MART 2022 Tüp Bebek Transfer Olacak Arkadaşlar🍀

Bugün test günümdü 76 çıktı bu değerin düşük yada yüksek olmasi önemli ilkinde 150 cikmisti düşük oldu
Bide doktor progesteron ignesi vermedi hap ve fitil verdi sizinkiler nasil
25 mart transfer günü
150 çıktıktan sonra artmadı mı ?

5. gün embriyosu, 31 martta transfer oldum. Erken gebelik testi için erkenmi kızlar. Ölecem artık heyecandan. Bütün gece uyuyamadım, havalarda ısındı artık habire döndüm durdum yatakta 🙈

Günaydın dunden bu yana canım sıkkın ilk muane de doktorum transferı 11 nisan demıstı dun gittiğimde bıraz erteleyelıö bır kaç gun kadar dedi çarşamba sen gel gene dedi tamam dedim bende

5. gün embriyosu, 31 martta transfer oldum. Erken gebelik testi için erkenmi kızlar. Ölecem artık heyecandan. Bütün gece uyuyamadım, havalarda ısındı artık habire döndüm durdum yatakta 🙈
Çok erken yapma bence hiç bişey çıkmaz şuan boşuna canını sıkarsın

150 den 1200 e çıktı 4 gün sonra ama 1 hafta içinde kanamalar la düşük oldu
Simdi 76 çıktı biraz değer düşük gibi geldi

12.gün olmuyor. Doktor erken mı tarih verdi?
5. Gün embriyosu iki tane transfer yaptı. 31 martta. 9 nisanda test yap dedi bana. Muhtemelen 2 side tutarsa değer yüksek olur diye düşündü. Benim ikinci çocuğum olacak. İlkindede aynı doktordaydım zaten 🙏

5. Gün embriyosu iki tane transfer yaptı. 31 martta. 9 nisanda test yap dedi bana. Muhtemelen 2 side tutarsa değer yüksek olur diye düşündü. Benim ikinci çocuğum olacak. İlkindede aynı doktordaydım zaten 🙏
bende 25 martta 5.gün çift embriyo transfer oldum. 9 gün test verdim.
Doktorum inatla 6 nisandaki benim için geçeli diyor . Şaşırdım :)

Günaydın dunden bu yana canım sıkkın ilk muane de doktorum transferı 11 nisan demıstı dun gittiğimde bıraz erteleyelıö bır kaç gun kadar dedi çarşamba sen gel gene dedi tamam dedim bende
Donmuş transfer yapılacak bu durumda değilmi? Bende 13 mart adet oldumm 31 mart transferim yapıldı. İnan doktor garantiye almak istemese öyle konuşmaz sana. Rahim kalınlığı çok önemli, onçin bir kaç gün bekleyelim demiştir. Şansını artırmak için. Rahat ol.

Moralini bozma hiç . Bir kaç gün demiş eğer olmayacak olsaydı diğer ay olsun derdi . En iyi sonucu almak için öyle söylemiştir

Ya ilk transfer zamanında biri transferden sonra ovitrelle vuruldu ama kimdi hatırlamıyorum benle aynı zamanda transfer olan biriydi o yüzden sen gibi geldikten
Ben de öyle hatırlıyorum . Biri daha vardı kullanan. Benim ilk transferde de vermişti şimdi de verdi

Donmuş transfer yapılacak bu durumda değilmi? Bende 13 mart adet oldumm 31 mart transferim yapıldı. İnan doktor garantiye almak istemese öyle konuşmaz sana. Rahim kalınlığı çok önemli, onçin bir kaç gün bekleyelim demiştir. Şansını artırmak için. Rahat ol.

Evet canım donmus transfer oda oyle dedı içimde kışku düştü ya olmazsa die

Moralini bozma hiç . Bir kaç gün demiş eğer olmayacak olsaydı diğer ay olsun derdi . En iyi sonucu almak için öyle söylemiştir

Valla hayırlısı olsun ben ara tatıl bası olsun tahatca dınleneyım demıstım ama sımdı ara tatıl sonu oluyor malesef halk oyunu ogretmenı oldugum ıcın full okulda oluyorum gosterı ıcın ayaktayım stres için de

X