Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızzlaar ben de geri geldim. Bi çoğunuzu aralık tüp bebek grubundan biliyorum. İnşalah bu ay hepimize güzel haberler getirir. Aralık ayındq öğrendiğim negatif sonuçla baş edebilmem epey uzun sürdü . Olmadı. Şimdi toparlandım ikinci deneme için dondurulmuş embriyolarımla yola devam edeceğm inşallah. Cumartesi günü başladım estroferm e hem çok korkuyorum hem içim heyecan dolu….
Var canım kesin, belli zaten. 6. Gün bugün daha zaten çıkması bile mucize ikimizinde ben bir de normal test aldım. İlk onu yapayım dedim çıkmazsa birkaç gün sonra da erken gebelik testini yaparım diye düşündüm ama kocaman negatifi görünce önümde döndüm diğerini de yaptımBöyle çıktı
Sonucunuzu merak etrim ama arkadaşımında 2 tane embriyosundan biri tuttu. 3 yaşında kızı şimdiMerhabalar , bende 25 martta 5.gün çift embriyos transfer oldum . Suana kadar hiç belirtim yok . Çift embriyonun biri tutmazsa rahim diğerinide yok etmeye amaçlı çalışıyormuş . Bilmiyorum canım çok sıkıldı
İdrar testini yada kan testini ne zaman yapsam acaba ? Ona göre ilaçlarımı bırakırım .
Doktorum 6 nisan test günü dedi ama bekleyemem o kadar
Normal gebelik testinde çıkmadı mı. Bende normal aldım iyiki ilk onu yapmamışım 5 yıldır ilk ke pozitifi görüyorum kanda da çıkar inşallah 8inde vermeyi düşünüyorumVar canım kesin, belli zaten. 6. Gün bugün daha zaten çıkması bile mucize ikimizinde ben bir de normal test aldım. İlk onu yapayım dedim çıkmazsa birkaç gün sonra da erken gebelik testini yaparım diye düşündüm ama kocaman negatifi görünce önümde döndüm diğerini de yaptım
Evet aynen 18 tane farklı şeye bakılmış. Vallahı bız herseyu yaptırdık. Simdi doktorum subteromerıh fısh diye bır test ıstıyor. Kromozom testlerimiz normal ama dedı bu teste baktıralım gözden kaçan durum oluyor.. Ankara mikrogen de yaptırmamı istedi. Ama ındırımlı hali 4 bin tl dedıler.Benim kan pıhtılaşması hariç hepsi pozitif. Ve hamile kalabilmem için clexane iğne ve kortizon hap çok önemli. Siz madem bunlara baktırdınız aizde bu şekil bir sıkıntı yok demektir. Bir tek bunlar değil daha geniş çaplı yapılmıştır testleriniz heralde Rahat 15-20 tane bakılması gereken değer var çünkü
Ben 9 unda verecem. Zaten iki gün sonra tekrarlatacak muhtemelen. Pazartesiye denk gelir 2. Test günüm de. Sen niye bir gün daha erken yapacaksın ki?Normal gebelik testinde çıkmadı mı. Bende normal aldım iyiki ilk onu yapmamışım 5 yıldır ilk ke pozitifi görüyorum kanda da çıkar inşallah 8inde vermeyi düşünüyorum
İnşallah devlet karşılıyordur canım bu süreçlerimiz maalesef maddi manevi çok yıpratıcıEvet aynen 18 tane farklı şeye bakılmış. Vallahı bız herseyu yaptırdık. Simdi doktorum subteromerıh fısh diye bır test ıstıyor. Kromozom testlerimiz normal ama dedı bu teste baktıralım gözden kaçan durum oluyor.. Ankara mikrogen de yaptırmamı istedi. Ama ındırımlı hali 4 bin tl dedıler.
Şehir hastanesi genetikten randevu aldım. Eger devlet bu testı yapıyor ise orda yaptıracagım
İnşallah canım. Gercekten oyle. Ben buna 4 bin verırsem yenı tedavıye ücret ödeyeceğim artı embrıyolarım genetığe gıtcek. Tanesi 260 dolar dedı doktor. Zaten 7 kez tüp bebek tedavisi gördüm. Maddi olarak yıprandık artıkİnşallah devlet karşılıyordur canım bu süreçlerimiz maalesef maddi manevi çok yıpratıcı
Doktorumun asistanına idrarda pozitif çıktı dedim. Cuma günü kandan baktır dediBen 9 unda verecem. Zaten iki gün sonra tekrarlatacak muhtemelen. Pazartesiye denk gelir 2. Test günüm de. Sen niye bir gün daha erken yapacaksın ki?
Güzel haberlerini bekliyorum öyleyseDoktorumun asistanına idrarda pozitif çıktı dedim. Cuma günü kandan baktır dedi
Dondurulmuş embriyon varmı?İnşallah canım. Gercekten oyle. Ben buna 4 bin verırsem yenı tedavıye ücret ödeyeceğim artı embrıyolarım genetığe gıtcek. Tanesi 260 dolar dedı doktor. Zaten 7 kez tüp bebek tedavisi gördüm. Maddi olarak yıprandık artık
Ahh inşallah rabbim herkese sağlıklı gebelikler nasip etsin Dualarım bekleyen hepinize olacakGüzel haberlerini bekliyorum öyleyse
Merhaba benimde bugün ilk embriyo transferim yapıldı ilk denemem 34 yaşındayım 2 adet embriyo transfer edildi.Ben de öyle biliyorum . İlk denememde bana da 1 embriyo transfer edilmişti
Malesef 5 adet vardı. 2 si transfer oldu. Diğer 3ü kötü durumdaydı imha edıldıD
Dondurulmuş embriyon varmı?
2 gün çoğunlukla yattım oturdum 2 günden sonra biraz daha normal hayata dönüş yaptım. Ağır işler kesinlikle yok siz yinede çok eğilip kalkmayın Doktorum akdeniz usulu beslenmemi önerdi et balık taze sebze kuru yemiş vs. Ben 7. Günümdeyim İnşallah pozitif haberler alırsın. Sabırlar diliyorumArkadaşlar transfer sonrasında neler yaptınız. Kaç gün yattınız? Basit ev işleri yaptınız mı? Çömeldiniz mi? Yatmak oturmak farkeder mi? Transferimin ilk günü biraz önce bulaşık makinesine 3 ,4 tabak bardak yerleştirdim. Bunların sakıncası olur mu? Neler yiyorsunuz?? Ramazan hepimize hayır ve bereketiyle gelsin inşallah