Hadi inşallah gelsin pozitif sonuçlarBenim de 13 nisan test günüm güzel haberler alırız İnşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi inşallah gelsin pozitif sonuçlarBenim de 13 nisan test günüm güzel haberler alırız İnşallah
150 çıktıktan sonra artmadı mı ?Bugün test günümdü 76 çıktı bu değerin düşük yada yüksek olmasi önemli ilkinde 150 cikmisti düşük oldu
Bide doktor progesteron ignesi vermedi hap ve fitil verdi sizinkiler nasil
25 mart transfer günü
bana klinikten son adetten hesaplanıyor dediler.Tüp bebekte hafta nasıl hesaplanıyor. İnternette 12.gün pozitif çıkarsa 4 haftalık gibi birsey okudum .
5.gün embriyosu nasıl hesaplanır ?
Çok erken yapma bence hiç bişey çıkmaz şuan boşuna canını sıkarsın5. gün embriyosu, 31 martta transfer oldum. Erken gebelik testi için erkenmi kızlar. Ölecem artık heyecandan. Bütün gece uyuyamadım, havalarda ısındı artık habire döndüm durdum yatakta
Yapmadım canım. İki gün daha beklemeye karar verdim. 9 u test günüm zatenÇok erken yapma bence hiç bişey çıkmaz şuan boşuna canını sıkarsın
12.gün olmuyor. Doktor erken mı tarih verdi?Yapmadım canım. İki gün daha beklemeye karar verdim. 9 u test günüm zaten
5. Gün embriyosu iki tane transfer yaptı. 31 martta. 9 nisanda test yap dedi bana. Muhtemelen 2 side tutarsa değer yüksek olur diye düşündü. Benim ikinci çocuğum olacak. İlkindede aynı doktordaydım zaten12.gün olmuyor. Doktor erken mı tarih verdi?
bende 25 martta 5.gün çift embriyo transfer oldum. 9 gün test verdim.5. Gün embriyosu iki tane transfer yaptı. 31 martta. 9 nisanda test yap dedi bana. Muhtemelen 2 side tutarsa değer yüksek olur diye düşündü. Benim ikinci çocuğum olacak. İlkindede aynı doktordaydım zaten
Donmuş transfer yapılacak bu durumda değilmi? Bende 13 mart adet oldumm 31 mart transferim yapıldı. İnan doktor garantiye almak istemese öyle konuşmaz sana. Rahim kalınlığı çok önemli, onçin bir kaç gün bekleyelim demiştir. Şansını artırmak için. Rahat ol.Günaydın dunden bu yana canım sıkkın ilk muane de doktorum transferı 11 nisan demıstı dun gittiğimde bıraz erteleyelıö bır kaç gun kadar dedi çarşamba sen gel gene dedi tamam dedim bende
Kaç çıkmıştı canım seninbende 25 martta 5.gün çift embriyo transfer oldum. 9 gün test verdim.
Doktorum inatla 6 nisandaki benim için geçeli diyor . Şaşırdım :)
Önemli olan iki katı artış olması zaten iki güne bir.bende 25 martta 5.gün çift embriyo transfer oldum. 9 gün test verdim.
Doktorum inatla 6 nisandaki benim için geçeli diyor . Şaşırdım :)
Evet ya otururken yürürken bile acıyor. Eğer hamilelik olursa 3 ay kullanılacakmış bu ilaçların hepsiBende aynı şuan estrofem Progestan iğne enox bide haftada bir proluton oluyorum. Totom çok fena yaa
Moralini bozma hiç . Bir kaç gün demiş eğer olmayacak olsaydı diğer ay olsun derdi . En iyi sonucu almak için öyle söylemiştirGünaydın dunden bu yana canım sıkkın ilk muane de doktorum transferı 11 nisan demıstı dun gittiğimde bıraz erteleyelıö bır kaç gun kadar dedi çarşamba sen gel gene dedi tamam dedim bende
Ben de öyle hatırlıyorum . Biri daha vardı kullanan. Benim ilk transferde de vermişti şimdi de verdiYa ilk transfer zamanında biri transferden sonra ovitrelle vuruldu ama kimdi hatırlamıyorum benle aynı zamanda transfer olan biriydi o yüzden sen gibi geldikten
Donmuş transfer yapılacak bu durumda değilmi? Bende 13 mart adet oldumm 31 mart transferim yapıldı. İnan doktor garantiye almak istemese öyle konuşmaz sana. Rahim kalınlığı çok önemli, onçin bir kaç gün bekleyelim demiştir. Şansını artırmak için. Rahat ol.
7.gün 139Kaç çıkmıştı canım senin
Moralini bozma hiç . Bir kaç gün demiş eğer olmayacak olsaydı diğer ay olsun derdi . En iyi sonucu almak için öyle söylemiştir