- 1 Kasım 2021
- 594
- 652
Benim ikinci denemem bu . Dün 2 embriyo transfer edildi . Zorlu bekleyiş başladıİlk deneme 31 martta 2 embriyo transfer edildi. Sizin ne zaman kaç tane transfer edildi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim ikinci denemem bu . Dün 2 embriyo transfer edildi . Zorlu bekleyiş başladıİlk deneme 31 martta 2 embriyo transfer edildi. Sizin ne zaman kaç tane transfer edildi
Ben de öyle biliyorum . İlk denememde bana da 1 embriyo transfer edilmiştiBenim de ilk denemem ama 2 emriyo transferi ilk denemede olmuyor denildi sizin nasıl oldu
Hem yaşımdan dolayı hem de ilk denemem diye olmaz sanıyordum. Transfer günü sürpriz oldu. Uygun embriyo varken olasılığı arttıralım dedi doktorum geri çeviremedimBenim de ilk denemem ama 2 emriyo transferi ilk denemede olmuyor denildi sizin nasıl oldu
Allah yardımcımız olsunnBenim ikinci denemem bu . Dün 2 embriyo transfer edildi . Zorlu bekleyiş başladı
Benim test günüm 14 nisanTest gününüz ne zaman
Bu dönemde bir belirti oluyor mu
Ben tutuyorum ve rahat geçiyo açıkçası normalde ilaçlardan dolayı tutma dediler hani halsiz kalırsın falan. Denedim baktım rahatım maşallah devam ediyorum ama tutunma olursa bırakcamArkadaşlar bir sey soracağım transfer olanlar oruç tutabiliyor mu
Bir de bugün kalçadan ayrıca iğne vurulacağım sizde vuruldunuz mu
Razıyım yeterki tutunsun sağlıklı şekilde. Yoksa şuan oturamıyorum uyurken her dönmeye uyanıyorum yinede sağlıklı şekilde gelsindeEvet ya otururken yürürken bile acıyor. Eğer hamilelik olursa 3 ay kullanılacakmış bu ilaçların hepsi
Tüm emeklerimiz çektiklerimiz onun için zaten . İnşallah olacak umudumuz tamRazıyım yeterki tutunsun sağlıklı şekilde. Yoksa şuan oturamıyorum uyurken her dönmeye uyanıyorum yinede sağlıklı şekilde gelsinde
Rapor alma durumun yok mu ? Bir hafta rapor alsan önemli bir şey sonuçta anlayış gösterirler
Anladım canım . 3-4 gün çok dikkat etmeye çalışırsın çok hareketli olmaman gerekir. Sonrasında zaten tutunmuş olur inşallah . Elinden geldiğinde sandalye al otur . Kısmetimizde olan her türlü oluyor zaten bunu çok kafana takıp stres yapmaYanımda asistan hoca calısıyor malsef 250 ögrenciyi ilk senesinden teslım edemıyorum gosteri için
Anladım canım . 3-4 gün çok dikkat etmeye çalışırsın çok hareketli olmaman gerekir. Sonrasında zaten tutunmuş olur inşallah . Elinden geldiğinde sandalye al otur . Kısmetimizde olan her türlü oluyor zaten bunu çok kafana takıp stres yapma
Panik yapma. Bişey olmaz. Sadece bundan sonrakilere dikkat etBişey sorucam arkadaşlar ben tedaviye başladım bugün 4.günü 300 gonalef +75 menapur la başladım ama bugün dozu fazla yaptım iğneleri karıştırdım 300 vuracakken 400 vurmuşum gonelefi çok panik oldum
tebrikleeerrrrrrr :)) sağlıkla ilerlesin inşallahKızlar sabah dayanamadım ve erken gebelik testi yaptım 31 mart transfer
Çok sağol canım ya işte zor süreç bide hassas oluyorsun ilaçlardan dolayı doktora da ulaşamadım. İnş. Bişey olmazPanik yapma. Bişey olmaz. Sadece bundan sonrakilere dikkat et
Olmaz tabiki rahat olÇok sağol canım ya işte zor süreç bide hassas oluyorsun ilaçlardan dolayı doktora da ulaşamadım. İnş. Bişey olmaz
Asprin estrofem prednol folık asit. Vajınal jel. 2017 de yaşadım 6 haftalık düşüğümü. Sonrasında 2020 de kımyasal 2022 kımyasal.Size koyulan tanı nedir? Benim geçmiş öyküme benziyor, belki yardımcı olabilirim. 6 haftalık düşüğünüzde kullandığınız ilaçlar nelerdi?