MART 2022 Tüp Bebek Transfer Olacak Arkadaşlar🍀

bir aksilik olusmazsa ohss gibi ben de(amh biraz yuksekti) bu ay transfer olacağım kızlar. rabbim hepimizin yüzüne baksın inşallah

Dönüşün için teşekkür ederim dikkat edeceğim banada Akdeniz usulü beslenmem bol lifli gıdalar önerildi kabızlığı engellemek için. Amin inşallah hayırlısı ile hepimiz pozitif haberler alırız

Arkadaşlar bügün tranferin 5. Günü bügün yüzümde sivilceler çıktı adet günümede 3 gün kalmış böyle olunca moralim bozuldu bir bilgisi olan var mı

Arkadaşlar bügün tranferin 5. Günü bügün yüzümde sivilceler çıktı adet günümede 3 gün kalmış böyle olunca moralim bozuldu bir bilgisi olan var mı

Umutlandırmk istemiyorum bugun doktor da beklerken gebelık testı için gelen hastalar vardı onlardan bırı dıyordu adet oldum olucam dıyordum regl harıcı belırtım yok dıyordu bız ultrason sırası beklerken o kan sonucunu ogrendı gebeydı

Ben bir hafta izin aldım evde dinleneyim diye . İlk iki gün hiç iş yapmadım ama sürekli yatmadım da . Biraz dolaştım evde mutfağa gidip çayımı suyumu aldım ama yemek yapmıyorum ev işi yapmıyorum . Bugün biraz etrafı topladım. Doktor günlük işlerini yap ama yukarıya uzanma, ağır kaldırma dedi. Dikkat etmeye çalışıyorum ama sürekli yatmak iyi değil bence . Yeme konusunda da çiğ et yememeye ve kabız yapacak yiyeceklerden uzak durmaya çalışıyorum sadece . Akşamları bir bardak süt içiyorum sabah kahvaltıda avokado yiyorum

Sonucunuzu merak etrim ama arkadaşımında 2 tane embriyosundan biri tuttu. 3 yaşında kızı şimdi

Selamlar, dün 12.günümdü kan verdim 945 çıktı.

Beta değerime göre çift görünüyor böyle görünüp sonrasnda tek kese gören oldu mu ?

Selamlar, dün 12.günümdü kan verdim 945 çıktı.

Beta değerime göre çift görünüyor böyle görünüp sonrasnda tek kese gören oldu mu ?
Günaydın hayırlısı olsun cnm, ben de oğluma hamileyken 12. Gün 945 di, tek embriyo transferiydi

Günaydın hayırlısı olsun cnm, ben de oğluma hamileyken 12. Gün 945 di, tek embriyo transferiydi

1. kalite ve 5.kalite iki embriyo transfer edildi. Doktorum ikiz gibi duruyor değerin dedi.
Keseye göre netleşicek sanırım. Teşekkür ederim.
Sizin 2 embriyo muydu?

Kızlar hiç test yaptınızmı bugün bi yapim dedim erken ama merak ettim negatif çıktı

Hanımlar birşey soracağım. 3. Deneme için doktorumu değiştirmek için doktorlar ile görüşüyorum. Ama herkes kendi yolunu övüp diğer doktorunkini işe yaramaz muamelesi yapıyor.
1.doktor kendi doktorum.. lenfosit +histeroskopi + prednol
2.doktor.. embryoglue+gebelik aşısı+histeroskopi
3.doktor.. rahime çizik atma(histeroskopi gerek yok diyor) +prednol+prograf
Bu arada endokrin +romatoloji testler hepsi temiz cd56 da temiz..
2 deneme de negatif ile sonuçlandı..

Daha önceki negatiflerde hangi uygulamaları yapmışlardı?

Hayırlı olsun Benim yaşım 30 belki o yüzden ilk seferde tek embriyo transfer edilmiştir
Evet 35 yaş altına ilk 2 denemelerinde 1 adet embriyo transfer ediliyormuş. Fakat ciddi bir rahatsızlık var ise Doğum riskine bağlı olarak embriyo sayısını arttırabiliyormuş. Ben aynı zamanda lupus hastasıyım östrojen verilmedi doğal transfer yapıldı. Hakkımızda hayırlısı olsun

1. kalite ve 5.kalite iki embriyo transfer edildi. Doktorum ikiz gibi duruyor değerin dedi.
Keseye göre netleşicek sanırım. Teşekkür ederim.
Sizin 2 embriyo muydu?
Hadi inşallah benim şimdiki tarnsferimde iki tane koydu doktor. Yaşım 40. Şansı artırmak için koydu ikisinide zaten başka dondurulmuşum yok maalesef. Oğlum da 3.5 yaşında oğlumdaki tedavim de 1 embriyo koyulmuştu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…