MART 2022 Tüp Bebek Transfer Olacak Arkadaşlar🍀

Bence bi sorun yok sadece bebek geç tutunmuş tutununca beta fırlamış zaten. Çok sevindim senin adına hayırlısıyla kucağına almakta nasip olsun sağlıklı şekilde. Ben 1nisanda transfer oldum 13nisan test günü işte takılıyorum

Benim test günüm de 14 nisan . Şimdi transfer oldum . İnşallah sizin güzel haberlerinizden sonra da ben pozitif haberi veririm
Anaa maşallah ay hadi hepberaber güzel haberler alalım Bu mübarek günlerde Allah nasip etsin inşallah hepimize

Offf çok heyecanlı ben 5. Gün sabah idrar ve kanda görmüştüm 6. Gün embryosunu. Hatta 4. Gün sabah da yapmıştım hiç çizgi yoktu. 5. Gün birden belirgin bir çizgi olunca kan verdim. İnş güzel sonuçlar alırsın kuzum benim

Ağzın bal yesin canım inş inş inş o kadar çok istiyorum ki sağlıkla bu süreci geçirmeyi

Anaa maşallah ay hadi hepberaber güzel haberler alalım Bu mübarek günlerde Allah nasip etsin inşallah hepimize
Amiiin inşallah bugün doktor bana ekstra ilaçlar verdi hatta 3 gün sonra ovıtrelle adında bir iğne vurmam gerekiyor . Sana da verdi mi ?

Evet ama işte doktor 12 gun yağ dedigi ıcın yapmıyorum senin çoğul gebelik mi belirti falan oldu mu anlatırmısın idrar testi yaptın mı
5.gün tek embriyo dondurulmuştu. Çoğul gebelik şüphesi yok açıkçası. Belirti olarak sadece 7.gün lekelenme oldu. Kan verip rahatlamak en iyisi insanın kafası rahatlıyor Tabi ki siz ne zaman kendinizi hazır hissederseniz

Canım gittim yeni geldim kalp atışını duyduk ama çok yavaş atıyordu boyuna göre normal dedi. 3mm olmuş boyu. Aslında 6mm olması lazımmış bakalım haftaya toparlayacak mı dedi
Gec yerleşme mı oldu acaba kuzu ınsAllah haftaya net bı sekılde duyarsınız ya

Tüp bebekte hafta nasıl hesaplanıyor. İnternette 12.gün pozitif çıkarsa 4 haftalık gibi birsey okudum .
5.gün embriyosu nasıl hesaplanır ?

Tüp bebekte hafta nasıl hesaplanıyor. İnternette 12.gün pozitif çıkarsa 4 haftalık gibi birsey okudum .
5.gün embriyosu nasıl hesaplanır ?
Hamilelik haftası hesapla yazdığında önüne çıkacaktır hesaplama şekli. Ordan seçeceksiniz size uygun olanı ve kaç haftalık olduğunuz çıkacak orada

Amiiin inşallah bugün doktor bana ekstra ilaçlar verdi hatta 3 gün sonra ovıtrelle adında bir iğne vurmam gerekiyor . Sana da verdi mi ?
yooo niye verdi ki o iğneyi anlamadım taze transfer miydi senin? Bide kaçıncı gün embriyosu? Ovitrellede beta hormonu var yani test yaptığında pozitif çıkar haberin olsun. Etkisinin geçmesi içinde 1 hafta 10gün falan geçmesi lazım

5. Gün embriyosu dondurulmuş embriyo. Bebeğin tutunmasını kolaylaştırmak için sanırım . Evet o benim de aklıma geldi evde idrar testi yapamam pozitif çıkar o zaman da yanlış beklenti içine girerim . Mecbur 10. Gün kan testini beklicem

Vardır ya doktorun bi bildiği sanki yanlış hatırlamıyorsam Dfn1903 de vurulmuştu

Vardır ya doktorun bi bildiği sanki yanlış hatırlamıyorsam Dfn1903 de vurulmuştu
Her doktorun önerisi ve yöntemi biraz farklı oluyor . Ben şu anda kan sulandırıcı iğnelere ve haftalık iğnelere de başladım . Artık kafam karışıyor hangi ilacı ne zaman kullanacaktım diye

Bugün test günümdü 76 çıktı bu değerin düşük yada yüksek olmasi önemli ilkinde 150 cikmisti düşük oldu
Bide doktor progesteron ignesi vermedi hap ve fitil verdi sizinkiler nasil
25 mart transfer günü

Her doktorun önerisi ve yöntemi biraz farklı oluyor . Ben şu anda kan sulandırıcı iğnelere ve haftalık iğnelere de başladım . Artık kafam karışıyor hangi ilacı ne zaman kullanacaktım diye
Bende aynı şuan estrofem Progestan iğne enox bide haftada bir proluton oluyorum. Totom çok fena yaa

Ben onu çatlatma iğnesi diye vurulmuştum
Ya ilk transfer zamanında biri transferden sonra ovitrelle vuruldu ama kimdi hatırlamıyorum benle aynı zamanda transfer olan biriydi o yüzden sen gibi geldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…