MART 2022 Tüp Bebek Transfer Olacak Arkadaşlar🍀

Benim de ilk denemem ama 2 emriyo transferi ilk denemede olmuyor denildi sizin nasıl oldu
Hem yaşımdan dolayı hem de ilk denemem diye olmaz sanıyordum. Transfer günü sürpriz oldu. Uygun embriyo varken olasılığı arttıralım dedi doktorum geri çeviremedim

Arkadaşlar bir sey soracağım transfer olanlar oruç tutabiliyor mu
Bir de bugün kalçadan ayrıca iğne vurulacağım sizde vuruldunuz mu
Ben tutuyorum ve rahat geçiyo açıkçası normalde ilaçlardan dolayı tutma dediler hani halsiz kalırsın falan. Denedim baktım rahatım maşallah devam ediyorum ama tutunma olursa bırakcam

Evet ya otururken yürürken bile acıyor. Eğer hamilelik olursa 3 ay kullanılacakmış bu ilaçların hepsi
Razıyım yeterki tutunsun sağlıklı şekilde. Yoksa şuan oturamıyorum uyurken her dönmeye uyanıyorum yinede sağlıklı şekilde gelsinde

Razıyım yeterki tutunsun sağlıklı şekilde. Yoksa şuan oturamıyorum uyurken her dönmeye uyanıyorum yinede sağlıklı şekilde gelsinde
Tüm emeklerimiz çektiklerimiz onun için zaten . İnşallah olacak umudumuz tam

Bişey sorucam arkadaşlar ben tedaviye başladım bugün 4.günü 300 gonalef +75 menapur la başladım ama bugün dozu fazla yaptım iğneleri karıştırdım 300 vuracakken 400 vurmuşum gonelefi çok panik oldum

Yanımda asistan hoca calısıyor malsef 250 ögrenciyi ilk senesinden teslım edemıyorum gosteri için
Anladım canım . 3-4 gün çok dikkat etmeye çalışırsın çok hareketli olmaman gerekir. Sonrasında zaten tutunmuş olur inşallah . Elinden geldiğinde sandalye al otur . Kısmetimizde olan her türlü oluyor zaten bunu çok kafana takıp stres yapma

Evet oyle dusundum bende sagolsun kardesım gelıyor zaten memleketten o kalıcak yanımda onu da goturucem 23 nısan da okula..

Panik yapma. Bişey olmaz. Sadece bundan sonrakilere dikkat et

Size koyulan tanı nedir? Benim geçmiş öyküme benziyor, belki yardımcı olabilirim. 6 haftalık düşüğünüzde kullandığınız ilaçlar nelerdi?
Asprin estrofem prednol folık asit. Vajınal jel. 2017 de yaşadım 6 haftalık düşüğümü. Sonrasında 2020 de kımyasal 2022 kımyasal.
Nasip artık. Allah büyük. İnanarak yolumuza devam edeceğiz allah ömür saglık verdıkce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…