MART 2022 Tüp Bebek Transfer Olacak Arkadaşlar🍀

Kan sulandırıcı iğne kullanmamışsınız. Kan pıhtılaşma sorunu varmı bakıldımı? Yada lupus, antiquaqulen, beta2 glukoprotein, kardiyolopin vs gibi genetik testlere? Teşhis ne koydular size?

Kan sulandırıcı iğne kullanmamışsınız. Kan pıhtılaşma sorunu varmı bakıldımı? Yada lupus, antiquaqulen, beta2 glukoprotein, kardiyolopin vs gibi genetik testlere? Teşhis ne koydular size?
Kan pıhtılasmam da 1 tanesınde heterozıgot cıktı ama genetık doktoru cok oenmlı degıl dedı. Buna ragmen sonrakı kımyasal gebelıklerımde 4000 oksapar kullandım. Son kımyasal gebelıgımde de 6000 lik günde 2 kez kan sulandırıcı kullandım.
Diğer soyledıklerınıze baktırmadım..

Bu arada bu testlerın hepsını yaptırmısım. Hepsı normal sıkıntı yok. E nabızdan baktım sımdı

Bu arada bu testlerın hepsını yaptırmısım. Hepsı normal sıkıntı yok. E nabızdan baktım sımdı
Benim kan pıhtılaşması hariç hepsi pozitif. Ve hamile kalabilmem için clexane iğne ve kortizon hap çok önemli. Siz madem bunlara baktırdınız aizde bu şekil bir sıkıntı yok demektir. Bir tek bunlar değil daha geniş çaplı yapılmıştır testleriniz heralde Rahat 15-20 tane bakılması gereken değer var çünkü

Evet ayını gündü bende test almaya gidiyorum senin iki embriyoydu demi çok belirgin ikiside mi tuttu ki
İki embriyo evet. Ona güvenerekten yaptım zaten, ikiside tuttuysa çıkar testte mutlaka diye. Erken gebelik testi ala ama , diğerinde çıkmadı benim.

Kızzlaar ben de geri geldim. Bi çoğunuzu aralık tüp bebek grubundan biliyorum. İnşalah bu ay hepimize güzel haberler getirir. Aralık ayındq öğrendiğim negatif sonuçla baş edebilmem epey uzun sürdü . Olmadı. Şimdi toparlandım ikinci deneme için dondurulmuş embriyolarımla yola devam edeceğm inşallah. Cumartesi günü başladım estroferm e hem çok korkuyorum hem içim heyecan dolu….

Hoşgeldin Negatif sonuçtan sonra aynı şeyleri ben de yaşadım ama oturup üzülmenin bir anlamı yoktu . Şimdi yeniden pozitif günleri göreceğiz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…