki ben de

Bendede hic bisey yok hafif lekelenme agri var pozitif sonuc alanlarda bende yok hic bisey

Hatta bugün göğüs hassasiyetim var adet öncesi böyle olur normalde . Biraz moralim bozuldu adet mi olcam diye ama bilemiyorum ki ben de
İnsan en çok istediği şeyle sınanırmış , buda bizim sınavımız demekki .
Bende çok ani üşüme ve sıcak basmasıda vardı dün gece aniden dondum hatta sıcak su torbasıyla uyumuşum geri sırılsıklam terlemiş uyandım . Ben ilaçta kullanmıyorum ilaçlar yapıyor diyeceğim ama yok oda değil .

Bendede hic bisey yok hafif lekelenme agri var pozitif sonuc alanlarda bende yok hic bisey
Lekelenme geç oluyor herkestede olmuyor hatta ama ağrı kasık batması bir çok pozitif te var . Bendede yok belim bacaklarım ağrıyor benim . Oda adete yakınken olurdum .

Maalesef çok zorlaştı hersey,hepimizin bir sinavi var bizimki de buymuş demek,kimi çocuguyla kimini de cocugunun olamamasiyla siniyor,haberlerde hergun goruyoruz dogurup birakanlari...hersey yolunda gibi gorunuyor ama sonu hüsran olabiliyor,evet zor günler oluyor ama,zor günler geçici bunu da unutmamak lazim,Allahim gerceklesmeyecek duayi ettirmezmiş,elimizden geleni yapalim gerisi allaha kalmişAmin canim,şu güzel ve mübarek günlerin hürmetine dualarimiz kabul olur inşallah,hepimiz sağlikli ve hayirli bebeklerimiz olur.

Evet kesinlikle güçlüyüzne guzel deşarj oluyoruz

Benimde hic bisey yok sadece bas agrısı var bide bel agrısı arada sırada o kadar ama cuma gunu gidecem ben kese görmeye insallah görülür cok heyecanlıyım ya off saglıklı dır degilmi görürüm dimi

sakın üzme kendini benim de hiç belirtim yoktu sadece dün ağzımda tuhaf metalik bir tat vardı ,belirtisiz hamile kan çok kişi var

o zaman kendini kötü hissedeceksen hiç yapma test gününü bekle kesin ve net sonucunu alırsın ben kendimi en kötüsüne hazırladım geldi bi an cesaret

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…