MART 2022 Tüp Bebek Transfer Olacak Arkadaşlar🍀

Rapor alma durumun yok mu ? Bir hafta rapor alsan önemli bir şey sonuçta anlayış gösterirler

Arkadaşlar bir sey soracağım transfer olanlar oruç tutabiliyor mu
Bir de bugün kalçadan ayrıca iğne vurulacağım sizde vuruldunuz mu

Sizde mi progestan iğne günlük vurunuyorsunu. Çok fena kalıyor ağrısı
Hayır benim progestan vajinal fitil var ama haftalık yaptığım proluton iğne var. Az önce yaptırdım çok yağlı olduğu için çok acıtıyor günlük kan sulandırıcı iğnem var

Arkadaşlar bir sey soracağım transfer olanlar oruç tutabiliyor mu
Bir de bugün kalçadan ayrıca iğne vurulacağım sizde vuruldunuz mu
Ben tutmuyorum bu süreçte zaten ilaçlarımız ve iğnelerimiz var . Hem de beslenmeye dikkat etmek gerekiyor

Hayır benim progestan vajinal fitil var ama haftalık yaptığım proluton iğne var. Az önce yaptırdım çok yağlı olduğu için çok acıtıyor günlük kan sulandırıcı iğnem var
bende progestan fitil artı progestan iğne günlük, kan sulandırıcı iğnem de var. progestanda yağlı vurulduktan sonra ağrısı kalıyor

bende progestan fitil artı progestan iğne günlük, kan sulandırıcı iğnem de var. progestanda yağlı vurulduktan sonra ağrısı
Evet uzun süre kalıyor , günlük olması biraz zahmetli oluyor tabi. Bilmiyorum bana vermedi o iğneden haftalık yaptırdığım da aynı görevi mi görüyor acaba

bende progestan fitil artı progestan iğne günlük, kan sulandırıcı iğnem de var. progestanda yağlı vurulduktan sonra ağrısı kalıyor
Sizin kaçıncı deneme ? Kaç embriyo transfer edildi

Evet uzun süre kalıyor , günlük olması biraz zahmetli oluyor tabi. Bilmiyorum bana vermedi o iğneden haftalık yaptırdığım da aynı görevi mi görüyor acaba
Aynı görevi görüyordur. kişiden kişiye farklı tedavi uygulanıyor inşallah karşılığını alırız

Argifertil ne kadar süre kullandınız yumurta toplamadan önce acaba ve günde kaç tane kullandınız 1 kutu yetiyor mu tedavi oncesi bana da doktorum yeni verdi ama çok büyük hap yutamadim napcam bilmiyorum gerçekten benimde yumurtalar kalitesiz 6. Tedaviye başladık inş güzel sonuçlar alırım bnde sizde sağlıkla kavuşun ins

Benim de ilk denemem ama 2 emriyo transferi ilk denemede olmuyor denildi sizin nasıl oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…